Menu

Fotbal

Evropská liga

Juventus FC – Olympique Lyon

2:1

konec (1:1)

10.04.2014, 21:05 • Juventus Stadium, Turín • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.29 5.4 13.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Gonalons v samotném závěru také obdržel žlutou kartu za faul.

87

Giovinco však mohl rázem přidat třetí branku svého týmu, po nepřesném zpracování ale italský útočník poslal balon vysoko nad branku!

85

Giovinco předsprintoval u postranní čáry Umtitiho, který ho posléze musel zastavit faulem. Střídající hráč si navíc naložil o reklamní panel. Faulující Umtiti dostal žlutou kartu.

81

Druhým dnešním potrestaným hráčem je domácí Marchisio.

78

Abychom těch střídání neměli málo, na hřiště přijde také Giovinco, jenž na posledních zhruba patnáct minut nahradí Carlose Teveze.

76

Také hosté sáhli k výměně, která byla pro dnešek poslední. Malbranque se již dnes k ničemu nepustí, šanci ukázal se dostane Danic.

75

Arturo Vidal se loučí potleskem vyprodaného stadionu, na trávník vběhne Pogba.

70

Chystá se dvojnásobná výměna na straně Lyonu. Odejdou Lacazette a střelec jediného gólu hostí Briand. S nadějemi Lyonu se pokusí něco udělat Gomis a Njie.

68

Juventus právě vstřelil branku!
Nyní již je s největší pravděpodobností o postupujícím rozhodnuto! Domácí nyní mohou paní štěstěně znovu poděkovat, střela Claudia Marchisia byla o záda SAMUELA UMTITIHO naprosto vychýlena přesně k levé tyči, kam brankář Lopes neměl sebemenší šanci zasáhnout – 2:1!

66

Rozehrávky volného přímého kopu se ujal Mvuemba, který točil míč do šibenice! Buffon skvělým zákrokem vyrazil míč alespoň na rohový kop!

61

A mohlo být rozhodnuto! Carlo Tevez si naběhl na centr z levé strany, umístil míč do šibenice a běžel se radovat! Gól Juventusu ale neplatí pro ofsajd!

59

Bude se dnes poprvé střídat. Vučinič má padla, na jeho místo se postaví Fernando Llorente.

55

Vzápětí našel ve svém repertoáru dělovku Asamoah, míč ale mířil do prostoru, kde byl připraven brankář Lopes! Brankář Lyonu ho dokázal zkrotit ve svých rukavicích a zabránit nejhoršímu.

54

Andrea Pirlo kooperoval na levé straně, po několika kličkách přišel přízemní centr na nohu Marchisia, kterému k němu chyběly pouhé centimetry! Stará dáma mohla jít znovu do vedení, stačilo opravdu málo!

46

Krátce na začátku druhého poločasu zde máme první žlutou kartu, sudí ji udělil domácímu Bonuccimu.

29

Gonalons dostal přihrávku kousek za pokutové území, tvrdou ranou z první protáhl domácího Buffona! Zkušený gólman skvělým zákrokem nyní podržel svůj tým!

19

Lyon právě vstřelil branku!
A rázem je všemu jinak, od devatenácté minuty máme znovu o co hrát! Opakovaný centr do pokutového území již našel hlavu JIMMYHO BRIANDA, který se štěstím o tyč propasíroval míč za záda Buffona – 1:1!

4

Juventus právě vstřelil branku!
Domácí ostrostřelec ANDREA PIRLO znovu ukázal, že volné přímé kopy jsou jeho doménou! Italský záložník ze standardní situace poslal balon přes zeď neomylně k tyči a rozjásal fanoušky Juventusu – 1:0!

3

V Itálii tedy začínáme ve velkém stylu! Svou kvalitu ukázal Carlos Tevez, který udělal z levé strany dva kroky do středu a natáhl ke střele. Jeho tvrdá rána o centimetry přeplachtila břevno Lopesovy svatyně!

Juventus FC – Olympique Lyon

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 4. Pirlo, 68. Umtiti (vla.) – 19. Briand (Mvuemba)

Karty:   46. Bonucci (JUV), 81. Marchisio (JUV) – 85. Umtiti (LYO), 89. Gonalons (LYO)

Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 8:4.

Juventus FC: Buffon (C) – Bonucci, Chiellini, Cáceres – Asamoah, Marchisio, Pirlo, Vidal (75. Pogba), Isla – Vučinić (59. Llorente), Tévez (78. Giovinco).
Náhradníci: Storari – Ogbonna, Lichtsteiner, Pogba, Giovinco, Llorente, Osvaldo.

Olympique Lyon: Lopes (C) – Bedimo, Umtiti, Koné, Tolisso – Malbranque (76. Danic), Ferri, Gonalons, Mvuemba – Briand (70. Njie), Lacazette (70. Gomis).
Náhradníci: Vercoutre – Zeffane, Biševac, Danic, Fékir, Gomis, Njie.

Rozhodčí: Mallenco – Martinez, Yuste (všichni Španělsko)

První zápas: Lyon - Juventus 0:1