Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Benátky nad Jizerou – Torpedo-Kazzinc

3:1

konec (1:1, 0:0, 2:0)

01.08.2013, 18:30 • Svijanská arena, Liberec. • Lukáš Šonský

Tipsport: 1.95 4.2 2.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:50

Menšikov obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování a zamířil rovnou do šatny.

52:14

Benátky právě vstřelily branku!
Kazaši ztratili puk ve středním pásmu, což Benátky nemilosrdně potrestaly! Domácí vystartovali do protiútoku, Vařechova žabička sedla přesně na čepel MICHALA BULÍŘE, který se neukvapil. Těsně před brankovištěm si dovolil ještě rychlou kličku a puk poté pohodlně poslal do sítě. Asistence: Lukáš Vařecha – 3:1.

48:21

Benátky právě vstřelily branku!
Středočechům nakonec muselo pomoci štěstí. DANIEL MIŠKOVSKÝ zúročil benáteckou aktivitu ve třetí části, jeho nahození od mantinelu se otřelo o brusli bránícího hráče a skončilo za bezmocným gólmanem. Bez asistence – 2:1.

47:37

Za brankovou čárou neskončilo ani doklepnutí Víta Jonáka. Pološkov nevěděl, kde má kotouč. Ten mu přitom ležel těsně vedle betonu, Jonák jej včas spatřil, ale v dorážce mu na poslední chvíli zabránil soupeř. Přesto puk proskákal brankovištěm a prolétl těsně vedle pravé tyče.

45:42

Tokarev se provinil hákováním a Benátky si zahrají proti čtyřem.

39:49

Skóre se nemění ani po dvou dorážkách Mikysky. Ten stál několik vteřin úplně osamocený u branky, ale puk nedokázal dostatečně zvednout. Svoji střelou dvakrát orazítkoval beton ležícího gólmana.

34:20

Jiří Stejskal se nyní vyznamenal! Voljankin dostal nabito na pravý kruh, svůj pokus dobře namířil do horní poloviny branky. Ale brankářova lapačka máchla vzduchem včas.

32:49

Vařecha mohl poslat benátecké družstvo do vedení! Puk si srovnal na čepeli, na poslední chvíli mu ale v zakončení zabránil Lugovskoj. Hostující forvard už za svůj prohřešek odpočívá na trestné lavici.

30:46

Sudí opět vstoupil do děje střetnutí, na dvě minuty vykazuje mimo hru Ulrycha. Torpedo má k dispozici přesilovku.

28:49

S tresty se roztrhl pytel, proti pravidlům se provinil Menšikov – podražení.

27:55

Další nedovolený zákrok. A sudí opět trestá, Kajínek už odpočívá za podražení, když podsekl rozjetého soupeře.

27:36

Počet sil na ledové ploše se vyrovná, dvě minuty vyfasoval hostující Rymarev.

26:59

Při vlastním oslabení utekl do přečíslení Bulíř s Ulrychem. Zakončení si připsal na své konto druhý jmenovaný, ale z těsné blízkosti si na gólmana nepřišel.

26:47

Kolmann odešel na trestnou lavici, jeho hůl vylétla do obličeje protihráče.

26:40

Kazaši mohli podruhé v utkání slavit Trošinskij ovšem selhal. Na levém kruhu měl skvělou pozici ke skórování, jenže nedokázal zacílit přesně do horní poloviny brány. Trefil jen Stejskala, který se roztáhl na brankové čáře.

22:08

Jaroslav Vlach vyfasoval osobní trest do konce utkání. Benátecký forvard si stěžoval u sudího, který ponechal bez povšimnutí ostrý zákrok kazašského hráče.

17:29

Středočeši jsou častěji u puku, ovšem hrozí soupeř! Kaznačejev nabral rychlost ve střední třetině a v přečíslení si ještě mohl vybrat volného spoluhráče. Nakonec volil individuální zakončení, ale na Stejskala si nepřišel. Pálil jen doprostřed branky.

15:08

Ogorodnikov ze spodní části levého kruhu poslal přihrávku přesně na čepel spoluhráče Petrova, jenž se na hranici brankoviště zjevil ve slibné příležitosti. Kotouč mu ovšem sjel z čepele a útočník pouze nevěřícně pohlédl do stropu.

09:57

Bulíř na pravé straně brankoviště neuspěl. Přestože se zjevil v poměrně slibné příležitosti, nestihl si zpracovat poskakující puk a dotlačit jej za ležícího brankáře Jankova.

07:00

Benátky právě vstřelily branku!
Je vyrovnáno! JIŘÍ ŘÍHA dostal několikrát nabito na modrou čáru. Soupeři dvakrát srazili jeho pokus mimo vlastní svatyni, potřetí už ale mladý zadák trefil přesně. Kotouč ještě cinkl o tyčku a zaplul do sítě. Asistence: Tomáš Kolmann – 1:1.

06:27

Vyloučení na obou stranách. Za vzájemnou strkanici odešel na lavici hanby Menšikov, z domácího tábora už odpočívá na trestné lavici Vlach. Kazašský bek však vyfasoval čtyřminutový trest a Středočeši tak mají k dispozici početní převahu v pěti proti třem.

05:12

Benáteční přidali, Pluščev zabránil soupeři v dorážce jen za cenu držení a odchází na trestnou lavici. Středočeši si zahrají první přesilovku.

04:04

Torpedo právě vstřelilo branku!
Kazašský tým jde v páté minutě zápasu do vedení! Pluščev vybídl přihrávku od mantinelu v mezikruží volného ALEXANDRA VOLJANKINA, jenž pokořil přesouvajícího se brankáře Stejskala. Asistence: Alexandr Pluščev, Konstantin Savenkov – 0:1.

HC Benátky nad Jizerou – Torpedo-Kazzinc

3:1

konec (1:1, 0:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Říha (Kolmann), 49. Miškovský, 53. Bulíř (Vařecha) – 5. Voljankin (Pluščev, Savenkov)

HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Jelínek) – Šimek, Kolmann, Ulrych, D. Kajínek, Říha, Čechura, Niko, Kovář – Špaček, Urban, Bulíř – Vlach, Mikyska, Jonák – Liška, Bortňák, Bárta – Vařecha, Miškovský, Skalický.

Torpedo-Kazzinc: Jankov (od 31. Pološkov) – Ustjanin, Šemelin, Korsunov, Menšikov, Sergienko, Rodionov, Šumilov, Kuračev – Rymarev, Lugovskoj, Šin, Trošinskij, Ogorodnikov, Petrov, Voljankin, Pluščev, Savenkov, Kaznačejev, Tokarev, Kačulin, Košelev, Savickij.

Rozhodčí: Hrubý – L. Kajínek, Podrazil.

Průběh zápasu
1. třetina
04:04
05:12
06:27
07:00
Po 1. třetině
2. třetina
22:08
26:47
27:36
27:55
28:49
30:46
32:49
Po 2. třetině
3. třetina
45:42
48:21
52:14
58:50
Konec