Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

FC Twente – PSV Eindhoven

3:1

konec (2:1)

12.05.2013, 14:30 • De Grolsch Veste, Enschede • Martin Mišovec

Tipsport: 2.61 3.3 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54

Twente právě vstřelilo branku!
Domácí tým však jde o pár vteřin později zpátky do dvoubrankového náskoku. Nacer Chadli si skvěle na levé straně posunul míč, přesprintoval Hutchinsona a našel WILLEMA JANSSENA, jenž do odkryté branky bez problémů skóruje.

40

PSV právě vstřelilo branku!
S velkou jistotou snižuje na rozdíl jediné branky DRIES MERTENS. Belgičan poslal brankáře Boschkera na druhou stranu a přízemním pokusem k levé tyči dává na 1:2 z pohledu hostů z Eindhovenu!

27

Twente právě vstřelilo branku!
Až teď! A hned to znamená druhou branku domácího celku. Waterman otřesně rozehrál z malého vápna pouze na kopačku jednoho z domácích, který ihned našel NACERA CHADLIHO. Belgický reprezentant si míč posunul do pokutového území a zcela sám bez problémů prostřeluje brankáře PSV.

3

Twente právě vstřelilo branku!
A máme tu hned první branku utkání! Domácí celek rychle vhodil aut na pravé straně na LUCA CASTAIGNOSE, který se prohnal podél postranní čáry, a poté z velmi těžkého úhlu překvapivě prostřeluje brankáře Watermana. Pro domácího střelce to je třináctá branka sezony.

FC Twente – PSV Eindhoven

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 3. Castaignos, 27. Chadli, 54. Janssen – 40. Mertens (pen.)

Karty:   56. van Bommel (PSV)   71. Bommel (PSV)

FC Twente: (4-3-3) Boschker – Rosales, Bengtsson, Bjelland, Braafheid – Fer, Janssen (73. Hölscher), Gutiérrez (89. Eghan)– Tadić, Chadli (81. Zschusschen), Castaignos. Trenér: Alfred Schreuder

PSV Eindhoven: (4-3-3) Waterman (37. Tytoń) – Hutchinson, Marcelo, Bouma, Willems – van Bommel, Toivonen (77. Ritzmaier), Hiljemark – Wijnaldum, Locadia, Mertens (46. Depay). Trenér: Dick Advocaat

Rozhodčí: Danny Makkelie