Menu

Fotbal

Slovenský pohár - Slovnaft cup

MŠK Žilina – AS Trenčín

3:1

konec (2:0)

25.09.2012, 17:30 • Pod Dubňom • Milan Gončár sk

78

Trenčín dal gól!
Kuriózny gól videli diváci teraz pod Dubňom. Zlý odkop Mabouku zachytili hráči AS. K lopte sa dostal Čoglej, vyslal prudkú loptu na Dúbravkovu bránu, kde šikovne vložil hlavu DAVID DEPETRIS a týmto tečom pomýlil aj domáceho gólmana. Iskierka nádeje pre hostí.

63

Žilina dala gól!
Zdá sa, že je rozhodnuté. Kým hostia hrali, domáci pridávajú ďalší gól. Nenápadná akcia, ktorá sa zrodila ako blesk z jasného neba mala aj úspešné zakončenie. K lopte sa dostal Guima, posunul na RÓBERTA PICHA. Ten, hoci mohol nahrať, zobral zodpovednosť do vlastných rúk a prízemnou strelou spoza veľkého vápna k pravej žrdi nedáva Volešákovi šancu.

45

Žilina dala gól!
Krásny futbalový moment. Jakub Paur vyčaroval krásnu prihrávku. Loptu uličkou poslal na RÓBERTA PICHA do šestnástky a ten v páde prekonáva bezmocného Volešáka.

11

Žilina dala gól!
Ďalšia chyba obrany AS. Nepresnú prihrávku jedného z hráčov Trenčína zachytil pozorný MOMODOU CEESAY. Rýchlo prenikol do šestnástky, šikovne obišiel brankára Volešáka a aj keď mu lopta trošku ušla, dokázal ju z mierneho uhla poslať do opustenej brány.

MŠK Žilina – AS Trenčín

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 11. Ceesay M., 45. Pich, 63. Pich - 78. Depetris

Karty:   50. Štefánik (TRE), 67. Rodrigues (TRE), 74. Baez (TRE), 82. Kleščík (TRE)

MŠK Žilina: Dúbravka - Škriniar, Akakpo (67. Leitner), Pečovský, Piaček (K), Pich, Ceesay (46. Guima), Deza (71. Barčík), Paur, Mabouka, Nunes Náhradníci: Legiang - Angelovič, Káčer, Leitner, Gergel, Barčík, Guima

AS Trenčín: Volešák - Baez (79. Opatovský), Depetris, Frimmel (43. Mazan), Holúbek, Mondek, Čoglej, Kleščík, Diaz, Rodrigues Da Silva (76. Skovajsa), Štefánik Náhradníci: Bartalský - Skovajsa, Opatovský, Čentéš, Mazan

Rozhodčí: Michlian - Bóllo, Žákech

Diváci: 1 373