Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Standard Lutych – Club Bruggy KV

2:4

konec (0:3)

12.05.2013, 14:30 • Stadion Maurice Defrasneho, Lutych • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.04 3.46 3.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

71

Bruggy právě vstřelily branku!
Další nádherná branka hostů po perfektní kombinaci! U jejího závěru byl Eidur Gudjohsen, jenž hokejovou "žabičkou" podsekl míč přímo do běhu VÍCTORU VÁZQUEZOVI, ten lobem z první přehodil Kawašimu a zdvojnásobil náskok Brugg!

61

Standard právě vstřelil branku!
PAUL JOSE M'POKU s pokutovým kopem naložil parádně, poslal míč do horního rohu hostující branky a kdo si pro nedělní odpoledne vybral sledování souboje Lutychu s Bruggami, rozhodně neprováhal. Čeká nás nesmírně dramatická závěrečná půlhodina!

51

Standard právě vstřelil branku!
Trocha naděje pro Lutych! Dlouhý nákop do pokutového území Koc hlavou zpracoval pro INOHA EZEKIELA, nigerijský útočník v osobním souboji předstihl Duarteho a dopravil míč do Kujovičovy sítě!

45

Bruggy právě vstřelily branku!
Poločas snů pro Bruggy! Neskutečná akce od začátku až do konce, kdy hosté prokombinovali celou útočnou polovinou, přesnými přihrávkami se dostali až do pokutového území, kde Lestienne ještě načechral míč na hlavu CARLOSE BACCY, jenž si u vzdálenější tyče věděl se situací rady a svojí čtyřiadvacátou brankou sezóny zvyšuje na 3:0 pro Bruggy!

31

Bruggy právě vstřelily branku!
Do čeho dnes hosté kopnou, to končí v síti! Neuvěřitelný průběh zápasu, kdy domácí mají obrovskou územní převahu, ale hosté střílí branky! Přetažený centr Jörgensena Bacca vrátil před branku, kde se proti dvěma sokům dokázal vyšroubovat do vzuchu kostarický obránce ÓSCAR DUARTE a Kawašima už na jeho hlavičku nedoskočil!

6

Bruggy právě vstřelily branku!
V sestavě hostů hrají pouze dva Belgičané, ale oba zařizují jejich vedoucí trefu! Meunier se ve středu pole zmocnil míče, prokličkoval se až před pokutové území, kde posunul balón do běhu MAXIMU LESTIENNEMU, jenž ke vzdálenější tyči obstřelil padajícího Kawašimu a posílá Bruggy do vedení!

Standard Lutych – Club Bruggy KV

2:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 51. Ezekiel, 61. M'Poku (pen.) – 6. Lestienne, 31. Duarte, 45. Bacca, 71. Vázquez

Karty:   39. Ciman (STA), 56. Vainqueur (STA)

Standard Lutych: Kawašima – Opare, Ciman, Kanu, Van Damme – Vainqueur, Buyens, M'Poku, Tucudean – Ezekiel, Koc

Club Bruggy KV: Kujovič – Högli, Almebäck, Duarte – Jörgensen, Refaelov, Adu, Meunier, Vázquez – Bacca, Lestienne

Rozhodčí: Delferiére – Bleyen, De Neve