Menu

Fotbal

Anglická Championship

Watford FC – Leicester City

3:1

konec (1:1)

12.05.2013, 13:30 • Vicarage Road • FB

Tipsport: 2.18 3.2 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Watford právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, jedním slovem neuvěřitelné! Manuel Almunia pokryl penaltu Knockaerta, chytil i jeho dorážku a z následného protiútoku se prosadil domácí TROY DEENEY!

66

Watford právě vstřelil branku!
Další krásný gól domácího celku. MATĚJ VYDRA si před vápnem narazil s kolegou z útoku Troyem Deeneym a následně přízemní střelou překonal gólmana Kaspera Schmeichela. 22. gól Vydry v této sezoně.

19

Leicester právě vstřelil branku!
Jenže netrvalo to dlouho a je srovnáno. Na rohový kop si na vzdálenější tyči naskočil volný DAVID NUGENT, který přesnou hlavičkou nedal Manuelu Almuniovi sebemenší šanci.

15

Watford právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný gól, nádhera. Cristian Battocchio našel vysokým centrem šajtlí ve vápně MATĚJE VYDRU, který v úhlu výborně z voleje trefil míč a ten zapadl přesně ke vzdálenější tyči. Kasper Schmeichel byl bez šance a Watford tímto gólem smazal manko z prvního zápasu.

Watford FC – Leicester City

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 15. Vydra, 66. Vydra, 90+7. Deeney – 19. Nugent

Karty:   69. Cassetti (WAT), 90+7. Deeney (WAT) – 34. Wood (LEC)

Neproměněná penalta: 90+7. Knockaert (LEC), brankář Almunia zneškodnil

Watford FC: Almunia (c) – Doyley (65. Forestieri), Ekstrand, Cassetti – Anya, Abdi, Chalobah, Battocchio (79. Hogg), Briggs – Deeney, Vydra.

Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan (c), Keane, Schlupp – Knockaert, James, King, Dyer (66. Drinkwater) – Wood (61. Kane), Nugent.

Rozhodčí: Dowd – Scholes, Wilkes.

První zápas: Leicester - Watford 1:0