Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Benátky nad Jizerou – Torpedo-Kazzinc

3:1

konec (1:1, 0:0, 2:0)

01.08.2013, 18:30 • Svijanská arena, Liberec. • Lukáš Šonský

Tipsport: 1.95 4.2 2.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Benátky oplatily kazašskému soupeři porážku z úterního klání. Tým ze středu Čech tentokrát triumfoval v poměru 3:1, z Liberce přeji příjemný zbytek večera. (21:04:56)

60:00

Konec zápasu.

59:55

Benátky mají puk na holích, je rozhodnuto.

58:50

Menšikov obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování a zamířil rovnou do šatny.

57:44

Po přerušení hry se u Stejskalovy branky strhla menší strkanice. Zakleslo se do sebe několik borců, ale vše se zřejmě obejde bez trestu.

56:30

Voljankin přes Kolmanna neprošel, nicméně Kazaši přeci jen přidali. Jsou u puku a snaží se diktovat tempo hry, Stejskal je však zatím bez práce.

54:28

Torpedo si vyžádalo oddechový čas, do konce třetí části zbývají dvě minuty. Hosté ztrácí dvě trefy a protivníka navíc příliš neděsí.

54:19

Bojovník Savenkov udělal několik rychlých kroků a z rohu hřiště se natlačil před branku. Ovšem nezakončil, včas k němu přistoupili dva zadáci.

52:14

Benátky právě vstřelily branku!
Kazaši ztratili puk ve středním pásmu, což Benátky nemilosrdně potrestaly! Domácí vystartovali do protiútoku, Vařechova žabička sedla přesně na čepel MICHALA BULÍŘE, který se neukvapil. Těsně před brankovištěm si dovolil ještě rychlou kličku a puk poté pohodlně poslal do sítě. Asistence: Lukáš Vařecha – 3:1.

51:13

Vařecha byl u brankoviště pozdě, Pološkov stihl volný puk přikrýt lapačkou a zamezit soupeři v případné dorážce.

50:30

Pološkov se rozhodně nenudí, tentokrát zasahoval proti prudkému švihu Jonáka zprava. Benátečtí v těchto minutách jednoznačně diktují tempo hry a soupeř nestíhá.

48:21

Benátky právě vstřelily branku!
Středočechům nakonec muselo pomoci štěstí. DANIEL MIŠKOVSKÝ zúročil benáteckou aktivitu ve třetí části, jeho nahození od mantinelu se otřelo o brusli bránícího hráče a skončilo za bezmocným gólmanem. Bez asistence – 2:1.

47:37

Za brankovou čárou neskončilo ani doklepnutí Víta Jonáka. Pološkov nevěděl, kde má kotouč. Ten mu přitom ležel těsně vedle betonu, Jonák jej včas spatřil, ale v dorážce mu na poslední chvíli zabránil soupeř. Přesto puk proskákal brankovištěm a prolétl těsně vedle pravé tyče.

47:03

Pološkov je pod palbou. Čiperný Mikyska se snažil prosadit i z poměrně velkého úhlu, všechny jeho střely ale připravený gólman zastavil. Hosté se posléze osvobodili.

45:42

Tokarev se provinil hákováním a Benátky si zahrají proti čtyřem.

45:09

Hosté se drží v těsné blízkosti Stejskalovy brány, ale o černou pryž se borci přetahují převážně o u hrazení. Brankář je v podstatě bez práce.

43:57

Čechura neprošel do útočné zóny, zastavil ho hvizd čárového sudího – ofsajd.

42:43

S lehkým nahozením Šumilova neměl Stejskal problémy. Puk viděl, zastavil na hrudi a hru raději přerušil.

41:20

Vařecha protečoval kotouč do pásma, ale útočnou akci nezaložil. Stále čekáme na první střelu třetí třetiny, hráčům puky utíkají.

40:01

Začala třetí třetina.
Prostřední dějství provázelo velké množství vyloučení. Gól jsme neviděli, byť k němu oba týmy neměly daleko. Kdo strhne vedení na svoji stranu?

40:00

Druhá třetina skončila.

39:49

Skóre se nemění ani po dvou dorážkách Mikysky. Ten stál několik vteřin úplně osamocený u branky, ale puk nedokázal dostatečně zvednout. Svoji střelou dvakrát orazítkoval beton ležícího gólmana.

38:34

Benátecká klec pod palbou! Stejskal teď musel předvést několik pohotových zákroků, Savenkov mířil do horní poloviny branky. Vyrážečka domácího gólmana však byla na místě.

37:58

Čechura zpracoval puk už ve středním pásmu, jeho následné nahození před branku bylo hlavním sudím vyhodnoceno jako úmyslný ofsajd. Vhazování před Stejskalem.

34:50

Oba týmy hrají v plném počtu, jedinou šanci si paradoxně při řadě přesilovek vypracovali hosté při vlastním oslabení. Voljankinovi ale před malým okamžikem zkazil radost brankář.

34:20

Jiří Stejskal se nyní vyznamenal! Voljankin dostal nabito na pravý kruh, svůj pokus dobře namířil do horní poloviny branky. Ale brankářova lapačka máchla vzduchem včas.

32:49

Vařecha mohl poslat benátecké družstvo do vedení! Puk si srovnal na čepeli, na poslední chvíli mu ale v zakončení zabránil Lugovskoj. Hostující forvard už za svůj prohřešek odpočívá na trestné lavici.

30:50

Hosté vystřídali brankáře, místo Jankova nastupuje do brankoviště Pološkov.

30:46

Sudí opět vstoupil do děje střetnutí, na dvě minuty vykazuje mimo hru Ulrycha. Torpedo má k dispozici přesilovku.

28:30

Hra v nevyrovnaném počtu hráčů na ledové ploše ani jednomu z celků nesvědčí, výrazně ubylo střelby a přímočarých akcí. O slovo se naopak čím dál častěji přihlašují nepřesnosti.

28:49

S tresty se roztrhl pytel, proti pravidlům se provinil Menšikov – podražení.

27:55

Další nedovolený zákrok. A sudí opět trestá, Kajínek už odpočívá za podražení, když podsekl rozjetého soupeře.

27:36

Počet sil na ledové ploše se vyrovná, dvě minuty vyfasoval hostující Rymarev.

26:59

Při vlastním oslabení utekl do přečíslení Bulíř s Ulrychem. Zakončení si připsal na své konto druhý jmenovaný, ale z těsné blízkosti si na gólmana nepřišel.

26:47

Kolmann odešel na trestnou lavici, jeho hůl vylétla do obličeje protihráče.

26:40

Kazaši mohli podruhé v utkání slavit Trošinskij ovšem selhal. Na levém kruhu měl skvělou pozici ke skórování, jenže nedokázal zacílit přesně do horní poloviny brány. Trefil jen Stejskala, který se roztáhl na brankové čáře.

25:59

Ustjanin míchá s kotoučem za vlastní klecí a vyhlíží volné spoluhráče. Zápas teď několik desítek diváků v liberecké Svijanské aréně svým dějem příliš nestrhává.

24:06

Bulíř se vydal na výlet středem hřiště, ale na útočné modré čáře narazil do dvojice dobře postavených zadáků. Domácí se do šancí dostávají jen zřídka.

22:08

Jaroslav Vlach vyfasoval osobní trest do konce utkání. Benátecký forvard si stěžoval u sudího, který ponechal bez povšimnutí ostrý zákrok kazašského hráče.

22:08

Svižný úvod prostřední třetiny ukončil Kajínek, jenž nahodil puk před Jankova a ten v tísni raději nerozehrál. Hráči už se rovnají na vhazování po jeho levici.

20:55

Střela Rymareva ze slibné pozice mezi kruhy se do sítě nevešla, kotouč orazítkoval jen zadní mantinel. Následný kontr Benátkám nevyšel.

20:01

Začala druhá třetina.
Dvacet minut je minulostí. Benátečtí mají více ze hry, ale hokejisté Torpeda jsou v útočné fázi bezesporu efektivnější. Kromě vstřelené branky ještě Stejskala několikrát ohrozili, ten ale další puk za záda nepustil.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Savenkov se protáhl podél hrazení, za brankou Stejskala jej však zastavila siréna označující konec úvodní periody.

19:01

Vlach přes přesilu protihráčů neprošel, rozběhla se poslední minuta první části. Hosté pečlivě brání a Benátky většinou po kostrbaté kombinaci kotouč ztratí.

17:29

Středočeši jsou častěji u puku, ovšem hrozí soupeř! Kaznačejev nabral rychlost ve střední třetině a v přečíslení si ještě mohl vybrat volného spoluhráče. Nakonec volil individuální zakončení, ale na Stejskala si nepřišel. Pálil jen doprostřed branky.

15:08

Ogorodnikov ze spodní části levého kruhu poslal přihrávku přesně na čepel spoluhráče Petrova, jenž se na hranici brankoviště zjevil ve slibné příležitosti. Kotouč mu ovšem sjel z čepele a útočník pouze nevěřícně pohlédl do stropu.

14:24

Šinova střela nemohla Stejskala ohrozit. Útočník se obtočil kolem svého strážce a po zemi vypálil, benátecký muž s maskou neměl s jeho pokusem větší potíže. Puk zneškodnil a přerušil hru.

12:49

Bortňák nepřelstil Kuračeva, hostující bek udržel rovnováhu. Dobře si pokryl kotouč a nerozhodil jej ani náraz rozjetého protihráče. Kazaši jsou stále u kotouče.

10:56

Benátky jsou po vyrovnávací brance lepším týmem. Drží útočné pásmo a vyměňují si přihrávky. Většina střeleckých pokusů ale končí mimo.

09:57

Bulíř na pravé straně brankoviště neuspěl. Přestože se zjevil v poměrně slibné příležitosti, nestihl si zpracovat poskakující puk a dotlačit jej za ležícího brankáře Jankova.

09:06

Torpedo už hraje v plném počtu, Ogorodnikov před malým okamžikem přelstil v souboji jeden na jednoho svého strážce a z kruhu vypálil na branku. Avšak těsně minul.

07:00

Benátky právě vstřelily branku!
Je vyrovnáno! JIŘÍ ŘÍHA dostal několikrát nabito na modrou čáru. Soupeři dvakrát srazili jeho pokus mimo vlastní svatyni, potřetí už ale mladý zadák trefil přesně. Kotouč ještě cinkl o tyčku a zaplul do sítě. Asistence: Tomáš Kolmann – 1:1.

06:27

Vyloučení na obou stranách. Za vzájemnou strkanici odešel na lavici hanby Menšikov, z domácího tábora už odpočívá na trestné lavici Vlach. Kazašský bek však vyfasoval čtyřminutový trest a Středočeši tak mají k dispozici početní převahu v pěti proti třem.

05:12

Benáteční přidali, Pluščev zabránil soupeři v dorážce jen za cenu držení a odchází na trestnou lavici. Středočeši si zahrají první přesilovku.

04:42

Tomáš Urban zůstal ležet ve středním pásmu, držel se za obličej a na střídačku mu nakonec pomohl až lékař. Těžko říct, jestli mu zdravotní stav dovolí pokračovat v dnešním klání.

04:04

Torpedo právě vstřelilo branku!
Kazašský tým jde v páté minutě zápasu do vedení! Pluščev vybídl přihrávku od mantinelu v mezikruží volného ALEXANDRA VOLJANKINA, jenž pokořil přesouvajícího se brankáře Stejskala. Asistence: Alexandr Pluščev, Konstantin Savenkov – 0:1.

03:35

Bortňák píchl do kotouče ve středním pásmu a černá pryž skončila na trestné lavici. Hra je již poněkolikáté během několika vteřin přerušena.

02:59

Jankov před dotírajícím Urbanem raději přikryl kotouč lapačkou, hra je opět přerušena. Na led jdou čerstvé síly.

02:43

Po dalším icingu se vhazuje opět v útočném pásmu Benátek. Sledujeme zatím trošku neurovnaný hokej s velkým množstvím nepřesností.

01:48

Stejskal má za sebou první zákrok, z otočky plácl do volného puku Voljankin. Jeho střela trefila brankáře do betonů.

00:40

Hostům pokus o rychlý protiútok nevyšel, Petrov se po spoluhráčově dlouhé přihrávce natahoval marně – zakázané uvolnění. Vhazování po pravici brankáře Jankova.

00:01

Utkání právě začalo.
Tomáš Urban proti Lugovskojovi na úvodní vhazování.
Středočeši se utkali s kazašským protivníkem také v úterý, kdy si soupeř v první dvacetiminutovce vybudoval čtyřbrankový náskok, který udržel až do konce utkání. Benátky dnes nasazují posílenou sestavu o několik borců z týmu Bílých Tygrů.
Úvodní sestavy:

HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Jelínek) – Šimek, Kolmann, Ulrych, Kajínek, Říha, Čechura, Niko, Kovář – Špaček, Urban, Bulíř – Vlach, Mikyska, Jonák – Liška, Bortňák, Bárta – Vařecha, Miškovský, Skalický.

Torpedo-Kazzinc: Jankov (Pološkov) – Ustjanin, Šemelin, Korsunov, Menšikov, Sergienko, Rodionov, Šumilov, Kuračev – Rymarev, Lugovskoj, Šin, Trošinskij, Ogorodnikov, Petrov, Voljankin, Pluščev, Savenkov, Kaznačejev, Tokarev, Kačulin, Košelev, Savickij.

Rozhodčí: Hrubý – Kajínek, Podrazil.
Příjemný podvečer z města pod Ještědem, ve Svijanské aréně dnes v rámci přípravného duelu změří síly Benátky nad Jizerou a Torpedo-Kazzinc.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

HC Benátky nad Jizerou – Torpedo-Kazzinc

3:1

konec (1:1, 0:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Říha (Kolmann), 49. Miškovský, 53. Bulíř (Vařecha) – 5. Voljankin (Pluščev, Savenkov)

HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Jelínek) – Šimek, Kolmann, Ulrych, D. Kajínek, Říha, Čechura, Niko, Kovář – Špaček, Urban, Bulíř – Vlach, Mikyska, Jonák – Liška, Bortňák, Bárta – Vařecha, Miškovský, Skalický.

Torpedo-Kazzinc: Jankov (od 31. Pološkov) – Ustjanin, Šemelin, Korsunov, Menšikov, Sergienko, Rodionov, Šumilov, Kuračev – Rymarev, Lugovskoj, Šin, Trošinskij, Ogorodnikov, Petrov, Voljankin, Pluščev, Savenkov, Kaznačejev, Tokarev, Kačulin, Košelev, Savickij.

Rozhodčí: Hrubý – L. Kajínek, Podrazil.

Průběh zápasu
1. třetina
04:04
05:12
06:27
07:00
Po 1. třetině
2. třetina
22:08
26:47
27:36
27:55
28:49
30:46
32:49
Po 2. třetině
3. třetina
45:42
48:21
52:14
58:50
Konec