Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Slovan Duslo Šaľa – FC Spartak Trnava

1:3

konec (0:0)

25.06.2013, 17:00 • Martin Bohunický sk

Tipsport: 3.39 3.45 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Šaľa dala gól!

Doposiaľ neviditeľný RICHARD PRÚČNY sa z ničoho nič vyrútil na Filipka úplne sám, dlho váhal, no napokon s prehľadom zakončil.

76

Trnava dala gól!

Tlak Trnavy vyústil do tretieho gólu, krásny Štěpanovského center skončil na hlave Banoviča, ktorého pokus vyrazil Kolmokov do brvna. Následne sa lopta odrazila k IGOROVI LÉŽAI4OVI, ktorý krížnou strelou brankára domácich prekonal.

64

Trnava dala gól!

Grabež sa fantasticky obtočil do šestnástky okolo brániaceho hráča a poslal loptu na nohu ROMANA PROCHÁZKU, ktorý už nemal problém dostať loptu do opustenej brány.

51

Trnava dala gól!

PETER ŠTĚPANOVSKÝ z pokutového kopu strieľa svoj premiérový gól v drese Trnavy.

FK Slovan Duslo Šaľa – FC Spartak Trnava

1:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Prúčny – 51. Štěpanovský (pen.), 64. Procházka, 76. Léžaič

FK Slovan Duslo Šaľa: Valenský – Čirik, Mujkoš, Ďatko, Charizopulos, Gešnábel, Tomiš, Kochan, Mihálik, Galbavý, Bališ. 2.polčas: Kolmokov – Konopásek, Gešnábel, Kružlík, Prúčny, Jakubjak(v zápise, na trávniku iný hráč), Kochan, Charizopulos, Tomiš, Ďatko, Čirik,

FC Spartak Trnava: Filipko – Sabo, Janečka, Adámik. Grabež, Vlasko, Procházka, Chovanec, Kaščák, Vyskočil, Štepanovský. 2.polčas: Filipko – Grabež, Adámik, Kuzma, Mikovič, Ležaič, Hodek, Štepanovský, Karhan, Procházka, Banovič