Menu

Fotbal

Anglická Championship

Watford FC – Leicester City

3:1

konec (1:1)

12.05.2013, 13:30 • Vicarage Road • FB

Tipsport: 2.18 3.2 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se s vámi pro tuto chvíli loučím a u dalších podobně vypjatých onlajnů se budu těšit. Příjemný zbytek neděle. (15:42:58)
Fanoušci už se chystali na prodloužení, neboť za stavu 2:1 bylo skóre vstřelených gólů obou týmů vyrovnané 2:2 a neplatí zde pravidlo o vstřeleném gólu na hřišti soupeře. Nakonec to mohl celé rozseknout Knockaert, jenže penaltu neproměnil a z následného protiútoku se prosadil kanonýr Deeney. Musíme také připomenout velice dobrý výkon Matěje Vydry, který se dokonce dvakrát prosadil a dal Watfordu naději. Druhý Čech ve Watfordu, Daniel Pudil, se na hřišti neobjevil.
Obrovskou pochvalu a hlavně uznání zaslouží fanoušci Leicesteru. Asi každý fanoušek si dokáže představit, co by se po tomto závěru dělo na českých trávnících respektive tribunách, jenže v Anglii je to naopak. Nešťastník Knockaert se přišel tváří v tvář omluvit svým fanouškům se slzami v očích, ale ti jej místo nadávek naopak podpořili a zatleskali mu nejen za jeho výkon.
Fotbal opět dokázal, jak dokáže být krutý a zároveň pro druhé obrovskou radostí. Leicester se radoval, když sudí odpískal pokutový kop. Jenže ten Knockaert neproměnil a naopak z rychlého protiútoku rozhodl o postupu Watfordu kanonýr Deeney.

Konec zápasu.

90+11

Hosté to ještě zkusili, jenže neuspěli. Je konec, Watford postupuje do finále play-off o Premier League!

90+10

Fanoušci ale byli poslušní a hrací plochu po dvou minutách dobrovolně vyklidili.

90+9

Na Vicarage Road propukla obrovská radost a fanoušci vběhli na hrací plochu oslavit s hráči postup, ačkoliv ještě není konec!

90+7

Troy Deeney ještě viděl žlutou kartu.

90+7

Watford právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, jedním slovem neuvěřitelné! Manuel Almunia pokryl penaltu Knockaerta, chytil i jeho dorážku a z následného protiútoku se prosadil domácí TROY DEENEY!

90+7

Knockaert ale penaltu neproměnil! Manuel Almunia první pokus vyrazil nohou a poradil si i s následnou dorážkou.

90+6

Penalta! Knockaert byl podle sudího faulován Cassettim a hosté mají jedinečnou možnost rozhodnout o svém postupu do finále play-off o Premier League!

90+6

Nugent nebezpečně odcentroval do šestnáctky Watfordu, Kane se dostal k zakončení, ale balon poslal mimo. Míč netrefil ideálně.

90+4

Nugent nepřesně hledal ve vápně Watfordu Knockaerta. U míče jsou domácí.

90+3

Po čtyřech minutách bude hra pokračovat.

90

Zatímco se nehraje, rozhodčí Dowd nastavil 4 minuty.

90

Knockaert jen těžko může došlápnout na nohu, ale vypadá to, že to rozběhá. Naopak Ekstrand má tržnou ránu na hlavě a stále leží na hřišti.

89

Před vápnem Watfordu leží Ekstrand a Knockaert, kteří se střetli ve vzájemném souboji. Probíhá ošetřování.

88

Brankář Almunia doběhl až na polovinu hřiště, aby míč nakopl do šestnáctky Leicesteru. Balon z jeho kopačky ale skončil na tribuně.

Watford FC – Leicester City

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 15. Vydra, 66. Vydra, 90+7. Deeney – 19. Nugent

Karty:   69. Cassetti (WAT), 90+7. Deeney (WAT) – 34. Wood (LEC)

Neproměněná penalta: 90+7. Knockaert (LEC), brankář Almunia zneškodnil

Watford FC: Almunia (c) – Doyley (65. Forestieri), Ekstrand, Cassetti – Anya, Abdi, Chalobah, Battocchio (79. Hogg), Briggs – Deeney, Vydra.

Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan (c), Keane, Schlupp – Knockaert, James, King, Dyer (66. Drinkwater) – Wood (61. Kane), Nugent.

Rozhodčí: Dowd – Scholes, Wilkes.

První zápas: Leicester - Watford 1:0