Menu

Hokej

KHL

Salavat Julajev Ufa – Traktor Čeljabinsk

1:4

konec (1:1, 0:0, 0:3)

24.09.2012, 15:00 • Libor Kucza (@LiborKucza)

Unibet.com: 2.1 4.35 2.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:56

Oleg Saprykin (UFA) obdržel dvě minuty za napadení. Další přesilová hra pro Traktor.

54:37

Je zde další vyloučení. Na trestnou lavici putuje za podražení Alecander Svitov (UFA). Domácí tak zřejmě přišli i o teoretickou šanci zvrátit utkání.

48:43

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Jak toto vůbec možné? Oslabení je zřejmě doménou Traktoru! Kuznetsov poslal svižnou přihrávku PETRIMU KONTIOLOVI, který si mazácky položil brankáže na ledovou plochu a zakončil do prázdné branky. Asistence: Evgeny Kuznetsov.

48:05

Ufa si ale zahraje další přesilovou hru. Evgeny Katichev (CLJ) se provinil podražením.

47:54

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tak to je opravdu neskutečné! Druhá branka Čeljabinsku ve vlastním oslabení. Suglobov poslal přihrávku zcela osamocenému KONSTANTINU PANOVOVI, který jemnou tečí zasnul puk mezi betony Tarkkiho. Asistence: Alexander Suglobov.

46:17

Rychlý přechod do útoku hostujícího Traktoru byl přerušen hvizdem rozhodčího. Kuznetsov (CLJ) to totiž přehnal s agresivitou a je vyloučen za sekání.

43:13

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Traktor přesilovou hru využívá! Evgeny Kuznetsov zavezl puk do útočného pásma, zajel až za bránu, odkud jej poslal na JANA BULISE, který nekompromisně zavěsil. Asistence: Evgeny Kuznetsov, Dmitry Ryabykin.

42:35

Traktor si zahraje v početní výhodě. Na trestnou lavici putuje za sekání Alexander Stepanov (UFA).

39:34

Obrovskou šanci Jana Bulise nyní zlikvidoval Tarkki! Český útočník vyslal po chybě domácí obrany přízemní střelu, kterou ale výborně chytající gólman Ufy vytěsnil levým betonem.

36:32

Branka nakonec nebyla uznána! Z opakovaných záběrů se to zdálo být jasné. Opravdu nevím, co videorozhodčí tak dlouho kontroloval.

36:32

Hlavní arbitři dnešního utkání se nyní radí s videorozhodčím. Domácí jsou totiž přesvědčeni, že druhý zásah se odrazil z vnitřní části branky, nikoliv od břevna. Jak vidno, není toto rozhodování vůbec jasné, zřejmě ani sám sudí u videa si není jist a zkoumá záběry ze všech možných úhlů. Jak toto drama dopadne?

36:32

Neksutečná příležitost domácích! Do zcela odkryté klece pálil po pohledné kombinaci Svitov. Už se téměř radoval, leč trefil pouze břevno hostující klece. to bylo nastřeleno během krátkého období již podruhé. Traktor měl skutečně štěstí.

35:01

Bude se znovu vylučovat na hostující straně! Za evidentní hákování okusí trestnou lavici Evgeny Katichev (CLJ).

32:10

Na trestnou lavici zamířil za vým kolegou další hráč Traktoru, Alexander Shinin (CLJ) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.

31:28

Boxerská vložka! Po závaru před hostující brankou se do sebe pustili Deron Quint a Denis Khlystov. Domácí borec nakonec svého vyššího soka složil na záda, čímž si vysloužil bouřlivé ovace příchozího publika. Oba borci putují na trestnou lavici, obdrželi pětiminutový trest.

30:59

To byla dělovka! Těsně po přejezdu modré čáry napřáhl domácí Kuteykin! Trefil však pouze vyjetého Garnetta. Hostující brankář si zatím počíná v dnešním souboji velmi dobře. Neuspěl ani důrazný Tomáš Rolinek.

28:09

Traktor se zčistajasna zjevil v obrovské šanci! Šikovnou zadovkou poslal hostující útočník puk zpoza branky na Kontiolu, který však trefil dezorientovaného Tarkkiho poze do nastavené rukavice.

26:03

Máme zde další nedovolený zákrok. Menším trest obdržel za hákování Yury Trubachev (UFA).

21:39

Domácí si zahrají další přesilovou hru. Na lavici hanby putuje za držení Alexei Vasilchenko (CLJ).

18:30

Ufa se vydala do rychlého protiútoku, obránce Quint ale domácího útočníka před Garnetta nepusitl. Následně hostující brankář raději ukryl kotouč do lapačky.

13:40

Ufa právě vstřelila branku!
Hnedle vzápětí je ale vyrovnáno! ALEXANDER PANKOV si sjel do prostoru mezikruží, odkud vyslal rychlou střelu švihem. Ta trefila přesně skulinku mezi pravým betonem a vyrážečkou hostujícího brankáře Garnetta. Asistence: Andrei Zubarev, Yury Trubachyov.

13:06

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné! Traktor udeřil v oslabení. EVGENY KUZNETSOV ujel po levém křídle, načež nadvakrát překonal Tarkkiho. Bez asistence.

11:09

V početní výhodě si zahrají také domácí. Na trestnou lavici odchází za nedovolené bránění Vyacheslav Belov (CLJ).

06:34

Traktor si zahraje první přesilovou hru. Za podražení odchází zahřívat trestnou lavici Ildar Isangulov (UFA). Uvidíme, kterak si domácí povedou v početním deficitu.

03:59

Velká šance domácích! Po levém křídle se jeden z forvardů Ufy prodral až před Garnetta, načež vyslal přízemní střelu. Ta ale výborně chytajícího gólamana hostí nepřekvapila. Úspěch neslavila ani dorážka od modré.

Salavat Julajev Ufa – Traktor Čeljabinsk

1:4

konec (1:1, 0:0, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Pankov (Zubarev, Trubachyov) - 14. Kuznetsov, 44. Bulis (Kuznetsov, Ryabykin), 48. Panov (Suglobov), 49. Kontiola (Kuznetsov)

Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Zubarev, Baranka, Atyushov, Isangulov, Proshkin, Kuteikin, Gurkin - Mirnov, Trubachyov, Svitov, Gareyev, Filatov, Khlystov, Stepanov, Pihlstrom, Zinovyev, Glukhov, Rolinek, Pankov, Saprykin

Traktor Čeljabinsk: Garnett - Quint, Ryabykin, Shinin, Katichev, Vasilchenko, Razin, Belov, Nesterov - Popov, Glinkin, Sayustov, Suglobov, Chistov, Kintiola, Yakutsenya, Bulis, Panov, Kostitstyn, Kuznetsov, Karpov

Rozhodčí: Rogachyov, Cherenkov - Palei

Průběh zápasu
1. třetina
06:34
11:09
13:06
13:40
18:30
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
26:03
32:10
35:01
Po 2. třetině
3. třetina
42:35
43:13
46:17
47:54
48:05
48:43
54:37
58:56
Konec