Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC MONACObet Banská Bystrica – HK Skalica

1:2

konec (0:0, 0:2, 1:0)

25.09.2012, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Majkl Petruška sk

V tretej tretine sme videli len jeden gól, ktorý strelil domáci hráč RADOMÍR HEIZER, výborný výkon v tomto zápase podal brankár hostí Zdenko Kotvan.

Ďakujem za pozornosť, DOVIDENIA. (19:10:37)

60:00

Koniec zápasu.

59:15

Robert Slipčenko ostáva na striedačke, a uvidíme tak hru bez brankára !

59:15

Oddychový čas hostí.

59:00

Už len minúta ostáva do konca zápasu, a domáci stále prehrávajú o gól, hostia to budú mať ale ťažké udržať.

57:50

Domáci pokračujú v ostreľovaní Kotvana, ale zatiaľ bezúspešne, brankár hostí neplánuje za svoj chrbát pustiť ďalší puk.

56:52

Domáci počas presilovky usadení v pásme, ale vystreliť sa podarilo len Grmanovi, aj to od modrej čiary, ale Kotvan pozorný a puk chytá !

56:10

Oddychový čas domácích.

56:10

Druhé vylúčenie Skalice v priebehu niekoľko sekúnd znamená presilovku domácich 5 na 3. Trška dostal dve minúty za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy.

55:49

Vylúčenie Skalice, na trestnú odišiel Kozák, za nedovolené bránenie v hre.

54:56

Pekná akcia hosťujúceho tímu, Šátek nechal puk za sebou pre Steilera, ktorého strela skončila v sieti, ale len ochrannej.

52:20

Hrá sa už dlho bez prerušenia, Skalica sa po nastrelení žŕdky prebrali, a pridali na aktivite, rozhodca si práve overuje u videorozhodcu to nastrelenie žŕdky, už vychádza z časomiery a rozpažuje, takže gól to nebol.

49:30

Neuveriteľná šanca Skalice, po strele Kozáka zvonila žŕdka Slipčenkovej brány !

49:09

Vylúčenie Banskej Bystrice, na trestnú odišiel Predajniansky za hákovanie.

47:25

V tejto tretine sú zatiaľ jednoznačne lepší domáci hráči, ale hostí drží na rozdiel jedného gólu ich výborne chytajúci brankár Kotvan.

46:37

Veľká šanca domáceho kapitána Bambúcha, dostal puk v strednom pásme, odtiaľ si nakorčuloval až pred Kotvana, ale brankára hostí neprekonal !

43:52

Domáci brankár Slipčenko teraz predviedol nádherný zákrok, keď poležiačky zlikvidoval strelu Kudrnu !

43:05

Skalica síce hrá presilovku, ale na ľade to vôbec nie je vidno, domácim sa hneď po prekročení modrej čiary Skaličanmi podarí vyhodiť puk.

41:52

Vylúčenie Banskej Bystrice, dve minúty si na trestnej ľavici posedí Lamper, ktorý dostal trest za podrazenie.

41:03

Banská Bystrica dala gól!
RADOMÍR HEIZER sa najprv neudržal na ľade a bez cudzieho zavinenia padol za Kotvanovou bránou, ale následne sa presunul pred Kotvana, kam dostal nádhernú prihrávku od Nemčeka, a nekompromisne prekonal brankára hostí a využil tak presilovku svojho tímu. Asistencie: Filip Nemček a Branislav Kubka.

40:01

Začala tretia tretina. A pokračuje presilovka domáceho celku.
V druhej tretine sme videli už aj góly, a to dva, obidva však padli do domácej siete. Najprv to bol v 31. minúte MARTIN BAKOŠ, ktorý využil chybu domácej obrany a osamotený prekonal Slipčenka, druhý gól Skalice padol len o dve minúty neskôr, taktiež po zaváhaní domácej obrany, keď Slipčenka prekonal MARCEL HOLOVIČ.

Uvidíme či sa hosťom podarí udržať dvojgólové vedenie aj v tretej tretine, a odídu do Skalice s tromi bodmi, alebo sa domácim podarí so zápasom ešte niečo urobiť, a nakoniec body ostanú doma.

To všetko sa dozvieme v tretej tretine ktorá začne približne o 18:33.

40:00

Druhá tretina skončila.

39:37

Domáci sa hneď po buly usadili v útočnom pásme, ale prudká strela Richtera od modrej čiary skončila len v lapačke Kotvana.

39:16

Banská Bystrica má šancu na strelenie prvého gólu do bránky hostí, na trestnú odchádza Kozák za držanie.

36:05

Teraz sa domácim skoro podarilo streliť prvý gól, ale po Ketnerovej strele vytiahol z talónu parádny zákrok Kotvan.

35:15

Momentálne vidíme na ľade snahu domácich hráčov o prekonanie Kotvana, ale to sa im nedarí, keďže robia veľa chýb.

33:05

Chyba domácich v strednom pásme, tam puk získal Školiak, ktorý sa s ním dostal až za modrú čiaru, do útočného pásma, ale tam sa jeho cesta skončila, keďže nedokázal trafiť puk.

32:00

Skalica dala gól!
Druhý gól do domácej siete v priebehu dvoch minút, tentokrát to bol MARCEL HOLOVIČ, ktorý prekonal domáceho brankára po strele z pravej strany. Asistencia: Henrich Jaborník.

31:30

Pekná akcia hostí po chybe domácich, Srnec poslal puk na voľného Preisingera, ktorého strelu kryje Slipčenko.

30:26

Skalica dala gól!
Chyba domácich v obrannom pásme, v rohu klziska sa k puku dostal Školiak, ktorý ho poslal na voľného MARTINA BAKOŠA ktorý sa nikým nebránený dostal až pred Slipčenka, a strelou od tyčky sa puk dostal do domácej brány. Asistencia: René Školiak.

28:52

Domáci hráči sa traja hrali s pukom na modrej čiare, to nevydržal Kozák, ktorý im ho zobral, v útočnom pásme poslal na Tršku, ten prihral na Višňovského, ten puk poslal späť na Kozáka, ktorého strelu chytá Slipčenko.

26:30

Pekná akcia domácich, Hlinka našiel z poza brány voľného Šimuna, ktorého strelu z otočky Kotvan vyráža, následne pri puku hostia.

25:40

Hostia v plnom počte, domácim sa tak nepodarilo využiť presilovú hru.

25:07

Obrovská chyba Banskej Bystrice, do samostatného nájazdu sa dostal Višňovský, ale Slipčenko ho s neuveriteľným kľudom a výborným zákrokom vychytal !

23:49

Bartánus si nedokázal poradiť s Slipčenkom, ktorý parádnym zákrokom zlikvidoval jeho samostatný nájazd.

23:49

Po faule domáceho hráča Grmana na Bartánusa bude nasledovať trestné strieľanie !

23:40

Domáci si zahrajú presilovku, na trestnú ľavicu odchádza Jaborník, ktorý si tam odpyká trest za pád pod nohy.

23:03

Nádherná akcia domáceho celku, Jabrocký našiel z poza Kotvanovej brány pred bránou Češíka, ktorého strela mierená medzi betóny hosťujúceho brankára neskončila v sieti, ale len v Kotvanových betónoch.

21:36

Tlačenica pred bránou Slipčenka, druhá formácia hostí zatlačila domácich do vlastného pásma, ale domáci brankár si poradil s niekoľkými strelami hostí.

20:20

Skalica vyhrala úvodné vhadzovanie v druhej tretine, k puku sa dostal Bakoš, nastrelil ho na Slipčenka, ktorý ho hruďou vyráža pred seba, kde sa oň postarali domáci obrancovia.

20:01

Začala druhá tretina.
Hneď v úvode prvej tretiny sme videli dve vylúčenia Banskej Bystrice, a hru Skalice 5 proti 3, ale ani túto ponúknutú príležitosť nedokázali hostia využiť na strelenie úvodného gólu, nasledovalo vylúčenie hostí, ale ani domáci nedokázali presilovky využiť, a stav sa tak v prvej tretine nemenil a ostáva 0:0. Ďalšia tretina začne približne o 17:43.

20:00

Prvá tretina skončila.

18:00

Na opačnej strane sa k puku dostal pred Kotvanom Jabrocký, ale nedokázal ho poslať za chrbát brankára hostí !

16:58

Pekná akcia Skaličanov, strela Jankoviča bola tesne pred Slipčenkom tečovaná Preisingerom, a puk len tesne míňa pravú žŕdku domácej brány.

16:12

Vylúčenie Banskej Bystrice, za podrazenie si odchádza odsedieť dve minúty Novajovský.

15:52

Kutálek stratil puk na modrej čiare, získal ho Lunter, ktorý korčuloval do útočného pásma, ale Kotvan si s jeho strelou z ľavej strany poradil.

13:30

Následná šanca Ketnera, ktorý podobne ako Kutálek išiel sám na Kotvana, vystrelil z ľavej strany, a brankár hostí puk vyrazil za svoju bránu.

12:20

Chyba domácich hráčov, ktorí stratili puk na modrej útočnej čiare, odtiaľ puk putoval do stredného pásma kde sa ho zmocnil Kutálek, skoro sám išiel na Slipčenka, ale neprekonal ho.

11:26

Výborná akcia Bartánusa, nakorčuloval si pred Slipčenkovu bránu, následne ju obišiel, a prihral na voľného Školiaka, ktoré strela skončila v sieti, ale iba ochrannej.

10:30

Banská Bystrica vyhrala vhadzovanie v útočnom pásme, nasledovala prihrávka na modrú čiaru, kde stál Bambúch, ale jeho tečovaná strela v sieti neskončila.

10:18

Vylúčenie Skalice, na trestnú ľavicu si sadá Jankovič, ktorý si odpyká trest za hrubosť.

08:52

Akcia tretej formácie domácich, Ketner poslal puk na Luntera, ktorý s ním korčuloval z vlastného obranného pásma, následne vystrelil od modrej, ale Kotvan puk bezpečne schoval v lapačke.

06:50

Hvilov pokus od modrej čiary vystreliť z poza obrancu nebol zlý, ale pred Kotvanom puk zblokoval obranca hostí.

05:50

Pekná akcia Skaličanov, Preisinger poslal puk na Stielera, ktorý však Slipčenka neprekonal.

04:30

Menšia chyba v domácej rozohrávke, puku sa za bránou zmocnil Barák okamžite ho poslal na Bartánusa, ale puk sa za Slipčenka nedostal.

03:50

Hvila na seba nalákal všetkých brániacich hráčov, následne prihral na Češíka, ktorý stál pred bránou, ale prudkou strelou Kotvana neprekonal.

03:20

Domáci v plnom počte.

02:59

Vylúčenie Skalice, za príliš veľa hráčov na ľade, trest si odpyká Spieler.

02:30

Domáci sú už štyria, na ľad sa vrátil Češík, ale presilovka Skalice pokračuje.

01:45

Hostia sa snažili dostať do pásma nahodením puku na Slipčenka, ten však puk vyrazil na hokejku domáceho hráča, a ten ho poslal ku Kotvanovi.

01:20

Druhé vylúčenie Banskej Bystrice, na trestnú odišiel Jabrocký za podrazenie, a Skalica si tak zahrá presilovku o dvoch hráčov !

01:00

Pekná presilovková akcia hostí, Steiler si vymenil puk s Kutálkom, následne strieľal na Slipčenka, ale ten puk vyráža, a domáci sa oslobodzujú vyhodením cez všetky čiary.

00:30

Prvá šanca Skalice, a hneď vylúčenie na domácej strane, na trestnú odišiel Češík za hákovanie.

00:01

Stretnutie práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC 05 Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Grman, Richter, Bambúch, Kubka, Novajovský, Ketner, Styk, Predajniansky - Jabrocký, Češík, Hvila - Nemček, Heizer, Jankovič - Lunter, Petro, Lamper - Hlinka, Zigo, Šimun.

Tréner: Vladimír Országh

HK 36 Skalica: Kotvan (Trenčan) - Trška, Kozák, Barák, Gábriš, Jankovič, Vyrúbalík, Srnec, Jaborník - Bartánus, Školiak, Bakoš - Kutálek, Stieler, Šátek - Višňovský, Kudrna, Preisinger - Jurík, Holovič, Konečný.

Tréner: Peter Oremus

Rozhodca: P.Jonák - Rovenský, V.Snášel.
Dobrý deň vitajte pri zápase 4. kola Tipsport extraligy, v ktorom domáca Banská Bystrica privíta celok zo Skalice. Pre domácich sa týmto zápasom začína séria troch zápasov hraných na domácom ľade, keď po tomto zápase nasledujú ďalšie dva ktoré sa odohrajú v meste pod Urpínom, a to v piatok keď sem pricestuje tím HC Košice, a v nedeľu sa odohrá derby zápas s tímom HKM Zvolen.

HK 36 Skalica nezačala sezónu najlepšie keďže v prvom zápase prehrala s Popradom na domácom ľade vysoko 3:7, následne odohral tím zápas na svojom s SR 20 v ktorom vyhrali domáci 4:1, potom nasledoval zápas 2. kola v ktorom Skaličania cestovali do Piešťan, odkiaľ neodišli šťastní, keď inkasovali 8 gólov a dokázali streliť len 2, čiže prehrali 8:2, následne odohrali zápas doma, po ktorom už mohli oslavovať, lebo vyhrali 5:2 nad Duklou Trenčín.

A tak uvidíme či natiahnu víťaznú sériu na ďalší vyhratý zápas, a odčinia tak vysoké prehry s Popradom a Piešťanmi.

HC 05 Banská Bystrica odohrala taktiež štyri zápasy, sezónu začínala na ľade mladíkov zo SR 20, kde vyhrali hostia 4:1, následne odohrala domáci zápas s MsHK Žilina v ktorom vyhrala 4:3 po predĺžení, nasledoval druhý domáci zápas s HK Nitra, v ktorom domáci podľahli hosťom spod Zobora 2:4, nasledoval zápas vonku, ale domáci do nemali ďaleko keďže cestovali len do Martina, v ktorom vyhrali jednoznačne 4:0, čisté konto si udržal brankár Robert Slipčenko, ktorý práve v tomto zápase odchytal svoj prvý súťažný zápas v Slovenskej Tipsport extralige.

Uvidíme či domáci v tomto zápase nadviažu na výhru v Martine, a odčinia tak domácu prehru s Nitrou.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

HC MONACObet Banská Bystrica – HK Skalica

1:2

konec (0:0, 0:2, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Heizer (Nemček, Kubka) - 31. Bakoš (Školiak), 32. Holovič (Jaborník)

HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Grman, Richter, Bambúch, Kubka, Novajovský, Ketner, Styk, Predajniansky - Jabrocký, Češík, Hvila - Nemček, Heizer, Jankovič - Lunter, Petro, Lamper - Hlinka, Zigo, Šimun. Tréner: Vladimír Országh Kapitán: Lukáš Bambúch

HK Skalica: Kotvan (Trenčan) - Trška, Kozák, Barák, Gábriš, Jankovič, Vyrúbalík, Srnec, Jaborník - Bartánus, Školiak, Bakoš - Kutálek, Stieler, Šátek - Višňovský, Kudrna, Preisinger - Jurík, Holovič, Konečný. Tréner: Peter Oremus Kapitán: Tibor Višňovský

Rozhodčí: P.Jonák - Rovenský, V.Snášel

Průběh zápasu
1. třetina
00:30
01:20
02:59
10:18
16:12
Po 1. třetině
2. třetina
23:40
30:26
32:00
39:16
Po 2. třetině
3. třetina
41:03
41:52
49:09
55:49
Konec