Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – Královští lvi Hradec Králové

1:5

konec (0:2, 0:2, 1:1)

20.11.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Dnešní zápas končí a Královští lvi po zásluze dokázali udolat svého soupeře, domácí Rebely. Ti snížili po trestném střílení, ale Hradec v oslabení znovu udeřil. V závěru ještě vytáhl Vaněček samostatný nájezd soupeře.

To je ode mne z Kotliny pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště u onlajnu z Kotliny - napočtenou! (18:59:49)

60:00

Konec zápasu.

59:40

Hradec v klidu dohrává zápas a o vítězi je jasno. Rebelové tak prodlouží nelichotivou šňůru proher. Nyní ještě zkoušel na brankovišti najít spoluhráče Drahoš Jebavý, ale puk brankovým prostorem jen prolétl.

58:47

Tomáš Drašnar se na kruhu vyhnul Janu Krajcigrovi a dostal se před něj. Hostující hráč byl následně Rebelem tísněn, ale i tak dokázal zakončit, ale Vítek Vaněček se překvapit nenechal a kotouč od jeho betonů skončil za brankou!

58:03

Marek Malinský se protáhl na brankoviště a zkusil bleskově zakončit, ale Vaněček zaklekl včas a kotouč za svá záda nepustil.

57:22

Domácí mají stále výhodu přesilovky, ale obraz hry vypadá tak, jako by se hrálo v plném počtu na obou stranách. Kotouč se tahá z pásma do pásma.

56:41

Drahoš Jebavý se rozjel a mezi kruhy naznačil rameny pohyb do strany, ale bleskově vypálil, jenže Vaněček stihl zvednout lapačku a výborně tak podržel svůj tým!

56:41

Trestné střílení pro Drahoše Jebavého, kterého před Vaněčkem zahákoval Marek Bancíř!

56:06

Hradečtí se osvobozují dlouhým vyhozením kotouče až za Vaněčkovu klec poté, co se o hrací gumu bojovalo dlouho u mantinelu ve středním pásmu.

55:36

Hradečtí založili rychlou akci, kterou zakončil David Gančarčík, jenž dostal puk do tandemu jen do Vaněčka. Následně se však sekáním provinil Marek Malinský (HKR).

54:53

Hradečtí jsou neúnavní a domácí pouze vyvážejí kotouče. Zato Královští lvi se snaží v útočné třetině střílet, ale buď míjí bránu nebo je připravený spolehlivý Vaněček.

53:50

Úmyslný ofsajd hradeckého celku nyní kazí další útočné choutky Východočechů, kteří již v poklidu kontrolují vývoj zápasu a Rebely k ničemu nepouštějí.

52:45

Štěpán Havránek se na levém kruhu dostal ke střele a svůj tvrdý pokus nasměroval také jen nad branku a napodobil tak Pilaře.

51:47

Radek Pilař to také zkusil po vlastní ose a na pravém kruhu vypálil, ale jeho pokus minul o pár milimetrů břevno. Následně pokryl Vaněček nahození od mantinelu.

51:14

Individuálně se zkusil ke střele prodrat Daniel Voženílek, ale jeho průnik skončil jen v rohu pásma, kde byl odstaven od kotouče.

50:30

Rebelové se marně snažili probít do útočné třetiny, natož pak k zakončení, jelikož hradecká obrana v klidu kontroluje modrou čáru.

49:35

Rebelové dokázali vyhodit znovu puk až k brance Hradce Králové a vyloučená Marek Bancíř skáče na led. Je po početní (ne)výhodě.

49:15

Až nyní se mezi kruhy dostal ke střele Tomáš Drašnar, ale s jeho pokusem si poradil spolehlivý Vaněček, který jej poslal betonem do rohu.

48:55

Hradeckým hráčům se nedaří udržet kotouč v útočné třetině a domácí skvadra znovu vyhazuje kotouč daleko od své brány.

48:26

Hradec králové se však již dostal ke kotouči a založil rychlý brejk, který skončil ofsajdem, po němž domácí znovu vyhazují puk až k Veselému.

48:16

Domácí se však drží zuby nehty a vyvážejí kotouč do útočné třetiny, kde jej také drží a šetří tak velice cenný čas.

47:35

Vítek Vaněček byl nyní v jednom ohni a blízko gólu byl Drahoš Jebavý, ale domácí gólman jej vychytal. Následně dostal trest Marek Bancíř (HBR) za podražení.

46:41

Hradečtí hráči se dokázali ubránit a oslabení končí. Rebelové na svou početní výhodu nebudou vzpomínat v dobrém, jelikož v ní inkasovali.

45:58

Hradec právě vstřelil branku!

A v oslabení dokonce dokázali Královští lvi udeřit a rázem vedou opět o čtyři góly! Daniel Klemenc bojoval o kotouč za brankou a byl při tom atakován soupeřem, avšak dokázal nakonec uzmout kotouč a poslat jej před bránu, kde do hrací gumy udeřil vší silou JOSEF WOLF a puk umístil přesně nad Vaněčkovo rameno! Asistence: Daniel Klemenc.

45:49

Hradečtí skvěle brání a drží kotouč v útočné třetině. Rebelové se nyní nemohou dostat ze svého obranného pásma a Hradec šetří vteřinky.

45:07

Královští lvi hned zkraje oslabení vyhazují kotouč až k Vaněčkově brance. Následně z protiakce kryje kotouč Veselý.

44:41

Hradečtí se však nyní budou muset bránit, jelikož na pravém kruhu v útočné třetině se nedovoleným zákrokem provinil Daniel Šeps (HKR), který k trestu dvouminutovému vyfasoval ještě "desítku" za nesportovní chování. Menší trest odpykává Marek Malinský.

44:05

Hradec Králové dohrává přesilovku a je nastěhován před Vaněčkovou bránou, který sleduje dění před sebou, jelikož Rebelové nepouštějí soupeře do střely.

43:18

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

TOMÁŠ LUDVÍK se rozjel ke svému pokusu a mezi kruhy si sjel blíže k pravé tyči, ale rychlým pohybem do střelu hřiště roztáhl gólmanovy nohy a podle hesla: "roztáhni mi nohy a já ti tam dám kotouč", neomylně snížil na 1:4!

43:18

Trestné střílení pro Ludvíka! Ten byl faulován při nájezdu v oslabení!

42:39

Martin Matějček se mezi kruhy vymotal až ke střele, ale s přízemním pokusem neměl Vaněček potíže a vyrazil jej betony.

42:26

A druhý Vala na ledě, David (HBR) se následně provinil nedovoleným zákrokem a oslabuje svůj tým. Vala pyká za hrubost.

42:16

Hrálo se nějakou dobu ve středním pásmu, až vzal vše na svá bedra Lukáš Vala, projel do útočné třetiny, ale nebyl podpořen spoluhráči a skončil jen na zadním mantinelu.

41:09

Také Rebelové se dostali dopředu a Veselý nejprve pokryl pokus z pravého kruhu do výstroje a následně přeletěla Cívkova střela bezprostředně po vhazování horní tyčku.

40:23

Hradec Králové začal lépe a hned dvakrát se tlačil před Vaněčka, který nejprve zasáhl proti střele z mezikruží a následná střela Drahoše Jebavého od modré skončila vedle.

40:01

Začala třetí třetina.
Oba celky již najíždějí na ledovou plochu, na níž jsou i hlavní rozhodčí, což je opět neklamné znamení toho, že budeme pokračovat.
Královští lvi byli na začátku třetiny chvilkami v sevření Rebelů, ale poté převzali iniciativu a z trestné se vracející Bezděk vyhnal Nováka z branky. Jeho kolega Vaněček se příliš v kleci neohřál a inkasoval z hole Voženílka. V závěru se domácím povedlo ubránit pětiminutové oslabení, když do kabin putoval Klofáč.

Třetí třetina začne zhruba v 18:30.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

Lukáš Vala se protáhl na pravý kruh, odkud vystřelil, ale na bližší tyči našel jen betony připraveného Františka Veselého, který nadvakrát kotouč zkrotil.

38:54

Domácí přečkali početní nevýhodu na výbornou a podpořeni skvělým Vaněčkem nedovolili Královským lvům další zásah na kontě.

38:43

Daniel Šeps se protáhl až před branku, kde se pokusil zvednout puk nad beton Vítka Vaněčka, který se však nedal a nadvakrát výborně zasáhl.

38:05

Rebelové opět vyvezli kotouč a Filip Nováček na levém kruhu ostře vypálil, ale trefil jen vyrážečku připraveného Františka Veselého.

37:48

Martin Matějček nyní zkusil střelu z pravé strany kousek za modrou čárou, ale domácí muž s maskou měl čistý výhled a kotouč pokryl na hrudi.

37:03

Rebelové výborně brání a znovu vyhodili kotouč až k brance Veselého, který jen očima zkontroloval následné nahození Dupljaka ze střední třetiny.

36:37

Matias Mäki využil špatné nahrávky Daniela Klemence a vyvážel kotouč, který mu však odskočil od hole ve středním pásmu a Klemenc se tak znovu dostal ke kotouči.

35:58

A opět domácí družina dostala kotouč až k brance hostů, kteří se vydali znovu na zteč, kterou zakončili střelou z levého kruhu, která skončila v náručí reprezentačního brankáře Vítka Vaněčka.

35:15

Rebelové znovu dokázali vyhodit kotouč až k Veselému, kde ještě zabojoval Filip Nováček, jehož kouzlení však skončilo v rohu pásma.

34:46

Rebelové byli pod enormním tlakem Královských lvů, ale dokázali se z něj vymanit a vyhodit kotouč. Hradec Králové se následně sám obral o čas vyhozením na zakázané uvolnění.

33:54

Domácí hokejisté budou hrát znovu oslabeni. Mohutný tlak hostů uťal až faulem Rostislav Klofáč, který za nevybíravý zákrok dostal 5 + dokonce utkání. Trest odpykává Jakub Kraučuk.

33:28

Vítek Vaněček je nyní v jednom ohni! Nejprve si musel poradit s pokusem z levého kruhu a poté ještě zlikvidoval pokus Josefa Wolfa od levého hrazení.

32:59

Rebelové vyváželi kotouč, ale Matiase Mäkiho nahrávku zachytil jen Tomáš Drašnar, který puk předal spoluhráčovi, ale Radek Pilař se ocitl v ofsajdu.

32:29

Tomáš Drašnar se prezentoval tvrdou ranou od modré lajny, ale jeho skrytý pokus prosvištěl těsně vedle Vaněčkovy tyče. Ten měl nyní štěstí.

31:51

Domácí vyvezli kotouč a na led naskočil vyloučený David Vala, načež se Rebelové zdržel s kotoučem v těsné blízkosti Veselého branky, ale nezakončili.

30:52

Drahoš Jebavý vypálil od modré čáry po hezké kombinaci hostů a jeho střelu vyrazil Vaněček jen před sebe, kde se snažili Hradečtí doklepnout kotouč do sítě, ale domácí gólman se roztáhl a puk schoval pod sebou!

29:48

Domácí hokejisté vyhazují a velký kus práce odvádí Matias Mäki, který s kotoučem bruslí ve středním pásmu a šetří vteřinky.

29:28

Další komplikace pro Rebely. Na trestnou lavici míří David Vala (HBR) za hákování, jehož se dopustil ve středním pásmu.

28:55

Hradec právě vstřelil branku!

Ovšem ani Vítek Vaněček nevydržel dlouho bez poskvrny a Hradečtí navyšují náskok již na hrozivých 4:0! V signalizované výhodě našel Drahoš Jebavý na levém rohu brankoviště volného DANIELA VOŽENÍLKA, který zametl puk do domácí klece! Asistence: Drahoš Jebavý.

27:59

Rebelové mění gólmany. Do branky nastupuje Vítek Vaněček, který střídá Čeňka Nováka.

27:59

Hradec právě vstřelil branku!

Královští lvi ihned po skončení oslabení dávají gól a na svědomí jej má vyloučený hráč! Mezi kruhy vznikla tlačenice o kotouč, který vydoloval Josef Wolf, který našel z trestné se vracejícího LUKÁŠE BEZDĚKA, který si sjel na střed hřiště a blafákem na forhand si vykoupal Nováka a zakončil přesně k tyči! Asistence: Josef Wolf.

27:22

Po nahození Matiase Mäkiho ze středního pásma kryje kotouč pod svoji širokou rukavicí brankář František Veselý.

27:07

Královští lvi se výborně brání a drží kotouč před brankou Čeňka Nováka, který musí být na pozoru. Hradečtí jsou v jeho území velice aktivní.

26:23

Rebelové sevřeli svého soupeře, ale jejich akci ukončil Martin Matějček vyhozením puku poté, co sebral Nováčkovo nahození zpoza brány.

25:50

Na pravém mantinelu se do soupeře opřel Lukáš Bezděk (HKR), který dostal dvě minuty za sekání.

25:37

Hraje se velice kombinační hokej plný nahrávek a osobních soubojů u mantinelu, ale ze hry se zcela vytratila střelba.

24:53

To samé v bleděmodrém také na druhé straně. Daniel Šeps se snažil vybruslit zpoza brány, ale zabránil mu v tom tělem Dominik Cívka.

23:48

Rebelové jsou nyní aktivnější a drží se před brankou Františka Veselého, který však spíše jen sleduje hru před sebou, jelikož Hradec skvěle brání.

22:59

Dominik Cívka od modré prověřil jen Veselého betony a následně uháněl Hradec Králové dva na jednoho a celou akci zakončoval z levé strany Josef Wolf, který však trefil jen Novákovy betony! Ten svůj tým podržel!

22:24

Rebelové jsou již v plném počtu, ale Hradec Králové se osvobozuje a šetří tak cenný čas.

21:40

Veselý musí být v pozoru, jelikož domácí jsou před ním nastěhováni a lvi se brání jen a pouze za cenu zakázaného uvolnění.

21:14

Domácí při přesilovce rozjeli kombinaci, kterou domácí zkazili vyhozením na zakázané uvolnění, Rebelové se tak vrátí před Veselého.

21:00

Nyní již však Královští lvi rozjeli přesilovkovou kombinaci, která vyústila nejen ve střelu Davida Voříška, kterého vyčapal Novák, ale i ve vyloučení Daniela Voženílka (HKR), který sekl do gólmana.

20:27

Tomáš Ludvík zavezl puk do útočné třetiny, kde byl odstaven soupeřem a Hradec dostal puk do středního pásma, jenže zde se hrací gumy chopili opět Rebelové, kterým byl následně fouknut ofsajd.

20:01

Začala druhá třetina.
Oba týmy jsou na ledě, kde již registrujeme také trojici rozhodčích, což značí, že druhá perioda bude začínat...
Úvod do zápasu byl lehce rozpačitý z obou stran, ale nakonec se do hry dostal více Hradec Králové, který se po gólech Šepse a Klemence dostal do dvougólového vedení.

Druhá perioda začne zhruba v 17:46.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Hradec Králové v klidu drží Rebely v šachu. Čeněk Novák si nyní vyjel až na pravý kruh, aby podržel nahození Davida Gančarčíka. Následně míří na trestnou lavici Daniel Salát (HBR) za krosček.

18:27

Hradec právě vstřelil branku!

Královští lvi se krátce před koncem první části dostávají do vedení o dva góly a na jejich střídačce panuje velká radost! Daniel Šeps předal kotouč na pravý kruh, kde byl volný Lukáš Bezděk, jenž si všiml na levé straně volného DANIELA KLEMENCE, který se do puku opřel a razantní střelou pod víko nedal Novákovi šanci! Asistence: Lukáš Bezděk a Daniel Šeps.

18:10

Josef Wolf se na druhé straně blýskl bryskním blafákem a odskočením od soupeře, aby následně zakončil jen do připraveného Nováka, který zasáhl hokejkou.

17:19

David Krajhanzl nabral ve středním pásmu rychlost blesku a v útočné třetině se efektivně zbavil Josefa Wolfa a hledal před brankou volného Matiase Mäkiho, ale tomu vložil do puku hůl obránce a Veselý tak měl lehkou pozici a následně kotouč pokryl.

16:22

Rebelům se nepovedl přechod přes modrou čáru a Hradec Králové se opět osvobozuje dlouhým výhozem k domácí kleci.

15:54

Domácí chvilku kombinovali, ale na levém mantinelu zachytili kotouč Hradečtí, kteří jej vyhazují až na druhou stranu hříště.

15:23

Třetí početní výhoda pro Rebely. Na trestné lavici sedí za sekání neproduktivnější hráč Královských lvů Daniel Voženílek (HKR).

14:56

Hezkou akcí se blýskl Matias Mäki, který byl však od kotouče odstaven na levém mantinelu. Následně ještě zkoušel před brankou backhand David Krajhanzl, ale neuspěl.

13:48

Rebelové se snažili dvakrát projít do útočné třetiny, ale hostující obrana byla připravená a nenechala se zaskočit.

13:00

Hradec právě vstřelil branku!

Královští lvi se však rychle dokázali do útočné třetiny vrátit a otevřít skóre dnešního zápasu! Josef Wolf nabral ve středním pásmu rychlost, v útočné třetině přenechal kotouč DANIELU ŠEPSOVI, který si sjel blíže k brance a ze spodku pravého kruhu poslal kotouč pod Novákovu lapačku! Asistence: Josef Wolf.

12:48

Královští lvi kombinovali tak dlouho, až jim domácí hráči kotouč sebrali a vyhodili jej až k brance hostů.

12:05

Bude se opět vylučovat. Na trestnou míří Liridon Dupljaku (HBR) za hákování. V ponechané výhodě ještě pálil Tomáš Drašnar, ale Novák byl připraven.

11:09

Hradečtí drží kotouč za vlastní bránou. Dobře napadá Matias Mäki, který nenechává obráncům ani centimetr ledu.

10:33

Nejprve se Hradečtí sami vyhnali z pásma a následně přišli za bránou o kotouč a David Vala opět vyhazuje. Domácí trest je téměř u konce.

09:59

Hradec zavezl puk do útočné třetiny, ale zde jej sebrali domácí, kteří se znovu osvobozují.

09:25

Jan Krajcigr vybojoval v rohu kluziště puk a Ondřej Hlídek vyhazuje až k Veselému.

09:01

Domácí zavezli puk do útočné třetiny. Oslabení Hradeckých je u konce. Nyní jsou to oni, kdo má výhodu jednoho hráče v poli.

08:36

Na dvacet tři vteřin se nám poměr sil na ledě vyrovná. Už už napřahoval ke střele Rostislav Klofáč, ale sudí vylučuje Filipa Nováčka (HBR) za krosček. Tím se provinil na brankovišti.

08:00

A znovu míří puk až k domácí brance. Josef Wolf navíc dokázal mezi kruhy vystřelit, ale netrefil bránu.

07:24

Hradec Králové dokázal vyhodit kotouč až za Nováka.

06:59

Královští lvi budou hrát opět v oslabení. Hráčská lavice Hradce Králové byla potrestána dvěma minutami za nesportovní chování. Trest odpykává Marek Malinský (HKR).

06:49

Navrátilec do sestavy Rebelů Filip Nováček je zatím velice aktivní a nyní se dostal ke střele z mezikruží, která Veselému vypadla, ale nebyl zde nikdo, kdo by puk dorazil za jeho záda. Následně se píská icing.

06:29

Na pravém mantinelu vydoloval kotouč proti dvěma protihráčům Drahoš Jebavý, který se na levém kruhu dostal ke střele, ale Novák si bližší tyč pohlídal a podržel ji na hrudi.

05:15

V akci opět domácí a v hlavní roli střílející Rostislav Klofáč, jehož pokus ještě jeden z domácích tečoval před Veselým tak, že nevěděl, kde je puk, ale ten nakonec skončil těsně vedle tyče.

04:42

Daniel Šeps nahazoval z rohu pásma puk na bránu, před Novákem ještě clonil hráč, ale domácí gólman puk odrazil holí pryč.

03:50

Domácí nyní drželi kotouč v útočné třetině, kde jej dokázali následně vydolovat v rohu a Jan Krajcigr pálil od modré čáry na bližší tyč, ale minul branku.

03:11

Na druhé straně projel na levý kruh Filip Nováček, ale jeho střela skončila jen na připraveném Veselém, který opět zasáhl vyrážečkou.

02:59

Dokonce se s ním dostali i do útočné třetiny, ale nic zde nevymysleli a domácí vyhodili. Hradečtí se však znovu chopili kotouče a jeden z nich byl atakován u domácí střídačky. Byl to Vlastimil Šeda, který se jen velmi těžko zvedá z ledu.

02:27

A nyní jsou již v plném počtu, jelikož Matějček naskočil na led. Východočeši jsou i kotouče ve středním pásmu.

02:14

Kotouč opět u Nováka, domácím se přesilovka krátí. Královští lvi výborně brání.

01:31

Královští lvi znovu vyhodili, ale k puku se dostala domácí skvadra, která konečně rozjela kombinaci, na jejímž konci stál Dominik Cívka, jehož střelu od modré čáry vyrazil Veselý vyrážečkou do rohu.

00:59

Hradec se ale dobře brání. Nejprve vyhodil kotouč a následně pozdržel Rrebely, kteří se vystavují ofsajdu.

00:24

Po souboji u levého mantinelu, kde byl atakován domácí hráč, a ve výhodě se dostal ke kotouči Liridon Dupljaku, který vjel do útočné třetiny, vymíchal si protihráče, ale již nezakončil přesně. Na trestnou lavici míří Martin Matějček (HKR) za hákování.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči už se staví na vhazování, utkání mezi Rebely a Královskými lvy začne každým momentem. Přeji vám příjemnou počtenou!
Také domácí družstvo je již na ledové ploše, oba celky se zdraví poklepáním holemi o led.
Na ledě jsou již hráči Hradce Králové spolu s trojicí delegovaných rozhodčího. Tím hlavním je dnes pan Vladimír Pešina, jemuž budou na čarách vypomáhat pánové Milan Dančišin a Tomáš Matějček.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Kraučuk, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, D. Vala "A", Dupljaku, Mäki

Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) - Novotný, Skála, M. Novák, Bezděk, Matouš, Malinský, Drašnar, Šeda, Gančarčík, Matějček "A", Wolf, Voříšek, Voženílek, Šeps "A", Havránek, Jebavý, Pilař "C", Klemenc

Rozhodčí: Vladimír Pešina - Milan Dančišin, Tomáš Matějček.
Rebelové budou chtít zastavit nepříjemnou sérii patnácti proher v řadě a konečně naplno bodovat. Svou jedinou výhru v sezoně si parta okolo trenérského dua Cachnín - Kraučuk připsala na domácím ledě právě proti Královským lvům. V posledním kole prohráli Broďáci na ledě Budějovic 1:2. Oporou jim byl opět mladý reprezentant Vítek Vaněček. Jedinou trefu si připsal nejlepší střelec Brodu Liridon Dupljaku.

Královští lvi jsou na tom o dvě příčky lépe než poslední Rebelové, ale v posledním zápase prohráli s Mladou Boleslaví, která se jim přiblížila již na čtyři body. Východočeši sází na vyrovnanou gólmanskou dvojku. Na ledě Mladé Boleslavi chytal František Veselý. Nejproduktivnějším hráčem Lvů je Daniel Voženílek.
Vítáme vás u on-line přenosu z odloženého zápasu osmnáctého kola extraligy staršího dorostu. Střetnutí bylo odloženo z toho důvodu, že domácí Rebely trápila rozsáhlá marodka. První odložené utkání mezi HC Rebel Havlíčkův Brod a Královští lvi Hradec Králové se odehraje právě dnes a začíná v 17:00.

HC Rebel Havlíčkův Brod – Královští lvi Hradec Králové

1:5

konec (0:2, 0:2, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 44. Ludvík (pen.) - 13. Šeps (Wolf), 19. Klemenc (Bezděk, Šeps), 28. Bezděk (Wolf), 29. Voženílek (Jebavý), 46. Wolf (Klemenc)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (28. Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Kraučuk, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, D. Vala "A", Dupljaku, Mäki

Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) - Novotný, Skála, M. Novák, Bezděk, Matouš, Malinský, Drašnar, Šeda, Gančarčík, Matějček "A", Wolf, Voříšek, Voženílek, Šeps "A", Havránek, Jebavý, Pilař "C", Klemenc

Rozhodčí: Vladimír Pešina - Milan Dančišin, Tomáš Matějček

Průběh zápasu
1. třetina
00:24
06:59
08:36
12:05
13:00
15:23
18:27
19:52
Po 1. třetině
2. třetina
21:00
25:50
27:59
28:55
29:28
33:54
Po 2. třetině
3. třetina
42:26
43:18
44:41
45:58
47:35
55:36
Konec