Menu

Hokej

KHL

Barys Nur-Sultan – HC Sibir Novosibirsk

2:1

konec (1:0, 1:0, 0:1)

27.09.2012, 15:00 • Lukáš Šonský

Unibet.com: 2.25 4.0 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Novosibirsk dokázal v závěrečném dějství pouze snížit zásluhou Krivonožkina, vyrovnání se ale hosté nedočkali. Přeji příjemný zbytek dne. (17:15:11)

60:00

Konec zápasu.

59:21

Vyloučený Junland je zpět na ledě. Hosté drží pásmo, mají tlak. Ale soupeř obětavě padá do střel.

58:19

Čas na poradu si tentokrát vybrala domácí střídačka, vhazuje se před Jeremejevem.

58:08

Hostující celek jde do rizika, Glass je na střídačce. Sibir hraje v šesti proti čtyřem.

57:21

Sibir má šanci na vyrovnání. Junland dostal dvě minuty za hrubost, hosté si zahrají v přesile. Trenér Novosibirsku si vyžádal oddechový čas.

54:14

Astana však s přesilovou hrou nenaložila nejlépe, soupeř hraje v plném počtu. Necelých šest minut do konce základní hrací doby, vše je stále otevřené.

52:12

Hosté se dokonce budou muset krátký čas bránit ve třech! Vyloučen je také Zajcev za zdržování hry, puk vyhodil přes plexisklo.

51:21

Nahození Grirojeva brankáře hostujícího celku nepřekvapilo, puk skončil v jeho lapačce. Hra je přerušena.

50:21

Kulda svůj tým oslabí, obránce Sibiru už sedí na trestné lavici.

50:13

Kopějkin před malým okamžikem dvakrát za sebou prověřil domácího muže s maskou. Po střele se dostal také k dorážce, ale skóre se nemění.

48:50

Pokračuje hokej v rychlém tempu, střetnutí rázem dostalo náboj. Hosté diktují tempo hry. Jeremejev má více práce.

44:37

Sibir právě vstřelil branku!
Ovšem hned vzápětí se Novosibirsk prosazuje! Kotouč skončil v síti po střele MAXIMA KRIVONOŽKINA. Asistence: Jori Lehterä – 2:1.

44:19

Sibir stále ztrácí dvě branky, hosté se ale k ničemu nemohou dostat. Astana pečlivě brání, útoky soka brzdí kolikrát již ve střední třetině.

43:30

Domácí v pěti, soupeři se početní převaha příliš nepovedla. Jeremejev nečelil ostřejší či nebezpečnější střele.

41:28

Bochenski si počínal nedovoleně. Domácí forvard jde pykat za držení.

40:01

Začala třetí třetina.
V prostřední třetině se znovu prosadil útočník Ruděnko a navýšil vedení kazašského týmu. Novosibirsk se navíc musí obejít bez brankáře Gajdučenka, jenž pro zranění střídal.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:20

Nového muže v hostující svatyni pozdravil svižnou střelu Bochenski, Glass se zaskočit nenechal. Kotouč za svá záda nepropustil.

34:25

Gajdučenko nakonec skutečně ze zápasu odstupuje, nahradil jej Jeff Glass.

34:25

Brankář Gajdučenko zůstal ležet ve svém brankovišti po střetu s protivníkem. Povoláni jsou lékaři, na lavičce už se však rozcvičuje náhradník Glass.

30:52

Astana právě vstřelila branku!
Barys navyšuje své vedení, rychlý protiútok zakončil přesnou ranou znovu KONSTANTIN RUDĚNKO. Asistence: Nikolaj Antropov – 2:0.

30:17

Krasnoslobodcev hledal přihrávkou skrz pásmo volného Mirastyho. Ten kotouč zpracoval, ale nevystřelil. Odzbrojil jej protihráč Kulda.

30:00

Polovina zápasu je pryč, Jeremejev musel znovu zaujmout brankářský postoj.

27:54

Hosté mají v těchto minutách více ze hry, obránce Kulda podpořil útočný výpad svého výběru. Ale hokejisté Novosibirsku nakonec ani nezakončili.

25:31

Dawes vypálil švihem přes obránce, Gajdučenko musel zasahovat. Připsal si úspěšný zákrok, od jeho výstroje se puk odrazil vedle branky.

22:46

Junland je na ledě, domácí v pěti. Sibir nesehrál přesilovku špatně, ale kýžené úspěchu se nedočkal.

21:32

Jeremejev dvě střely mířící doprostřed branky zneškodnil, jeho spoluhráči se vzápětí dokázali osvobodit a mohou vystřídat.

20:45

Menší trest pro domácího Junlanda, jenž zahákoval protihráče.

20:01

Začala druhá třetina.
Dvacet minut je minulostí. Astana vede nejtěsnějším možným rozdílem, v sedmnácté minutě využil přesilovku Ruděnko. Soupeř mohl vzápětí odpovědět, ale Enlund vyrovnávací trefu odmítl.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Poslední minuta úvodní třetiny.

17:57

Enlund měl na své holi vyrovnání! Ale před poloprázdnou svatyni trestuhodně selhal, hosté mohli bleskově odpovědět na soupeřův zásah.

16:29

Astana právě vstřelila branku!
Kazašský tým však nakonec početní převahu využívá. Gajdučenko několikrát výborně zakročil, na ránu KONSTANTINA RUDĚNKA už byl krátký. Asistence: Dmitrij Upper, Nikolaj Antropov – 1:0.

15:57

Gajdučenko pod palbou, Antropov se dostal k opakované střele. Hostující muž s maskou zakročil bezchybně, vhazování u jeho branky.

15:30

Sibir jde znovu do čtyř, za držení míří pykat zadák Kulda.

15:20

Svižná pasáž hry, delší čas se hraje bez přerušení. Borci si mezi mantinely nedají ani milimetr prostoru, několikrát zadunělo hrazení po důrazném střetu.

12:00

Novosibirsk v plném počtu.

11:38

Domácí mají tlak. Žaljauov zpoza branky vybídl k zakončení spoluhráče Litviněnka. Domácí bek si sjel do výhodné palebné pozice, ale černou pryž do sítě nezaslal.

10:00

Menší trest pro hostujícího Kudroče – hrubost.

9:30

Barys nyní protivníka na okamžik přitlačil, Gajdučenko čelil několika lehčím střelám z dálky. Svoji svatyni bezpečně uhájil.

8:17

Spolupráce Litviněnka s Dawesem do zdárného konce nevedla, druhý jmenovaný nedokázal přesně zamířit.

6:01

Astana hraje v plném počtu. V závěru početní převahy ještě kroužil v ofenzivní zóně Drugov, šanci si ovšem nevypracoval.

4:47

Alexejev nechal vyniknout svůj příklep od modré čáry, brankář kazašského týmu připraven.

4:00

Hosté si zahrají přesilovku, za hákování byl vyloučen Boyd.

3:30

Lehterä přenechal kotouč Krivonožkinovi, ten mohl otevřít gólový účet dnešního klání. Ale Jeremejev se blýskl výborným zákrokem.

2:30

Stěpanov vybojoval v útočném pásmu kotouč, posunul jej lépe postavenému Sannikovovi. Ten byl ale důrazně natlačen na Jeremejevovu klec, která vypadla ze svého postavení.

1:34

Alexejev prověřil domácího gólmana, ten jeho střelu vytěsnil. Astana posléze málem utekla do přečíslení, ze slibné akce ale nakonec sešlo.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Barys Astana: Jeremejev (Poluektov) – Junland, Grigorjev, Hutchinson, Novopašin, Savčenko, Litviněnko, Bačurin, Gavrilin – Ruděnko, Upper, Antropov – Dawes, Bochenski, Boyd – Alexandrov, Poliščuk, Žajlauov – Mirasty, Krasnoslobodcev, Savčenko.

HK Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Glass) – Zajcev, Kulda, Alexejev, Kudroč, Karavajev, Kutuzov, Ignatovič, Šumakov – Lehterä, Enlund, Krivonožkin – Kopějkin, Drugov, Osipov – Soloduchin, Nikitěnko, Stěpanov – Gračov, Sannikov, Vorošilo.

Rozhodčí: Kiseljov, Karabanov – Birin, Medveděv.
Oba celky se střetly v srpnovém přátelském utkání v Novosibirsku, Astana dokázala zvítězit na soupeřově půdě 4:1. Dvě branky vstřelil kanadský útočník Dawes.
Sibir má v úvodu sezony výbornou formu, ruský tým triumfoval v posledních šesti zápasech. Kazašský protivník má v tabulce o devět bodů méně, v sobotu však zvítězil na ledě pražského Lva. Přesto Astana z devíti odehraných zápasů šestkrát prohrála.
Krásné čtvrteční odpoledne při sledování online přesnou z KHL mezi Astanou a Novosibirskem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Barys Nur-Sultan – HC Sibir Novosibirsk

2:1

konec (1:0, 1:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Ruděnko (Upper, Antropov), 31. Ruděnko (Antropov) - 45. Krivonožkin (Lehterä)

Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Poluektov) – Junland, Grigorjev, Hutchinson, Novopašin, Savčenko, Litviněnko, Bačurin, Gavrilin – Ruděnko, Upper, Antropov – Dawes, Bochenski, Boyd – Alexandrov, Poliščuk, Žajlauov – Mirasty, Krasnoslobodcev, Savčenko.

HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (od 35. Glass) – Zajcev, Kulda, Alexejev, Kudroč, Karavajev, Kutuzov, Ignatovič, Šumakov – Lehterä, Enlund, Krivonožkin – Kopějkin, Drugov, Osipov – Soloduchin, Nikitěnko, Stěpanov – Gračov, Sannikov, Vorošilo.

Rozhodčí: Kiseljov, Karabanov – Birin, Medveděv.

Průběh zápasu
1. třetina
4:00
10:00
15:30
16:29
Po 1. třetině
2. třetina
20:45
30:52
Po 2. třetině
3. třetina
41:28
44:37
50:21
52:12
57:21
Konec