Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – HK DUKLA Trenčín

3:2

konec (1:1, 1:0, 1:1)

20.11.2012, 18:00 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

59:52

Oddychový čas domácích.

59:46

Tomáš Klíma sa pokúsil strelou takmer od modrej vyrovnať, ale Hylák si zachoval chladnú hlavu. 14 sekúnd do konca.

59:20

Hostia bez brankára!

59:20

Hra je prerušná, vhadzovať sa bude pred Hylákom, jeho náprotivok sa pýta von.

59:00

Patrik Svitana sa dostal do zakončenia, ale brankára Škrečka neoklamal.

57:50

Jokeľ poslal popred Škrečka puk na opačnú stranu pre Haščáka, ale tomu sa nepodarilo zakončiť do priestoru brány.

55:55

Do protiútoku sa dostal Haščák s Macejkom, prvý menovaný sa rozhodol namiesto prihrávky na druhú stranu pre strelu, ale puk skončil pár centimetrov mimo brány.

50:14

Košice dali gól!

Košičania sa opäť ujímajú vedenia! marcel Haščák posielal od mantinelu puk pred bránu, kde našiel SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý bez väčších problémov prekonáva gólmana Škrečka. Asistencie: Haščák, Jokeľ.

47:20

Puk ležal pred Škrečkom, ale Jenčík aj Svitana boli na jeho zasunutie za čiaru v neprehľadnej situácii prikrátki.

43:40

Košičania teraz predviedli neopísateľné zakončenia. Najskôr pálili od modrej, potom to skúšali strelou odrazeného puku, aby ten napokon po ďalšej odrážke padáčikom letel tesne vedľa brány, kde sa ho pokúšal tenisovým spôsobom trafiť Mlynarovič, ale neúspešne.

42:59

Trenčín dal gól!

A Trenčínu sa podarilo vyrovnať! Po niečo viac ako polminúte presilovky využíva strelu od modrej obranca ANTON POZNIK. Asistencie: Bagin, Lelkeš.

42:25

Vylúčenie Košíc, Michal Novák na min. za faul kolenom.

41:58

Šeda sa dostal k puku v strede ihriska, tvrdou bombou ohrozil Škrečka, ale ten puk od hrude iba vyráža pred seba.

38:25

Dušan Pašek bojoval o puk ako lev! Najskôr v snahe o vniknutie do pásma, potom pri mantineli a napokon aj pri strele a následnom pokuse o dorážku. Jeho enormná snaha však gólom korunovaná nebola.

34:40

Košičanom sa takmer podarilo skórovať vo vlastnom oslabení, kedy sa k zakončeniu pretlačil Deyl, ale škrečko zázračným zákrokom chytá.

34:18

Vylúčenie Košíc, Deyl na 2 min. za podrazenie.

31:43

Vylúčenie Trenčín, Bagin na 2 min. za vyhodenie puku.

31:57

Košice dali gól!

Košičania mali k dispozícii presilovú hru, ktorú sa im podarilo využiť hneď po niekoľkých sekundách. Na strelu od modrej ešte Škrečko zareagoval, ale na následnú dorážku MATÚŠA CHOVANA už nie. Asistencie: Novotný, Kolba.

Škrečko je pripravený po necelej minútke nastúpiť späť a už sa aj mení s Kutejom.

Brankár Škrečko mal zrejme nejaké problémy s výstrojou, rozhodcovia ho po snahe o ich vyriešenie vykázali z ľadu a do brány nastupuje Peter Kutej.

29:00

Richard Huna sa popri striedačke dostal až do útočnej tretiny a v tandeme s ním tam bol aj Patrik Svitana, ktorého sa aj prvému menovanému podarilo nájsť. Svitana puk v rýchlosti nedokázal správne nasmerovať za Škrečkov chrbát, pretože brankár hostí skvele zasiahol.

27:00

Košičania sa opäť usadili v útočnej tretine, opäť predviedli sériu prihrávok, ale tentokrát aj s dvojitým pokusom o zakončenie do brány, ale s obomi strelami si Škrečko poradil.

26:10

Vylúčenie hostí, Marosz na 2 min. za hákovanie.

24:00

Košičania pred Škrečkom premárnili zrejme najväčšiu šancu zápasu, kedy mal puk na hokejke Richard Huna, ktorému sa ale nepodarilo presne zakončiť pred ležiacim Škrečkom.

21:28

Vylúčenie Trenčín, Richard Lelkeš na 2 min. za držanie.

16:15

Košice dali gól!

Košičanom sa vzápätí podarilo vyrovnať. Škrečko prišiel po predchádzajúcom súboji o hokejku, puk dostal pred bránu ROBERT HUNA, ktorý ho rutinérskym spôsobom podvihol nad telo ležiaceho gólmana hostí. Asistencie: Takáč, Huna Richard.

15:38

Trenčín dal gól!

Hostia sa ujímajú vedenia! TOMÁŠ KLÍMA sa dostal k puku po chybe domácej obrany a spoza brániaceho Košičana vymietol všetku pavučinu Hylákovej brány. Bez asistencií.

13:25

Samuel Mlynarovič sa teraz dostal k puku, mohol prihrávať na Pašeka, ale z ťažkej pozície sa mu to v rýchlosti nepodarilo. Škrečko ostáva neprekonaný.

5:50

Vylúčenie hostí, Nemčík na 2 min. za nedovolené bránenie.

4:40

Robert Huna si vypracoval priestor na strelu, ale vyzerá to, že trafil brata Richarda a to priamo do tváre! Richard Huna odchádza na striedačku so sklonenou hlavou.

2:05

Košičania sa na chvíľu usadili pred Škrečkom a niekoľkokrát ho nebezpečne ohrozili. Tlak vyvrcholil strelou Roberta Hunu z bezprostrednej blízkosti, s ktorou si ale gólman hostí poradil.

HC Košice – HK DUKLA Trenčín

3:2

konec (1:1, 1:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Huna Robert (Takáč, Huna Richard), 32. Chovan Matúš (Novotný, Kolba), 51. Mlynarovič (Haščák, Jokeľ) - 16. Klíma Tomáš, 43. Poznik (Bagin, Lelkeš)

HC Košice: Hylák - Šeda – Novák, Deyl - Kolba (C), Takáč – Macejko, Gajdoš – Martin Chovan, Jenčík (A) – Bulík – Haščák (A), Matúš Chovan – Slovák – Novotný, Richard Huna - Robert Huna – Svitana, Pašek - Mlynarovič – Jokeľ

HK DUKLA Trenčín: Škrečko – Imrich - Koma (A), Pozník - Bagin, Vizváry - Bokroš, Habšuda – Nemčík, Pardavý (C) – Marosz – Mravík, Pardavý ml. – Lelkeš (A) – Kopecký Peter, Jakúbek - Rusnák, Klíma Tomáš, Šišovský – Broska - Adamec

Rozhodčí: J.Konc - Bogdaň, Rovenský

Průběh zápasu
1. třetina
5:50
15:38
16:15
Po 1. třetině
2. třetina
21:28
26:10
31:57
31:43
34:18
Po 2. třetině
3. třetina
42:25
42:59
50:14
Konec