Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Évian Thonon Gaillard – OGC Nice

4:0

konec (1:0)

12.05.2013, 17:00 • La Cuvette, Annecy • Jaroslav Keř

Tipsport: 2.65 2.94 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Évian právě vstřelilo branku!
Fantastický lob po odehrání rohového kopu soupeře z vlastní poloviny, kdy SABER KHALIFA z půlící čáry zaskočil hostujícího brankáře Ospinu a definitivně pečetí stav dnešního zápasu z poloviny hřiště!

56

Évian právě vstřelilo branku!
Parádní pas na zadní tyč, který vracel před bránu jeden z domácích hráčů a míč vrátit za brankovou čáru SABER KHALIFA, který využívá chyby hostující obrany. Ta si vůbec nepohlídala nabíhající hráče.

48

Évian právě vstřelilo branku!
Obrovský šok pro hosty! Když se k odraženému centru dostal na hranici vápna úplně volný MOHAMMED RABIU a prudkou přízemní ránou k pravé tyči Ospinovy brány posouvá svůj tým už do dvougólového vedení. Velká komplikace pro Nice.

24

Évian právě vstřelilo branku!
Parádní pas do vápna Nice Khalifa fantasticky zpracoval KEVIN BERIGAUD, který tvrdou ránou pod břevno posouvá svůj tým překvapivě ale zaslouženě do vedení.

Évian Thonon Gaillard – OGC Nice

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Berigaud, 48. Rabiu, 56. Khalifa, 87. Khalifa

Karty:   38. Dja Djedje (EVA), 39. Digard (EVA), 72. Wass (EVA), 88. Khalifa (EVA) – 71. Gomis (NIC)

Évian Thonon Gaillard: Laquait – Dja Djedje, Cambon, Betao, Wass – Gerigaud, Rabiu (81.Rougeaux), Sorlin (C), Ninkovič (44.Tie Bi) – Khalifa, Sagbo (82.Ehret).

OGC Nice: Ospina – Puel, Gomis (82.Lucas), Civelli, Kolodzieczak – Digard (C), Abriel – Diaz (53.Bosetti), Bruins (53.Fofana), Bautheac – Cvitanich.

Rozhodčí: Buquet – Zitouni, Debart