Menu

Fotbal

Liga mistrů

Real Madrid – Borussia Dortmund

2:0

konec (0:0)

30.04.2013, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.64 4.45 5.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Sven Bender, přichází Felipe Santana.

88

Real právě vstřelil branku!
Domácí hráči způsobili před soupeřovou svatyní obrovský rozruch a navýšili vedení na 2:0. SERGIO RAMOS obdržel výbornou přihrávku do velkého vápna, kde si dal míč na levačku a nekompromisně vystřelil. Brankář Weidenfeller byl bez šance a inkasované brance zabránit nedokázal.

88

Benzema mohl skóre navýšit, ale Weidenfeller vytasil ze své sbírky brilantní zákrok a zlikvidoval stoprocentní gólovou šanci.

87

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Sebastian Kehl.

85

Volný přímý kop si vzal na starost Özil a k hlavičce se dostal Ramos, ale Weidenfeller zasáhl výborně a jedovatý pokus zneškodnil.

83

Roman Weidenfeller nechtěl svým protihráčům vrátit balon a obdržel žlutou kartu.

83

Real právě vstřelil branku!
KARIM BENZEMA dává svůj pátý gól v letošním ročníku Ligy mistrů a Realu Madrid dává kousíček naděje. Domácí tým potřebuje vstřelit ještě dva góly. BENZEMA to vyřešil opravdu výtečně. Výborně se uvolnil u bližší tyče, ukázkově si připravil míč na střelu a zakončil technicky, hostující brankář byl bez šance.

81

Sami Khedira vyfasoval velmi přísnou žlutou kartu.

79

Sergio Ramos fauloval a uviděl žlutou kartu.

76

Hosté si dokázali vytvořit skvělou pozici, ale Lewandowski v obrovské šanci trefil pouze bránícího protihráče, který střelecký pokus zablokoval.

67

Poslední změna v sestavě domácích. Ze hřiště odešel Alonso, kterého nahradil Khedira.

62

López si připisuje brilantní zákrok a likviduje stoprocentní šanci, kterou měl na kopačce Gündogan. Tento zákrok byl opravdu výtečný, protože Gündogan byl úplně sám a pálil z bezprostřední blízkosti.

57

Mourinho udělal dvě změny v sestavě. Ze hry odešli Coentrão a Higuaín, které nahradili Kaká a Benzema.

50

Hosté vystihli nepřesnou rozehrávku domácích fotbalistů a vyrazili do protiútoku. Na pravém křídle se uvolnil Lewandowski, jenž později obdržel přihrávku. Pak si útočník Dortmundu připravil balon na střelu a zakončil, ale trefil pouze břevno.

45+1

Sven Bender obdržel žlutou kartu a Real Madrid dostane výhodu volného přímého kopu.

43

İlkay Gündoğan fauloval Özila a obdržel žlutou kartu.

43

Gonzalo Higuaín obdržel žlutou kartu.

26

Faulovaný byl Lewandowski. Nedovoleným zákrokem ho zastavil Fábio Coentrão a za prohřešek uviděl žlutou kartu.

14

Ze hry odešel zraněný Götze, kterého nahradil Grosskreutz.

13

Na druhé straně měl gól na kopačce Ronaldo, ale ani on se střelecky neprosadil a také brankář Weidenfeller si připsal skvělý zákrok.

13

Dortmund zahrával volný přímý kop a ve stoprocentní šanci se ocitl Lewandowski, jenž si míč ukázkově zpracoval a pak vypálil. Brankář López si připsal brilantní zákrok a jedovatou gólovku zlikvidoval.

4

V gólové šanci se ocitl Higuaín, ale ve stoprocentní šanci neuspěl a brankář Weidenfeller jej výborně vychytal. Pochvalu zaslouží také Modrić, který aktivně vybojoval míč.

Real Madrid – Borussia Dortmund

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Benzema, 88. Ramos

Karty:   26. Coentrão (REA), 43. Higuaín (REA), 79. Ramos (REA), 81. Khedira (REA) – 43. Gündoğan (DOR), 45+1. Bender (DOR), 83. Weidenfeller (DOR)

Real Madrid: López ─ Essien, Varane, Ramos, Coentrão (57. Kaká) ─ Modrić, Alonso (67. Khedira) ─ Di Maria, Özil, Ronaldo ─ Higuaín (57. Benzema)

Borussia Dortmund: Weidenfeller ─ Piszczek, Subotić, Hummels, Schmelzer ─ Gündogan, Bender (91. Santana) ─ Blaszczykowski, Götze (14. Grosskreutz), Reus ─ Lewandowski (87. Kehl)

Rozhodčí: Webb ─ Cann, Mullarkey

Diváci: 76 000

První zápas: Dortmund - Real Madrid 4:1