Menu

Fotbal

MONACObet liga

FC ŠTK 1914 Šamorín – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

3:0

konec (1:0)

30.04.2013, 16:00 • Šamorín - Pomlé • Jozef Fajták sk

Tipsport: 1.95 3.2 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Urban, ktorý dnes rozdeloval lopty pre Ležaiča v stretnutí končí nahradil ho Vaško.

78

Po treťom inkasovanom góle opúšťa hraciu plochu Kucharčík, toho nahradil Morong.

76

IGOR LEŽAIČ si pripisuje svoj hatrick, tretí gól do siete L.Mikuláša. Gól padol po slušnej akcii domáceho mužstva.

70

Po druhom góle domáceho mužstva sa hrá medzišestnástkový futbal, ktorý prináša málo vzrušenia i futbalovej moderny. Domáci vedú o dva góly a sú na najlepšej ceste k trom bodom.

66

Marušín videl žlté napomenutie.

58

Ďalšie striedanie v hosťujúcom mužstve, z hry odstupuje Trnovský, ktorý bol od nepremenenia šance v prvom polčase neviditelný, nahradil ho Revák.

57

Duel sa skončil pre hosťujúceho Fujáka, toho nahradil Macík

54

Autorom gólu IGOR LEŽAIČ, ktorý dáva svoj druhý gól v stretnutí. Druhý gól bol podobný tomu vedúcemu, nádherne vysunutie Urbanom a Ležaičov zápis do štatistík, keď prekonal nešťastného Šavola.

46

Domáci v úvode druhého polčasu striedali v kabíne zostal Jančovič, toho nahradil SAVIČ

44

Gólom do šatne sa domáci ujali vedenia v stretnutí po ukážkovom góle Ležaiča, ktorý sa aj napriek osobnému bráneniu nevzdáva a druhý pokus premenil na vedúci gól. Diváci ho odmenili tým správnym dopingom Igor LEŽAIČ z celého hrdla domácich fanúšikov.

40

To čo sa nepodarilo útočníkovi domáceho mužstva v 39 minúte zrealizoval dobrú prihrávku od Urbana na vedúci gól. Autorom gólu LEŽAIČ IGOR.

39

Ležaič sa dostal po chybe hostí k lopte skúsil to medzi dvoch obrancov hostí táto cesta bola však zarúbana, skúsil to z hranice veľkého vápna no brankár Šavol jeho pokus zlikvidoval.

32

To čo fanúšik obdivoval v úvode duelu na strane hostí, teraz padla sánka fanúšikom po dvoch výborných akciách Ležaiča, koncovka je však mizerná a aj preto sme gól v Šamoríne doteraz nevideli.

28

Do jednej z mála šancí vo veľkom vápne sa dostal domáci Mezovský, no jeho slabá strela minula cieľ Šavolovej brány.

17

Hostia, ktorí sa nikde neponáhľajú, najmä brankár Šavol majú herne navch. V doterajšom priebehu stretnutia mali štyri vyložené šance na zmenu výsledku. Domáci sa však oťukali a hru vyrovnali.

14

Pre Staška sa dnešný duel skončil nahradil ho Miloš Javorina, ktorý nosí číslo 9.

11

Neuveriteľné hostia mohli po tretí krát meniť výsledok, ale hráči v červeno-čiernych dresoch ponuknutú šancu odmietli, najprv nedal Trnovský do prázdnej brány, v zahadzovaní šancí sa však pokračovalo na päťke, ale stav stretnutia sa nezmenil, stále nula, nula.

6

Hostia na domácej polovičke a v ďalšej šanci ktorú ponúkol Balluch svojím centrom Fujákovi, ktorý hlavou len tesne minul domácu bránu.

4

Stretnutie je len v začiatkoch, ale je vidno, kto bude tvrdiť muziku. Hostia a konkrétne Tomko napriahol z diaľky a ako sa hovorí vymietol pavučinu brány v ktorej stojí Pentek, ktorý bol v danej chvíli prekonaný, lopta trafila brvno od ktorého sa odrazila lopta do poľa. Pekný futbalový moment v podaní hostí.

FC ŠTK 1914 Šamorín – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 40. LEŽAIČ, 54. LEŽAIČ, 76. LEŽAIČ

Karty:   66. Marušín (SAM)

FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek, 3 Pončák "K", 4 Marušín, 5 Cmarko, 6 Mezovský, 10 Jančovič, 13 Urban, 16 Kučera, 17 Staško, 20 Ležaič, 21 Fulmek..

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: 1 Šavol, 3 Kubena, 4 Kucharčík, 7 Latiak, 10 Tomko, 11 Fuják, 14 Lišivka "K", 15 Peter Moravčík, 16 Balluch, 17 Pastva, 20 Trnovský.

Rozhodčí: WEISS Roland, Weiss Erik, Jančura.

Diváci: 339