Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Standard Lutych – SV Zulte-Waregem

1:0

konec (0:0)

28.04.2013, 18:00 • Michal Šíma

Tipsport: 1.73 3.67 4.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Tucudean mohl z brejku definitivně rozhodnout, ale na dlouhou nohu netrefil branku!

90

Zřejmě největší šance Waregemu v dnešním zápase! Po vyhraném hlavičkovém souboji jednoho z útočníků se ke střele z voleje dostal D'Haene, ale z hranice šestnáctky nepřekonal rychle se přesunujícího Kawashimu!

87

Poslední střídání Lutychu. Kouč Rednic stahuje dnešního jediného střelce M'Pokua a na plac posílá Ibrahima Cissého.

81

Ve stejný moment střídá i Waregem. Naessens přijde místo Colpaerta.

81

Střídání domácích. Tucudean nahradí Batshuayiho.

74

K velkému sólu se nyní nadechl Conté. Obešel tři soupeře a mířil do šestnáctky. Těsně před ní musel zatáhnout za záchrannou brzdu Kanu a dostává za to žlutou kartu.

71

Buyens si píchl míč před sebe a Delaplace tak přišel se svým skluzem už jen ke kotníkům záložníka Lutychu. Jasná žlutá karta.

70

Střídá i trenér Waregemu Francky Dury. Trajkovski nahrazuje Malandu Adjeho.

67

Šance Waregemu! Propadlý centr se dostal až k Hazardovi, který z levé strany natáhl k hodně tvrdé, leč o nepřesné střele. Míč jako dělová koule proletěl napříč malým vápnem.

65

Mircea Rednic poprvé střídá. Odchází Ezekiel, přichází Ono.

55

Už to mohlo být o dva góly! Ezekiel pláchl na pravé straně Colpaertovi, předložil míč Batshuayimu, který tváří v tvář Bruzzesovi zaváhal a ani nevystřelil. Zakončení tak vyšlo na Bulota, který už blok zesílený o dva beky neprostřelil.

48

Standard právě vstřelil branku!

Sám faulovaný PAUL-JOSÉ M'POKU bezpečně proměňuje a otevírá skóre dnešního zápasu. Bruzzese riskl opačnou stranu, než kam mířila střela.

48

Uvidíme penaltu! M'Poku prchl Contému, který jej v šestnáctce podkopl!

46

Hned z prvního útoku mohli udeřit domácí! Batshuayi dostal míč do běhu a levačkou pořádně protáhl Bruzzese! Balon se po jeho zásahu šoural do branky, ale obránci Waregemu včas přiběhli a odkopli jej do bezpečí.

45+1

Oba stopeři Standardu si naskočili na hlavičku na malém čtverci a zřejmě si i navzájem trochu překáželi. Míč jde nakonec z čela Kanua nad branku.

38

Žlutou kartu dostává také Bulot, který po vysokém míči sáhl rukou. Hodně zbytečný trest pro pravé křídlo Lutychu.

37

Malanda Adje dostává žlutou kartu za faul na Buyense.

21

Buyens pěknou kolmicí našel M'Pokua, který už ve vápně zkoušel levačkou trefit bližší horní roh. Trefil jen boční síť, což rozlítilo trenéra Lutychu Rednice.

18

Velké zmatky u branky Standardu! Nejprve Hazard centroval a před Leyem dvakrát výborně zasáhl Kanu, ale poté M'Poku zpětnou přihrávkou namazal znovu Hazardovi, který tentokrát poslal míč po zemi Godeauovi, jenž z dvaceti metrů těsně míjí!

8

Centr záložníka Standardu našel Kanua, který velmi nebezpečně hlavičkoval! Bruzzese si poradil na poslední chvíli!

5

Tak jsem to zakřikl! Berrier se po prostrčení balonu do vápna dostal do zajímavé pozice, ale byl už ve velkém úhlu a jeho rána levačkou se nevešla mezi tři tyče.

Standard Lutych – SV Zulte-Waregem

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. M'Poku (pen.)

Karty:   38. Bulot (STA), 74. Kanu (STA) – 37. Malanda Adje (WAR), 71. Delaplace (WAR)

Standard Lutych: Kawashima – Opare, Kanu, Arslanagic, Diabaté – Bulot, Buyens, Vainqueur, M'Poku (87. Cissé) – Batshuayi (81. Tucudean), Ezekiel (65. Ono)

SV Zulte-Waregem: Bruzzese – De Fauw, Colpaert (81. Naessens), D'Haene, Godeau – Conté, Malanda Adje (70. Trajkovski), Berrier, Delaplace, Hazard – Leye

Rozhodčí: Pots – Carmeliet, Rys