Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Slovan Duslo Šaľa – FC Spartak Trnava

1:3

konec (0:0)

25.06.2013, 17:00 • Martin Bohunický sk

Tipsport: 3.39 3.45 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Šaľa dala gól!

Doposiaľ neviditeľný RICHARD PRÚČNY sa z ničoho nič vyrútil na Filipka úplne sám, dlho váhal, no napokon s prehľadom zakončil.

87

Nečakaná príležitosť Šale! Nenápadný priamy kop z veľkej diaľky preletel celú obranu Trnavy, keď sa tam z ničoho nič objavil Dávid Kiss a v sklze loptu tvrdo napálil do bočnej siete!

80

Čo Trnava nedala! Grabež našiel nohu Štepanovského, tomu ju zobral Mikovič, zblízka vypálil a Kolmokov reflexívne vyrazil! V páde sa snažil loptu doraziť Kuzma, nedôraznú strelu z dvoch metrov brankár chytil a dobiedzajúci Léžaič už prišiel neskoro.

76

Trnava dala gól!

Tlak Trnavy vyústil do tretieho gólu, krásny Štěpanovského center skončil na hlave Banoviča, ktorého pokus vyrazil Kolmokov do brvna. Následne sa lopta odrazila k IGOROVI LÉŽAI4OVI, ktorý krížnou strelou brankára domácich prekonal.

66

Hromadné striedanie, dole ide Gešnábel, Procházka a Adámik, hore Klabník, Deket a v domácom drese Nagy.

64

Trnava dala gól!

Grabež sa fantasticky obtočil do šestnástky okolo brániaceho hráča a poslal loptu na nohu ROMANA PROCHÁZKU, ktorý už nemal problém dostať loptu do opustenej brány.

60

Mladučký Kochan dnes dohral, miesto neho pokračuje Dávid Kiss.

51

Trnava dala gól!

PETER ŠTĚPANOVSKÝ z pokutového kopu strieľa svoj premiérový gól v drese Trnavy.

47

Obrovská príležitosť pre Spartak hneď v úvode polčasu, Mikovičova strela krásne plachtila do vinkla, napokon opečiatkovala len žrď!

42

Ďalšia obrovská príležitosť Šale, Viktor Bališ sa neisto dostal k zakončeniu, no napokon trafil tyč!

30

Vlasko sa ocitol v šestnástke v obrovskej príležitosti, jeho strelu výborne vyrazil Valenský! Vlasko zatiaľ vynikajúci výkon. Domáci sa hneď na to vyrútili do prečíslenia 3 na 1, nerozumeli si však a zamotali sa.

23

Hlásim sa zo štadióna v Šali v 23.minúte, doposiaľ vidíme zaujímavý útočný futbal. Najväčšiu šancu hostí mal doposiaľ Štepanovský, ktorého strelu z hranice šestnástky Valenský vyrazil a v momente, keď píšem túto správu trafil aktívny Vlasko žrď! Obrovskú šancu mali aj domáci, Viktor Bališ už prekonal Filipka, no na bránkovej čiare zasiahol Janečka.
Pokúsim sa vám priniesť plný prenos, ak však nebudú vhodné podmienky, prinesiem vám aspoň zmeny stavu.

FK Slovan Duslo Šaľa – FC Spartak Trnava

1:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Prúčny – 51. Štěpanovský (pen.), 64. Procházka, 76. Léžaič

FK Slovan Duslo Šaľa: Valenský – Čirik, Mujkoš, Ďatko, Charizopulos, Gešnábel, Tomiš, Kochan, Mihálik, Galbavý, Bališ. 2.polčas: Kolmokov – Konopásek, Gešnábel, Kružlík, Prúčny, Jakubjak(v zápise, na trávniku iný hráč), Kochan, Charizopulos, Tomiš, Ďatko, Čirik,

FC Spartak Trnava: Filipko – Sabo, Janečka, Adámik. Grabež, Vlasko, Procházka, Chovanec, Kaščák, Vyskočil, Štepanovský. 2.polčas: Filipko – Grabež, Adámik, Kuzma, Mikovič, Ležaič, Hodek, Štepanovský, Karhan, Procházka, Banovič