Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – BK Mladá Boleslav

1:3

konec (0:1, 0:1, 1:1)

26.09.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Zápas končí výhrou hostů, kteří ve třetí třetině sice přišli o svůj dvougólový náskok, když se trefil Mozr, ale nakonec vše rozhodl střelou do prázdné branky Brzák.

Já Vám děkuji za pozornost, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy příště u onlajnů z Kotliny - Napočtenou! (19:06:53)

60:00

Konec zápasu.

59:29

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

Gólu Rebelů bylo dosaženo až po odpískání, proto se vhazovalo před brankou Patrika Ašenbrennera. Nakonec udeřilo na druhé straně, jelikož Rebelové odvolali Vaněčka z branky, ovšem nedokázali vyhrát buly a do prázdné klece kotouč zavezl STANISLAV BRZÁK, který tak definitivně rozhodl dnešní utkání! Asistence: Jakub Durdil.

59:01

Ovšem tam ani nemusel jet, jelikož Mladá Boleslav vyhrála buly a v útočné třetině pálil z pravého křídla David Bašus, který však trefil jen betony připraveného Vítka Vaněčka.

58:27

Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi znamená šanci pro Rebely. Ti se nyní nevzali oddechový čas, ale Vaněček zůstává napůl cesty na střádačku.

58:17

Rebelové opět vyvážejí kotouč a snaží se ohrozit hostujícího muže s maskou, který však zatím stále odolává a puk za svá bedra nepouští.

57:36

V oslabení se však kupředu dostal Liridon Dupljaku, který se prokličkoval až k zakončení, ale jeho střela skončila mimo tři červené tyče Ašenbrennerovy branky.

57:26

Rebelové se téměř vzdávají šance na srovnání. Dominik Cívka (HBR) zabránil akci soupeře jen za cenu faulu a míří na trestnou lavici za vysokou hůl.

56:39

Krajcigr nahodil kotouč do útočné třetiny, kde se hrací gumy chopili mladoboleslavští a dokonce i zahrozili. Kupředu pílil Jakub Plíšek, ale výborně mu zabránil ve zdárném dokončení akce Liridon Dupljaku.

55:19

Jakub Šír se pobíjel do mezikruží, odkud by rád ohrozil branku Rebelů, ale to mu nebylo umožněno dobrou obrannou prací Jana Krajcigra, který mu puk vypíchl z hole.

54:06

Rebelové předvedli náznak akce, když se vydali kupředu, ale v útočném pásmu přišli o kotouč a na druhou stranu mířila Mladá Boleslav, která nyní vsadila na defenzivní kartu a pouze nahazuje kotouče, které míří povětšinou mimo Vaněčkovy tyče.

53:07

Jenže Rebelové se opět snažili bleskově dostat na dostřel Ašenbrennerovi, ale ten si poradil s klouzajícím pukem a na brankovišti jej pokryl před dojíždějícím Rebelem.

52:41

Rebelové se tak tak drželi v obranném pásmu Mladé Boleslavi, ale nakonec se neudrželi a hosté se osvobodili výhozem do střední třetiny někam do oblasti středového kruhu.

51:56

Rebelové ožili a tlačí se kupředu! Nyní dělají problémy mladoboleslavské obraně, ale zatím nedokázali ohrozit Patrika Ašenbrennera.

51:02

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

Rebelové snižují stav zápasu ze svého pohledu na 1:2 a dostávají se tak na dostřel Mladé Boleslavi! Havlíčkův Brod se po vyhraném buly dostal ke střele od modré čáry, která způsobila velký zmatek před brankou Patrika Ašenbrennera. Ke kotouči se nakonec dostal ŠTĚPÁN MOZR, který tak premiérovou brankou v sezoně přibližuje Rebely k vytouženému vyrovnání! Bez asistence.

50:45

Vojtěch Němec se snažil napravit chybu svého spoluhráče, ale výborně jej odbránil Rostislav Klofáč a píská se tak zakázané uvolnění Mladoboleslavským.

49:48

Dvakrát se snažil zahrozit domácí Matias Mäki, ale ani jednou nedokáza projít přes útočnou modrou čáru, respektive přes mladoboleslavské obránce zde bránící.

48:57

Krajcigr s Cívkou nyní doráželi na mantinelu na Bašuse, jenž zalehl v rohu kluziště kotouč. Sudí Tomáš Veselý vykazuje hru do středního pásma.

48:27

Po odpískaném postavení útočícího hráče v brankovišti, kterého se dopustil Ďurač, se vhazovalo se středním pásmu. Buly vyhrála Mladá Boleslav a po přejetí modré čáry pálil Hercig, ale našel jen místo v náručí Vítka Vaněčka.

48:07

Opět byli Mladoboleslavští nastěhovaní před domácí svatyní, kde se však opět neprosadili, jelikož Rebelové si prostory u mantinelů dokázali výborně vykrýt.

47:25

Mladoboleslavští zavezli kotouč do útočné třetiny, ale před Vaněčkem se usadit nedokázali a na druhou stranu mířila družina Rebelů, ale skončila již ve středním pásmu.

46:45

Mladá Boleslav opět vyhazuje a je již v plném počtu bruslících hokejistů na ledové ploše. Rebelům dnes přesilovky nejdou.

46:11

Rebelové se po zavetení kotouče do útočné třetiny dostali ke střele, která však nečinila Ašenbrennerovi žádné problémy. Kotouč skončil v jeho náručí.

45:44

Mladá Boleslav je ve čtyřech. Rebelové tak nezužitkovali další dvojnásobnou početní převahu. Černý po návratu z trestné lavice ihned vyhazuje kotouč k Vaněčkovi.

44:58

Hned po buly pálil od modré čáry Dominik Cívka, ale jeho razantní pokus minul tři tyče mladoboleslavské klece. Následně se Boleslav osvobozuje.

44:45

Padesát tři vteřin budou hrát Rebelové v přesilovce pět na tři. Na trestnou lavici míří Jakub Plíšek (MBL) za nedovolené bránění! Rebelové si vybírají time-out.

44:00

Kombinace Rebelů vyústila v jedninou nepovedenou střelu mimo. Mladá Boleslav se následně dokázala osvobodit dlouhým vyhozením až do míst, kde stoí Ašenbrenner.

43:38

Nepříjemnost pro výběr trenéra Jana Křivohlávka. Na trestnou lavici míří Ondřej Černý (MBL), který si odpyká trest za nedovolené bránění. Faulu se provinil v útočné třetině.

43:15

Nyní se ke střele od modré čáry dostal Pavel Nastoupil, ale jeho pokus skončil jen na chráničích bránícího hráče před ním.

42:40

Až nyní se vymaňují hokejisté z města proslaveného světoznámými Škodovkami z tlaku Rebelů a vyvážejí kotouč k Vaněčkovi.

41:51

Rebelové jsou i po skončení přesilovky usazeni před Ašebnrennerem, který však spíše jen sleduje hru před sebou, jelikož Rebelové jej nedokáží ohrozit.

40:54

Špatná kombinace Rebelů zapříčinila ztrátu pásma a dala tak Mladoboleslavským čas na oddych. Přesilovka se blíží ke konci. Rebelové ji již nevyužijí.

40:06

Mladá Boleslav vyhrála buly a protože hraje v oslabení, tak nahodila hned puk na Vaněčka, který si kotouč sklepl a rozehrál.

40:01

Začala třetí třetina.
Hlavní aktéři dnešního střetnutí jsou již tam, kde jsou nejraději - na ledové ploše. Závěrečná třetina tak bude z několik málo okamžiků začínat.
Téměř stejný obraz hry nabídla druhá třetina. Mladoboleslavští se podruhé dokázali prosadit, když puk za Vaněčka dostal Jakub Durdil, který tak potěšil nejednoho fanouška Středočechů.

Další třetina začne zhruba v 18:32.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Krátkou kombinaci Rebelů rozbili Mladoboleslavští výhozem až za branku, kterou bude ještě 31 vteřin hájit Vítek Vaněček.

39:00

Rebelové byli natlačeni před Ašenbrennerovou brankou, ale nedokázali se dostat k jejímu ohrožení. Když už se k němu dostali, tak jej zablokovali obráci. Následně podťal Poláka Dominik Marks (MBL), který míří na trestnou lavici.

37:38

Rebelové ujížděli do akce dva na jednoho! Matias Mäki dostal nahrávku na brankoviště od Štěpána Mozra, ale byl už moc z úhlu, jelikož Mozr musel přehazovat hůl padajícího obránce, a tak trefil jen hruď Ašenbrennera, který měl nyní i dostatek štěstí!

36:49

Ovšem ten vybojoval alespoň pásmo a Rebelové vše vyřešili jen výhozem na zakázané uvolnění. Po následném buly našel střelu od modré čáry ve své lapačce Vaněček.

36:25

Dvě individuální akce byly nyní na ledě k vidění. Za domácí se k ohrožení branky nedostal Ludvík, jehož na druhé straně napodobil Vojtěch Němec.

35:04

Nyní se ke střele z mezikruží dostal Jakub Plíšek, ale jeho pokus skončil jen na betonech připraveného Vaněčka, od něž se puk odráží do rohu kluziště.

34:46

Mladá Boleslav již při plném počtu ohrozila branku Rebelů, ale Vítek Vaněček v poklidu zasáhl a schoval puk ve své výstroji.

34:12

Střelecky aktivní Liridon Dupljaku vyzkoušel své střestí z levého kruhu, ale trefil padajícího obránce Mladé Boleslavi, Puk následně v ochranné síti. Buly před Patrikem Ašenbrennerem.

33:33

Až nyní se k ní odhodlali, ale pokus od modré čáry Ašenbernner dobře viděl a vyrazil jej před sebe, odkud jej přes všechny čáry odpaluje jeden z obránců Boleslavanů.

33:22

Škodovkáři se opět osvobozují slouhým výhozem až do míst, kde kraluje Vítek Vaněček. Rebelové se ke střele zatím nedostali.

32:52

Mladá Boleslav se osvobozuje a dobře brání střední pásmo. Rebelové se nedostávají až do Ašenbrennerovy blízkosti.

32:28

Jakub Durdil (MBL) však rychle vrací Rebelům výhodu zpět! Podrazil totiž jednoho z domácích hokejistů a míří tak do míst, odkud předtím vyšel Groer.

32:10

Bruslařský klub dokázal nejprve vyhodit a nyní je i v plném počtu. Groer si tak odseděl plné dvě minuty a již opět brázdí led svými bruslemi.

31:34

Opět se hokejisté v tmavězelených dresech dokázali osvobodit. Nyní se domácí družina nedostala ani do útočné třetiny.

31:02

Mladoboleslavští se osvobozují dlouhým výhozem až do hájemství Vítka Vaněčka, Rebelové tak ze svého tlaku musí polevit.

30:34

Dvakrát se ke střele od modré čáry odhodlal David Vala, jehož pokusy však vždy skončily jen na hrudi připraveného Ašenbernnera.

30:07

Ovšem přesilovku si zahraje také domácí družina. Ve středním pásmu se hákováním provinil Tomáš Groer (MBL), který si tak posedí na trestné lavici. Jak dlouho? To bude záležet na Rebelech. Základní sazba jsou dvě minuty.

29:50

Rebelové se dokázali opět osvobodit dlouhým výhozem a Polák již naskakuje zpět do hry. Výhoda Mladé Boleslavi končí.

29:12

Rebelové se opět osvobozují dlouhým výhozem až ke svatyni hájené Ašenbrennerem. Rebelové nyní brání zodpovědně a Mladou Boleslav k puku příliš nepouští.

28:40

Ovšem hokjisté z města proslaveného Škodovkami se dostali bleskově do útočné třetiny, kde vytvořili menší závar před Vaněčkem, který vše řeší zachycením kotouče pod lapačku.

28:20

Nepovedená souhra Mladé Boleslavi zmanená oddych pro domácí barvy, které vyhazují kotouč až k blízkosti branky Patrika Ašenbrennera.

27:50

Další komplikace pro mladé Rebely. Ti byli nyní drženi před Vaněčkem pod zámkem a nakonec chtěl Martin Polák (HBR) vyhodit kotouč ven ze třetiny, což se mu povedlo, ale dostal jej na tribunu a půjde ven za zdržování hry.

26:44

Mäki s Cívkou si neporozuměli a kupředu se vydala Mladá Boleslav. Brzák se s Jakubem Plíškem dostali do nájezdu dva na jednoho, ale vše zadrbal Stanislav Brzák, jenž nepodal přesnou nahrávku!

26:07

K pokusu od modré čáry se po bleskovém projetí do útočné třetiny odhodlal Dominik Cívka, ale jeho pokus skončil na hrudi připraveného Patrika Ašenbrennera.

25:49

Špatná souhra domácího hokejistů znamená další práci pro čárové rozhodčí. Ti tak musí odpískat zakázané uvolnění a hra se stěhuje do blízkosti Vítka Vaněčka.

25:10

Nejprve byl odpískán Mladoboleslavským ofsajd a následně se vydali na zteč Rebelové, kterým se však nepovedlo dostat k ohrožení branky.

24:02

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

Mladoboleslavští odskakují na rozdíl dvou branek, což působí domácím hokejistům značné potíže! Rebelové nedokázali vyhodit puk ze své třetiny a ke kotouči se tak dostal volný JAKUB DURDIL, který si pohrál a Vaněčkem a zasunul puk za jeho záda! Rebelové nyní musí dotahovat již dvougólovou ztrátu. Bez asistence.

23:40

Matias Mäki se probíjel do útočné třetiny, ale ve středním pásmu byl odstaven protihráčem, který si před něj chytře předstoupil a zamezil tak relativnímu ohrožení branky.

23:13

Rebelové se vydali kupředu a na puku byl aktivní Liridon Dupljaku, jehož střela však trefila chrániče hráče před ním stojícího. Ke kotouči se poté dostal ještě Ludvík, ale taktéž neuspěl.

22:05

Rebelové byli zatlačeni do své obranné třetiny a po velkém závaru před Vaněčkem se osvobozovali jen za cenu zakázaného uvolnění.

21:40

Mladá Boleslav si nyní vynutila tlak na svého soupeře a před brankou se k nebezpečným pokusům dostaůi Ďurač a Pravda, ale ani jeden z hráčů nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi.

20:55

Mladoboleslavští po projetí do útočné třetiny ohrozili Vaněčka v brance Rebelů, ale ten mohl být zcela v klidu, jelikož střela šla do jeho hrudi. Následně byl protiútok Rebelů zastaven, když Mozr přišel o puk.

20:22

Rebelové napadali Boleslavské po zisku buly a vybojovali kotouč. Z křídla si před Ašenbrennera najel Tomáš Ludvík, ale střelou po ledě jej nepřekonal.

20:01

Začala druhá třetina.
Hlavní aktéři dnešného utkání již okupují ledovou plochu a časomíra neúprosně odkrajuje poslední vteřinky z přestávky. Zápas tak bude každým okamžikem pokračovat.
První třetina nabídla zajímavý hokej, v němž se dokázali prosadit jako jediní Mladobolestavští. Hokejisty z města Škodovek poslal do vedení Václav Krupička, který se trefil přesně pod břevno Vaněčkovy branky.

Další třetina začne zhruba v 17:47.

20:00

První třetina skončila.

19:57

Ale nevymysleli a Mladá Boleslav se vydala dopředu, kde puk uzmul Dupljaku a vydal se kupředu, hledal svého spoluhráče, ale našel jen brusle obránce hostů. Ke kotouči se následně dostal Krajcigr, ale puk mu ujel a na zteč mířil Groer, ale jemu při pokusu o střelu také kotouč utekl.

19:25

Hosté v plném počtu. Před koncem oslabení dokázali vyhodit, ale Rebelové jsou již zpět v pásmu a zkouší něco vymyslet.

19:03

Mladoboleslavští brání výborně a Rebelové si netroufají na rozjetí větší kombinace. Od modré čáry nyní pálil Vala, jehož pokus skryl ve výstroji Patrik Ašenbrenner.

18:44

Rebelové ostřelovali branku svého soupeře seč mohli, ale gólman Mladé Boleslavi mohl být relativně v klidu, jelikož do brány mířila jen střela Rostislava Klofáče, kterou však Ašenbrenner vyrazil betonem a následně přikryl puk pod lapačku.

17:57

Další kombinace skončila střelou Hlídka od pravého rohu brankoviště, ale domácí střelec minul vzdálenější tyč Ašenbrennerovy brány.

17:36

DOmácí družina zakončila svou kombinaci střelou od modré čáry, kterou našel Ašenbrenner ve své výstroji a přerušil hru. Bude se vhazovat.

17:17

Rebelové budou hrát dvě minuty přesilovku pět na tři! Na trestnou lavici míří Stanislav Brzák (MBL) za napadení a David Bašus (MBL) za vražení na hrazení!

17:05

Ovšem zde se puku chopili hosté a nahodili jej na Vaněčka, který kotouč podržel a následně po buly střílel od levého mantinelu Jakub Durdil, ale Vaněčkova hruď byla na místě.

16:50

Nejprve se Němec v nájezdu tři na dva nedostal vinou dobré práce stínujícího obránce ani k zakončení a následně tlak hostí řeší výhozem do středního pásma Martin Polák.

16:22

Nyní vyvinuli aktivitu i domácí Rebelové, kteří nakonec dokonce i vystřelili. Jejich pokus od modré čáry však zaplul do Ašenbrennerovy výstroje.

15:11

Do nájezdu dva na jednoho se dostal Tomáš Verner, kterému se do cesty postavil obránce, a tak musel vystřeli. Jeho pokus Vaněček vyrazil. Po následném zmatku střílel od modré čáry Brzák, ale domácí muž s maskou byl připraven a puk vyrazil k pravému hrazení!

14:34

Vítek Vaněček nyní musel zbystřit své zraky a schovat do své výstroje nahození od modré čáry. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.

14:17

Oba celky jsou již v plném počtu. Hra čtyři na čtyři mnoho vzruchu nepřinesla a její druhá polovina se odehrávala především ve středním pásmu.

13:17

Rebelové byli dlouhou dobu nastěhovaní před branku Mladé Boleslavi, kde však nic důležitého nevymysleli a hosté se osvobozují výhozem za branku Vítka Vaněčka.

12:07

Vzájemné vyloučení za hrubost. Za hosty pyká Tomáš Tržický (MBL) a za Rebely míří na trestnou lavici Martin Polák (HBR). Oba hráči se dostali do potyčky, kterou roztrhli oba sudí.

11:47

Rebelové se dvakrát pokusili o rychlou odpověď, ale jen jednou dokázali vystřelit. Jejich pokusy však minuly Ašenbrennerovu svatyni a na druhou stranu se dostal Pravda, jehož střela skončila ve výstroji Vaněčka.

10:03

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

Rebelové po vlastní chybě inkasují a Mladá Boleslav otevírá gólový účet střetnutí! Po pasáži hry, kdy se žádný z týmů neudržel na kotouči jej nahodili hosté za Vaněčkovu branku. Domácí gólman puk zachytil a rozehrál, ale na pravém mantinelu přišel domácí bek o puk a hrací guma se dostala před bránu, kde ji vydoloval Stanislav Brzák, který našel backhandem VÁCLAVA KRUPIČKU, který puk přišpendlil pod horní tyč a nedal Vaněčkovi šanci! Asistence: Stanislav Brzák.

09:00

Tržický přišel v útočné třetině o kotouč a dva na dva uháněli Matias Mäki a Liridon Dupljaku. První jmenovaný našel po přejetí modré čáry svého spoluhráče, který backhandem trefil jen betony Ašenbrennera.

08:03

Rebelové se vydali za dobrodružstvím v podobě útoku, ale to bylo zastavené a na druhou stranu mířili Mladoboleslavští, ale jejich pokus skončil v ochranné síti. Buly ve středním pásmu.

07:31

Nejprve se ocitl puk mezi oběma střídačkami a bylo nařízeno buly v jejich blízkosti na obranné modré čáře domácích. Vhazování padlo na hůl Mladé Boleslavi, která se však následně ocitla v ofsajdovém postavení.

07:36

Rebelové byli i v plném počtu pod krátkodobým tlakem Mladé Boleslavi, ale nyní již vyvážejí kotouč do střední třetiny a někteří dokonce stíhají i vystřídat.

06:37

Václav Krupička zpoza branky hledal svého spoluhráče, ale našel jen hůl Liridona Dupljaku, který osvobodil Rebely, jímž se dvouminutové oslabení krátí.

05:56

Po střele Nastoupila od modré, kterou Vaněček chytil do lapačky, se vhazovalo na pravém kruhu. Rebelové buly vyhráli a osvobodili.

05:18

Rebelové dokázali rychle vyhodit, ale do rozhozené obrany Havlíčkova Brodu následně vlétl Dominik Marks, jenž uháněl sám na Vaněčka, který přilepil betony na zem a podržel Rebely!

04:57

Máme zde první vyloučení zápasu. Marek Bancíř (HBR) se snažil vyhodit kotouč po mantinelu ven ze třetiny, ale trefil čistě ochrannou síť.

04:32

Po vyvezení kotouče soupeřem se domácí družina opět snažila projet do útočné třetiny, ale na modré čáře byli opět připravení hosté.

03:48

Rebelové jsou nyní natlačeni před brankou Patrika Ašenbrennera, ale nedostávají se ke střelám, jelikož obránci Mladoboleslavských skvěle stínují.

02:56

Rebelové se vydali kupředu, ale výsledkem byla jen nepovedená zblokovaná střela, která neohrozila Ašenrennerovy tyče. Následně Boleslavští vyhazují za Vaněčka. Není to icing.

02:21

Černý s Ďuračem byli nyní aktivní a dělali rozruch před Vaněčkem. Ten si však poradil se střelou prvního jmenovaného a následně pokryl puk před dorážejícím Ďuračem, který se tak ke kotouči ani nedostal.

01:47

A dokonce po několika peripetiích ve střední třetině i získali puk a vydali se kupředu, ale byli zastaveni hvizdem hlavního sudího, jenž signalizoval ofsajd.

01:17

Mladá Boleslav byla nyní ve velkém tlaku a Rebelové se nedokázali dostat ani na kousek ven ze třetiny. Nakonec jim k tomu pomohl svou nepřesnou střelou Tržický, po níž se již Rebelové dokázali osvobodit.

00:21

Hned po buly pálil od modré čáry Vojtěch Němec, ale Vaněčkovy betony byly na svém místě. Následně se přerušuje, domácí muže s maskou byl totiž chvíli muž bez masky.

00:10

Svižný start ze straby Rebelů! Ti získali buly a vydali se dopředu, ale jejich akce skončila pouze odpískaným zakázaným uvolněním.

00:01

Utkání právě začalo.
Na ledovou plochu havlíčkobrodského zimního stadionu již vjíždějí první hráči a rozhodčí, což signalizuje, že začátek zápasu se nezadržitelně blíží.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Č. Novák) – Cívka, Ludvík „C“, Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Ficek, Mendl, Krajcigr, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, D. Vala, Dupljaku, Mäki

BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Jan Plíšek) – Verner, Semrád, Nastoupil, Šír, Bašus, Jakub Plíšek „C“, Hercig, Nedbal, Černý, Krupička, Pravda, Ďurač, Švejda, Brzák, Marks, Němec, Tržický, Groer, Durdil

Rozhodčí: Tomáš Veselý - Viktor Novák, David Potůček.
Dnes se proti sobě postaví dva aktuálně poslední celky dorostenecké extraligy. Mladoboleslavští hned v prvním kole dokázali udolat právě Rebely 2:1. Ti je však dokázali přeskočit, jelikož nejdříve získali dob za remízu a následnou prohru v nájezdech v Jihlavě a o den poději si doma poradili s Hradcem Králové, jejž porazili 3:1.

První vzájemné utkání:

Ml. Boleslav - Havl. Brod 2:1 (1:0, 1:1, 0:0))
Branky a nahrávky: 19. Brzák (Borovec, Nastoupil), 27. Šír (Durdil, Ďurač) - 28. L. Vala (Málek, Mäki)

Ml. Boleslav: Ašenbrenner (Růžička) - Mašek, F. Semrád, Nastoupil, Plíšek, Hercig, Nedbal, Tržický, Groer - Šír, Bašus, Černý, Krupička, Borovec, Ďurač, Jeftimov, Brzák, Marks, Němec, Sedmík, Durdil.

Havl. Brod: Vaněček (Č. Novák) - Klofáč, Bancíř, Ficek, Mendl, Krajcigr, D. Vala - Ludvík Přibyl, Hlídek, L. Vala, Polák, M. Semrád, Mozr, Málek, Mäki.
Vítáme vás u on-line přenosu z přeloženého utkání šestého kola extraligy staršího dorostu mezi týmy HC Rebel Havlíčkův Brod a BK Mladá Boleslav. Začátek zápasu je stanoven na 17:00.

HC Rebel Havlíčkův Brod – BK Mladá Boleslav

1:3

konec (0:1, 0:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 52. Mozr - 11. Krupička (Brzák), 25. Durdil, 60. Brzák (Durdil)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Č. Novák) – Cívka, Ludvík „C“, Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Ficek, Mendl, Krajcigr, Polák, Krajhanzl, Mozr, Málek, D. Vala, Dupljaku, Mäki

BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Jan Plíšek) – Verner, Semrád, Nastoupil, Šír, Bašus, Jakub Plíšek „C“, Hercig, Nedbal, Černý, Krupička, Pravda, Ďurač, Švejda, Brzák, Marks, Němec, Tržický, Groer, Durdil

Rozhodčí: Tomáš Veselý - Viktor Novák, David Potůček

Průběh zápasu
1. třetina
04:57
10:03
12:07
17:17
Po 1. třetině
2. třetina
24:02
27:50
30:07
32:28
39:00
Po 2. třetině
3. třetina
43:38
44:45
51:02
57:26
59:29
Konec