Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

NEC Nijmegen – RKC Waalwijk

1:2

konec (0:1)

12.05.2013, 14:30 • Goffertstadion • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.9 3.4 3.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nijmegen právě vstřelil branku!
V nastavení kopali domácí roh, na který se nejlépe naběhl a naskočil KEVIN CONBOY. Přehlavičkoval všechny hráče a umistíl míč přesně do brány. Tak že by ještě drama? Něco přes minutu mají hráči Nijmegenu na vyrovnání.

62

Waalwijk právě vstřelil branku!
Jó, když se to umí, pak je to brnkačka. Fantastický výkop předvedl Zoet, který tohle už někdy musel udělat. Možná na tréninku, těžko říci. To byla skutečná paráda. Dlouhým nákopem našel rozběhnutého FLORIANA JOZEFZOONA, který obelstil jak obránce, tak i brankáře a do prázdné brány se to musí dávat. 2:0 a Jozefzoon potvrzuje, že je mužem utkání.

9

Waalwijk právě vstřelil branku!
To je tedy začátek. Hned v úvodu utkání jdou hráči hostů do vedení. Jozefzoon se dokázal zbavit obránce Bovenberga, který k němu přistoupil hodně laxně, nechal ho odcentrovat na KENNYHO ANDERSONA, jenž z puntíku dorazil míč razantně do brány. Babos čekal tohle zakončení, reagovat však jen těžko mohl.

NEC Nijmegen – RKC Waalwijk

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90+1. Conboy – 9. Anderson, 62. Jozefzoon

NEC Nijmegen: Babos (52. Johnsson) – Van Eijden, Bovenberg, Conboy, Amieux – Čmovs (54. George), Van der Velden, Koolwijk, Falkenburg (83. Platje), Pálsson – Foor. Trenér: A. Pastoor

RKC Waalwijk: Zoet (90+2 Dijk) – Drost, Lamey, Van Mosselveld, Van Peppen – Martina, Anderson, Jungschläger (52. Braber), Stans – Jozefzoon, Lieder (85. Slager). Trenér: E. Koeman

Rozhodčí: Braamhaar – Strijker, Polman.

Diváci: 11 600