Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Willem II Tilburg – AZ Alkmaar

2:0

konec (0:0)

12.05.2013, 14:30 • Koning Willem II Stadion, Tilburg • Michal Šíma

Tipsport: 6.1 3.9 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Dva skvělé zákroky Christiansena proti střelám z dálky!

89

Poslední střídání Tilburgu. Místo Guijta přijde van Zeelst.

87

Střídání domácích. Cornelisse nahrazuje van Kerckhoven.

73

Poslední střídání Alkmaaru. Altidore, který byl velmi aktivní zejména v prvním poločase pustí do hry Berghuise.

72

Zřejmě nejlepší muž utkání Hofs přepouští své místo Derkxovi. Doprovázejí jej zasloužené ovace.

70

A právě Hofs stál na konci brejku Tilburgu čtyři na tři. Bohužel pro domácí z první nezamířil na hraně vápna přesně!

65

Willem II právě vstřelil branku!

Domácí odskakují už na rozdíl dvou branek! Snijders rychle rozehrál autové vhazování, Höcher nacentroval a GILIANO WIJNALDUM si vstřelil hlavou vlastní gól! Nutno dodat, že krajní bek Alkmaaru nebyl v úplně nejtěžší pozici, musel sice udržet na zádech dotírajícího soupeře, přesto mohl hlavou zamířit mnohem lépe.

60

Altidore měl míč na noze na malém vápně! Propálit klubko hráčů před ním se mu však nepodařilo.

58

Druhé střídání v týmu Alkmaaru. Místo Reijnena přichází Jóhansson.

57

Höcher centroval a Snijders neměl daleko k tomu, aby přidal druhý gól. Před ním navíc míč tečoval Viergever a domácí si žádali penaltu za hru rukou.

55

Teď už bylo žluté napomenutí nevyhnutelné. Ippel fauloval před vlastním pokutovým územím a sudí Higler tentokrát neváhá. Navíc tu bude zajímavá standardka pro Alkmaar.

54

Teď ale měli hosté blízko k vyrovnání! Po rohovém kopu se přetlačovalo o míč snad osm hráčů a Reijnen byl nakonec blízko k tomu, aby míč posunul o potřebný metr do branky a napravil i tak svoji předchozí hrubku.

47

Willem II právě vstřelil branku!

Domácí se dostávají do vedení! Obrovskou chybu udělal obránce Alkmaaru Reijnen, který se nechal u koncové čáry snadno obrat o míč. VIRGIL MISIDJAN si to poté namířil rovnou k brance a z takřka nulového úhlu prostřelil Alvarada.

46

Trenér Verbeek udělal jednu změnu v sestavě. Po přestávce vyběhl v dresu Alkmaaru místo Mahera Overtoom.

43

Hofsův centr hosté odvrátili jen ke Snijdersovi, který číhal na odražený balon. Útočník domácích měl dobrou pozici na hraně vápna, ale v záklonu vůbec nesklopil nohu a poslal balon vysoko nad branku.

40

Peters obral o míč Altidora a založil protiútok, kdy se Snijders a Hofs hnali dva na jednoho obránce! Hofs však dostal příliš dlouhou přihrávku, která jej vyhnala ze střelecké pozice. Následně ještě hledal před brankou někoho z domácích, vše končí rohovým kopem.

25

Znovu Hofs a jeho pravačka! Snijders tentokrát z pravé strany přihrál před pokutové území přesně a Hofs po rychlém zpracování pálil hodně nebezpečně! Alvarado se vyznamenal robinzonádou.

23

Hofs táhl útok Tilburgu, kousek za půlící čárou spatřil, že Alvarado je hodně vyběhnutý, a tak zkusil vystřelit z veliké dálky. Balon se snášel do branky a kostarický brankář se hodně zapotil, aby přesný lob vyrazil alespoň na roh!

15

Gudmundsson šel s Altidorem dva na dva, místo střely z úhlu přihrával a před Altidorem na polsední chvíli ukopl míč na roh Peters!

Willem II Tilburg – AZ Alkmaar

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Misidjan, 65. Wijnaldum (vla.)

Karty:   55. Ippel (WLM)

Willem II Tilburg: Christiansen – Akouili, Haastrup, Peters, Cornelisse (87. van Kerckhoven) – Ippel, Guijt (89. van Zeelst), Hofs (72. Derkx) – Misidjan, Snijders, Höcher

AZ Alkmaar: Alvarado – Johansson, Reijnen (58. Jóhansson), Viergever, Wijnaldum – Maher (46. Overtoom), Henriksen, Elm – Beerens, Altidore (73. Berghuis), Gudmundsson

Rozhodčí: Higler – de Vree, Vandeursen