Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – CSKA Moskva

4:3

konec (1:1, 0:0, 3:2)

27.09.2012, 15:00 • Zimní aréna Traktor • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Unibet.com: 2.1 4.0 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše, příjemný zbytek odpoledne. (17:14:14)
Nádherné třetí dějství nakonec přineslo i tento rok vítěze v podobě Čeljabinsku. Ten si nakonec za svou aktivitu tři body přece jenom zasloužil. A to přitom v zápase ani jednou nevedl! Za stavu 3:3 ale rozhodla o konečném skóre 4:3 nenápadná, za to pracovitá čtvrtá lajna Traktoru, a to navíc minutu a půl před koncem. Moskevský celek si zápas pokazil úplně sám, hned třikrát mohl průběžné vedení udržet, ale nepodařilo se mu to.

60:00

Konec zápasu.

59:47

Kuzněcov se dostal do ofsajdu. Chtěl přitom udržet puk v útočném pásmu. Bryzgalov je jinak dávno pryč z branky, teď do ní ovšem musí zpátky, protože hra se přesunuje do středního pásma.

58:59

Bulis vyhrál vhazování. Pokud Čeljabinsk nebude, tak říkající, blbnout, měl by už vedení v přesile udržet.

58:54

Velké emoce na ledě. A. Radulov (MOS) má nyní velký nehezký proslov směrem k rozhodčímu. Div že mu nechce jednu ubalit. A dostává trest do konce utkání. Celkový trest rovná se číslům 2+10+20 minut. Tohle CSKA vůbec nepomáhá.

58:30

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Exploze na stadionu v Čeljabinsku! To byla ale nádhera. Skvěle to udělal Glinkin, borec čtvrté pětky. Zajel si za bránu, dlouho se mazlil s pukem, až zadovkou v pravý moment našel ANDREJE POPOVA, který sám u tyčky neměl problém skórovat. Bryzgalov se již nestačil přemístit. Asistence: Anton Glinkin.

58:00

Poslední dvě minuty základní hrací doby. CSKA bude rád, když remízu udrží alespoň do prodloužení. Traktor je odvážnější i nebezpečnější.

57:22

Hezky to teď udělal Bulis. Ten na druhé straně kluziště našel najíždějícího Kuzněcova, jehož pokus ovšem byl nepřesný. Vhazovat se bude před Bryzgalovem.

56:32

Hosté se pro tuto chvíli pouze brání. Belov nyní na vlastní polovině přemýšlí, jak že se protlačit k vedoucímu gólu.

55:34

Glinkin hezky zaspolupracoval s Popovem a vypálil. Bryzgalov měl s jeho pokusem velké potíže. CSKA je nyní pod velkým tlakem.

54:24

Hosté v plném počtu.

54:19

... nakonec vypálil Čistov, jenže Bryzgalov se mezi třemi tyčemi nenechal překvapit. Tohle zřejmě nebude využitá přesilovka.

53:27

Traktor zbytečně pokazil přihrávku a Belov jí už v útočném pásmu neudržel. Vše tak musí začít odznova...

52:46

I v oslabení se CSKA dostal do protiútoku. A Garnett musel řešit hodně nebezpečný pokus ze strany Spruktse. Takhle by Čeljabinsk přesilovku hrát neměl...

52:24

Bulis byl ihned po vhazování udeřen do obličeje Grabovským (MOS). A domácí budou mít přesilovku.

52:15

Kuzněcov probruslil vším, co mu stálo v cestě, a z levé strany vystřelil. Bryzgalov si s jeho nelehkou střelou věděl rady.

50:10

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Gólové hody pokračují. Traktor se vrací zpátky do zápasu! Po rychle vyhraném buly Kontioly prostřelil skvěle Bryzgalova ANDREJ KOSTICYN, na jehož dělovku prostě neměl hostující gólman žádný nárok. Asistence: Petri Kontiola.

49:58

Mäenpää pokazil přihrávku, a tak mohl vypálit z velmi dobré pozice Čistov. Jenže proti jeho pokusu se fantasticky vytasila Bryzgalovova lapačka.

49:35

CSKA právě vstřelilo branku!
Autorem branky je MICHAIL GRABOVSKIJ. Panečku, to je najednou gólů! CSKA se ujímá potřetí v zápase vedení. Hostující útočník byl před Garnettem až příliš volný a chybu v čeljabinské defenzívě trestá. Asistence: Aleksandr Guskov.

48:55

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Velká radost v ochozech! Domácí využívají přesilovku a záhy vyrovnávají. Tak se CSKA to zbytečné vyloučení A. Radulova nevyplatilo. Belov od modré přihrál k levému mantinelu na PETRIHO KONTIOLU, který se s ničím nemazal a rychle vystřelil. Na jeho přesnou ránu neměl Bryzgalov nárok. Asistence: Vjačeslav Belov.

48:19

Další vyloučení na straně CSKA, tohle je šance pro Traktor. A. Radulov (MOS) přitom předvedl zbytečný faul.

47:40

Domácí se hodně snaží, ale CSKA zkrátka neustupuje ze svého skvělého bránění. A když už se do šance dostane Kuzněcov, je Bryzgalov mezi třemi tyčemi neoblomný.

43:34

První vyloučení třetího dějství. Na trestnou lavici usedá na dvě minuty Gimajev (MOS)

45:48

CSKA právě vstřelilo branku!
Tak to je pro Čeljabinsk velká rána. Dacjuk vyhrál buly, přihrál zadovkou ihned na modrou čáru, odkud propálil vše, co mohl, a zároveň zamířil přesně do horního růžku, kam Garnettova lapačka již nemohla, JEVGENIJ RJASENSKIJ. Asistence: Pavel Dacjuk.

45:42

Dacjuk se dostal do dobré příležitosti. Najel si po levé straně a tvrdě vypálil, avšak s jeho pokusem si v pohodě poradil Garnett.

41:36

Domácí v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.

45:34

Hosté v plném počtu.
Druhá třetina utekla jako voda, rozhodčí nemají moc důvod hru přerušovat. Oba týmy se snaží procpat se přes soupeřovu defenzívu, ty ale společně s oběma gólmany pracují zatím na jedničku. Druhé dějství tak branku logicky nenabídlo. I když Čeljabinsk měl očividně více ze hry podobně jako v třetině první.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:36

CSKA má ještě v závěrečných sekundách k dispozici přesilovku. Teď Čeljabinsk vyhodil puk do bezpečí.

39:19

Razin (CLJ) a jeho nedovolené bránění. Právem jde na dvě minuty ven.

38:28

CSKA se teď celkem snadno dostal do útočného pásma. A. Radulov přihrál Mäenpäämu, který vypálil. Garnett měl celkem rušno před svojí brankou, situaci však nakonec vyřešil.

37:20

Žarkov z pravé strany najel a vypálil z úhlu slabě bekhendem. Ale samozřejmě - na tenhle nicotný pokus byl Garnett velice dobře připravený.

36:35

Zubov si najížděl po pravé straně na přihrávku, dostal se ale do ofsajdu. Hra se přesunuje do středního pásma.

36:08

Zakázané uvolnění, hráči si budou moci odpočinout, vyhlášena je totiž komerční přestávka.

35:48

A. Radulov ztratil u mantinelu puk, Čeljabinsk mohl do brejku. Jenže špatná rozehrávka všechno kazí.

34:58

... ani tentokráte k ohrožení Bryzgalova nedošlo. CSKA opravdu všechny útoky soupeře velice pozorně brání.

34:16

Teď se mohla hra přerušit, ale zakázané uvolnění z toho ze strany CSKA není. A tak Vasilčenko rozehrával další útok Traktoru...

33:05

Oba týmy v plném počtu.

32:57

Antipov si najel na levou stranu, snažil se přihrávkou najít své spoluhráče, ale bezúspěšně. Akce Čeljabinsku stále pokračuje, ovšem bez důležitějšího konce.

31:58

To byla ale gólovka, do které se dostal Kuzněcov! Skvěle to teď Traktor zahrál. Jenže branka z toho není, Bryzgalov dobře zasáhl.

31:05

Menší potyčka mezi oběma týmy, Guskov (MOS) s Čistovem (CLJ) totiž do sebe při hře naráželi jako buldozer do baráku. A rozhodčí vylučují. Oba si posedí na dvě minuty.

30:49

Grabovskij dostal přihrávku do středu hřiště, odtud napřáhl a vypálil. Garnett však zasahovat nemusel, jeho dělovka zamířila jen do plexiskla.

30:03

A Kuzněcov nyní v dobré střelecké pozici. Najel si za modrou čáru, srovnal touš na hokejku a hezky vypálil. Jenže Bryzgalov se jeho pokusem nenechal překvapit.

29:27

Glinkin se snažil ještě v útočném pásmu zabojovat o puk, nakonec ale musel jít střídat. S ním totiž do brejku nešel vůbec nikdo.

28:54

Po dlouhé době si také na druhé straně zachytal Garnett. A vhazovat se bude před jeho teritoriem.

27:40

Panov pracuje opravdu velmi dobře. CSKA se asi tři minuty nedokázal dostat ven z obranného pásma. Chtělo to ale ze strany Čeljabinsku více střílet. Takhle se Panov po přihrávce svého spoluhráče ke střele nedostal. Následuje komerční přestávka.

26:31

Třetí pětka Čeljabinsku málem využila chybné rozehrávky CSKA. Nakonec pálil Belov od modré, leč bezúspěšně.

25:32

Bulis dostal přihrávku do velmi dobré pozice. Teď je Traktor na ledě o něco lepší. Jeho pokus ale Bryzgalov kryje.

24:39

Popov od rohu kluziště poté, co sebral soupeři puk, směřoval dopředu. Ale ukousl si velké sousto. A je v útočné třetině odzbrojen.

23:55

Panov nyní hezky zatlačil na Bryzgalova, ten radši přerušil hru. Menší potyčka kolem něho, kterou rázným zásahem utli rozhodčí.

23:05

Grabovskij toho sám za brankou moc nezmohl. Garnett zakombinoval se svými spoluhráči a zmařil snahu hostů na možný atak.

22:00

Dlouho se držel CSKA na soupeřově polovině, pak se ale Čeljabinsk dokázal ubránit. Do protiútoku směřoval Panov, ale bezúspěšně.

21:00

Obrázek hry se jako by na začátku druhé třetiny nezměnil. Opět dobře pracují obě obrany.

20:01

Začala druhá třetina.
Oba týmy se již chystají na počátek druhého dějství. Vstupují již na ledovou plochu. Za chvilku tedy bude následovat úvodní buly.
Z obou stran je hra zatím hodně pasivní. CSKA se ujal vedení hned na začátku první třetiny, zatímco Čeljabinsk srovnal na jejím konci. Tenhle výsledek zatím zápasu sluší. Hosté nevyužili přesilovku pět na tři, jejich první pětka včetně dua Radulových zatím Traktor nijak výrazněji nepotrápila. Jistý je však zatím naštěstí pro ně gólman Bryzgalov. Společně s protějškem Garnettem toho ale neměli zase tolik na práci.

19:00

Minuta do konce první třetiny. CSKA Moskva si zatím udržuje jednobrankový náskok, soupeř by si nicméně vyrovnání za svou snahu určitě zasloužil.

17:34

Hosté v plném počtu.

20:00

První třetina skončila.

19:44

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Autorem branky je VJAČESLAV BELOV. Tak se domácím podařilo přece jenom skórovat ještě v prvním dějství, přesněji šestnáct vteřin před jejím koncem. Domácí bek musí hlavně poděkovat Kontiolovi, který mu díky skvělé práci přihrál puk do mezikruží, odkud se Belov již nemýlil. Asistence: Petri Kontiola.

16:26

Popov nyní dobře pracoval u tyčky Bryzgalova, ten si ale celou situaci nakonec pohlídal. Vhazovat se bude před jeho brankou.

16:00

Diváci chtějí nyní jediné - branku. "Šajbu, šajbu," to zní celou zimní arénou Traktoru. Jasné gesto z jejich strany, to tedy určitě.

15:34

Druhé vyloučení na straně CSKA. Jasné podražení ze strany Ljubimova (MOS) v útočné třetině, kvůli kterému si posedí na dvě minuty na trestné.

14:56

Barbašev se vrhl odvážně do souboje proti přesile. Dokázal obehrát jednoho protihráče, pak málem i druhého. Nakonec se ale k puku o kousek neprotlačil. Po přerušení hry následuje komerční přestávka.

14:15

Domácí v plném počtu.

13:33

Katičev na ledě, Traktor je ve čtyřech hráčích na ledě. Už by to pro něj mělo být dobré.

13:12

Děnisov vypálil od modré čáry, Garnett se ale zatím v brance nenechal překvapit. Do konce přesilovky 5 na 3 zbývá asi dvacet sekund.

12:53

A. Radulov pálil z mezikruží, ale Garnett ho skvěle vychytal. Čeljabinsk se brání zuby nehty.

12:15

A dvojnásobná přesilovka pro CSKA. Tentokráte fauloval Čistov (CLJ).

11:33

Domácí budou hrát v oslabení. Katičev (CLJ) odchází na trestnou lavici.

11:28

To bylo hezké ze strany hostujícího Grabovského! I když ho Katičev hodně otravoval, dostal se před branku, kde však ze složité situace na Garnetta nevyzrál. Bude se ale vylučovat.

10:22

CSKA Moskva je zatím v útoku hodně pasivní. Je to Čeljabinsk, který má více puk na hokejkách. Teď ale dopadl Čech Bulis podobně jako Kontiola před malinkou chvílí - byl v rohu kluziště lehce odzbrojen.

09:25

Finský útočník Kontiola se opravdu snaží, ale marně. Individuální akcí se nedostal přes tři robustní strážce.

08:57

Kontiola a opět jeho sprint za pukem. Tentokráte dostal opravdu dobrý pas přes celé kluziště. Zase to však nestihl. A Bryzgalov pro jistotu schoval puk.

08:34

Puk na střídačce. Hra se opět po dlouhé době přerušila. Následovat bude komerční přestávka.

07:50

Hodně nepřesností na obou stranách. Obě obrany zatím pracují velmi dobře, brankáři zatím v bráně nemusí být nijak znepokojeni se současnou situací.

06:09

Hosté v plném počtu.

05:56

Kuzněcov se procpal kolem pravého mantinelu a zápěstím vystřelil. Avšak Bryzgalov měl na jeho střelu velmi dobrý výhled. A v pohodě jí kryje.

05:14

Traktor se snažil usadit, jenže po špatné spolupráci Kontioly s Kosticynem hosté vyhazují na zakázané uvolnění.

04:35

Kontiola se snažil protlačit k puku středem kluziště, ten ale nakonec doputoval až k Bryzgalovovi, jenž ho schoval do lapačky.

04:09

Až nyní se hra přerušuje. Máme tu totiž první vyloučení zápasu. Rylov (MOS) usedá na dvě minuty na trestnou lavici.

03:30

Domácí se snaží přejít na soupeřovu polovinu, v jejich hře je ale vidět velká nepřesnost. Dvakrát špatně zakombinovali a CSKA přitom mohl vyrazit na zteč do brejku.

02:30

Až na gól Kvaši se zatím během dvou a půl minut na ledě neudála žádná zvláštní událost. Hostující brankář Bryzgalov zatím neřešil složitější situaci.

01:07

CSKA právě vstřelilo branku!
CSKA vstoupil do zápasu famózně. Dacjuk zpoza branky přihrál na volného OLEGA KVAŠU, který z úhlu dokázal prostřelit nepříliš jistého Garnetta. Asistence: Pavel Dacjuk.

00:01

Utkání právě začalo.
Pro moskevský celek to bude po třech domácích zápasech první venkovní. Poslední vítězství 1:0 nad Omskem bude chtít potvrdit i na půdě Čeljabinsku, kde se mu ale v posledních dvou sezónách nezadařilo a dvakrát tu prohrál. Traktor má navíc dobrou formu, vyhrál jak v Nižněkamsku, tak v Ufě.
Úvodní sestavy:

Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) - Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Belov, Vasilčenko, Šinin, Něstěrov - Suglobov, Panov, Antipov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Jakucenja, Kontiola, Kosticyn - Popov, Glinkin, Karpov

CSKA Moskva: Bryzgalov (Proskurjakov) - Mäenpää, Rjasenskij, Děnisov, Rylov, Sergejev, Guskov, Marčenko, Gimajev - I. Radulov, Persson, A. Radulov - Zubov, Kvaša, Dacjuk - Žarkov, Kugryšev, Grabovskij - Sprukts, Barbašev, Ljubimov

Rozhodčí: Belov, Bondar - Metalnikov, Sirotkin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Traktor Čeljabinsk – CSKA Moskva

4:3

konec (1:1, 0:0, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Belov (Kontiola), 49. Kontiola (Belov), 51. Kosticyn (Kontiola), 59. Popov (Glinkin) - 2. Kvaša (Dacjuk), 46. Rjasenskij (Dacjuk), 50. Grabovskij (Guskov)

Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) - Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Belov, Vasilčenko, Šinin, Něstěrov - Suglobov, Panov, Antipov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Jakucenja, Kontiola, Kosticyn - Popov, Glinkin, Karpov

CSKA Moskva: Bryzgalov (Proskurjakov) - Mäenpää, Rjasenskij, Děnisov, Rylov, Sergejev, Guskov, Marčenko, Gimajev - I. Radulov, Persson, A. Radulov - Zubov, Kvaša, Dacjuk - Žarkov, Kugryšev, Grabovskij - Sprukts, Barbašev, Ljubimov

Rozhodčí: Belov, Bondar - Metalnikov, Sirotkin

Diváci: 7500

Průběh zápasu
1. třetina
01:07
04:09
11:33
12:15
15:34
19:44
Po 1. třetině
2. třetina
31:05
39:19
Po 2. třetině
3. třetina
45:48
43:34
48:19
48:55
49:35
50:10
52:24
58:30
58:54
Konec