Menu

Hokej

KHL

Salavat Julajev Ufa – Traktor Čeljabinsk

1:4

konec (1:1, 0:0, 0:3)

24.09.2012, 15:00 • Libor Kucza (@LiborKucza)

Unibet.com: 2.1 4.35 2.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojovábo! Traktor vsítil ve třetí třetině hned 3 branky, čímž rozhodl utkání. Nutno podotknout, že 3 ze 4 branek zaznamenali hosté v oslabení! Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (17:19:04)

60:00

Konec zápasu.

59:48

Jednu z posledních ran v utkání kryje Tarkki se štěstím. Vhazovat se bude v obranné třetině Ufy.

58:56

Oleg Saprykin (UFA) obdržel dvě minuty za napadení. Další přesilová hra pro Traktor.

58:10

Veškeré dění se odehrává spíše ve středním pásmu, kde domácí Čeljabinsku žádné nebezpečí nepřipraví. O osudu utkání je rozhodnuto.

56:57

Hráči v zelených dresech stále napadjí, i když jim to žádné kýžené ovoce nepřináší. Hosté se prezentují velice zkušeně.

55:39

Traktor hraje velmi rozvážně, ani se netlačí do útoku. Drží spíše kotouč na holích, čímž značně deprimuje domácí bezradné hokejisty.

54:37

Je zde další vyloučení. Na trestnou lavici putuje za podražení Alecander Svitov (UFA). Domácí tak zřejmě přišli i o teoretickou šanci zvrátit utkání.

53:15

K precizní obraně přidali hosté i napadání, tudíž si pohodlné vedení bez potíží hlídají. Do závěrečné periody vlétli skutečně famózně.

51:41

Čejlabinsk, vědom si svého vedení, přistoupil k obraně středního pásma, které je pro Ufu je velmi těžko průchozí. Nyní ale přeci jen Trubachyov vypálil. Garnett však neměl s jeho pokusem téměř žádný problém.

50:06

Ufa v početní výhodě vůbec nic nevymyslela. Ba spíše se tato činnost stala noční můrou domácích. Tři branky ze čtyř v oslabení, to si Salavat za rámeček rozhodně nedá.

48:43

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Jak toto vůbec možné? Oslabení je zřejmě doménou Traktoru! Kuznetsov poslal svižnou přihrávku PETRIMU KONTIOLOVI, který si mazácky položil brankáže na ledovou plochu a zakončil do prázdné branky. Asistence: Evgeny Kuznetsov.

48:05

Ufa si ale zahraje další přesilovou hru. Evgeny Katichev (CLJ) se provinil podražením.

47:54

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tak to je opravdu neskutečné! Druhá branka Čeljabinsku ve vlastním oslabení. Suglobov poslal přihrávku zcela osamocenému KONSTANTINU PANOVOVI, který jemnou tečí zasnul puk mezi betony Tarkkiho. Asistence: Alexander Suglobov.

47:06

traktor se zatím brání bez problémů a vyhazuje přes věechny čáry. Domácí tak budou muset rozjet další útočnou akci zpoza vlastní branky.

46:17

Rychlý přechod do útoku hostujícího Traktoru byl přerušen hvizdem rozhodčího. Kuznetsov (CLJ) to totiž přehnal s agresivitou a je vyloučen za sekání.

44:09

Hosté jsou brnakou evidentně zaskočeni. Stále se však nevzdávají a aktivně napadají.

43:13

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Traktor přesilovou hru využívá! Evgeny Kuznetsov zavezl puk do útočného pásma, zajel až za bránu, odkud jej poslal na JANA BULISE, který nekompromisně zavěsil. Asistence: Evgeny Kuznetsov, Dmitry Ryabykin.

42:35

Traktor si zahraje v početní výhodě. Na trestnou lavici putuje za sekání Alexander Stepanov (UFA).

41:52

Ani jedno z můžstev se nemůže propracovat do nějaké větší šance. Následuje další zkažená přihrávka, nyní ale od hostujícího celku.

40:45

Lépe začali závěrečnou periodu hosté, kteří hýří velkou aktivitou. Ufa je ímto nástupem poněkud zaskočena. Tentokrát poslala puk přes všechny čáry.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je minulostí. Žádnou brnaku jsme v ní sice neviděli, o dramatické situace ale nouze nebyla. Nejprve zvedla fanoušky ze sedadel bitka Quinta s Khlystovem, následně arbitři dlouho zkoumali nastřelené břevno při domácí početní výhodě. Branka ale uznána nebyla. O osudu utkání tak rozhodne třetí třetina. Sledujte náš on-line přenos!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

Obrovskou šanci Jana Bulise nyní zlikvidoval Tarkki! Český útočník vyslal po chybě domácí obrany přízemní střelu, kterou ale výborně chytající gólman Ufy vytěsnil levým betonem.

38:37

Další rána domácích tentorkáte sražena do ochranné sítě za Garnettem. Vhazovat se bude v obranné třetině Traktoru.

37:35

Oba celky jsou již delší dobu v plném počtu. Traktor se odhodlal k rychlému napadání, to však úspěšné nebylo. Na druhé straně raději Garnett schoval puk před dojíždějícím Pankovem.

36:32

Branka nakonec nebyla uznána! Z opakovaných záběrů se to zdálo být jasné. Opravdu nevím, co videorozhodčí tak dlouho kontroloval.

36:32

Hlavní arbitři dnešního utkání se nyní radí s videorozhodčím. Domácí jsou totiž přesvědčeni, že druhý zásah se odrazil z vnitřní části branky, nikoliv od břevna. Jak vidno, není toto rozhodování vůbec jasné, zřejmě ani sám sudí u videa si není jist a zkoumá záběry ze všech možných úhlů. Jak toto drama dopadne?

36:32

Neksutečná příležitost domácích! Do zcela odkryté klece pálil po pohledné kombinaci Svitov. Už se téměř radoval, leč trefil pouze břevno hostující klece. to bylo nastřeleno během krátkého období již podruhé. Traktor měl skutečně štěstí.

35:23

Čeljabinsk se ale zatím útočným nájezdům Ufy brání bez sebemenších potíží. Domácí jsou zatím bezradní. Nedaří se jim zejména přechod modré čáry.

35:01

Bude se znovu vylučovat na hostující straně! Za evidentní hákování okusí trestnou lavici Evgeny Katichev (CLJ).

33:14

Domácí se drali do další ofenzivní akce. byli však důrazní až přespříliš, svým atakem posunuli branku Čeljabinsku. Jsou tak vykázání ke vhazování ve středním pásmu.

32:10

Na trestnou lavici zamířil za vým kolegou další hráč Traktoru, Alexander Shinin (CLJ) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.

31:28

Boxerská vložka! Po závaru před hostující brankou se do sebe pustili Deron Quint a Denis Khlystov. Domácí borec nakonec svého vyššího soka složil na záda, čímž si vysloužil bouřlivé ovace příchozího publika. Oba borci putují na trestnou lavici, obdrželi pětiminutový trest.

30:59

To byla dělovka! Těsně po přejezdu modré čáry napřáhl domácí Kuteykin! Trefil však pouze vyjetého Garnetta. Hostující brankář si zatím počíná v dnešním souboji velmi dobře. Neuspěl ani důrazný Tomáš Rolinek.

29:03

Z voleje nyní pálil Suglobov. Dělovka ale zamířila těsně vedle levé tyče domácí branky. Hosté přidávají na aktivitě, zejména daleko lépe bruslí.

28:09

Traktor se zčistajasna zjevil v obrovské šanci! Šikovnou zadovkou poslal hostující útočník puk zpoza branky na Kontiolu, který však trefil dezorientovaného Tarkkiho poze do nastavené rukavice.

27:29

Domácí sice vyhodili kotouč mimo hrací plochu, byl to však s tečí plexiskla. Vše se tudíž obejde bez trestu. Vhazovat se ale bude v obranné třetině Salavatu.

26:03

Máme zde další nedovolený zákrok. Menším trest obdržel za hákování Yury Trubachev (UFA).

25:27

Oleg Saprykin se hnal zběsile do útoku, kde narazik pouze na hřmotné tělo obránce v bílém dresu. U kotouče jsou tak znovu hráči Čeljabinsku.

23:59

Další pumelici z hranice levého kruhu poslal na Garnetta Ivan Baranka. Gólové parametry ale tato bomba postrádala, trefila pouze hruď hostujcíího brankáře. Na druhé straně hrací plochy taktéž minul Katichev.

22:49

Ufa se málem propracovala ke stoprocentní příležitosti. Alexander Pankov posílal z pravé strany puk před odkrytou branku, kde ho jeden z domácích minul.

21:39

Domácí si zahrají další přesilovou hru. Na lavici hanby putuje za držení Alexei Vasilchenko (CLJ).

21:19

Před hostujícím brankkářem se nyní rozmáhl Adrein Kostitsyn. Puk ale hcězdný forvard nenasměroval dle svých představ.

20:39

Obě mužstva začala druhou periodu velice rozvážně. Ke střeleckému pokusu se nakonec dostali hostující hokejisté. Ránu ale Tarkki bez potíží lapil.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi velmi aktivní úvodní dvacetiminutovka. Nejprve se ve vlastním oslabení prosadil Evgeny Kuznetsov, za domácí poté kontroval Alexander Pankov. Utkání je tak stále otevřené na obě strany.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Třetina se již spíše dohrává, ani jedna z družin se nikam příliš nežene. Lehké nahození Kuznetsova Tarkki s přehledem lapil. Buly v obranné třetině Ufy.

18:30

Ufa se vydala do rychlého protiútoku, obránce Quint ale domácího útočníka před Garnetta nepusitl. Následně hostující brankář raději ukryl kotouč do lapačky.

17:24

Velký závar před Garnettem, který nakonec hostující brankář vyřešil lehkým šťouchnutím holí do kotouče, který následně doputoval k jednomu z defenzivních mužů Čeljabinsku.

16:02

Puk nyní drží na svých hokejkách více zástupci v bílých dresech. Stejně jako domácí ale naráží na tvrdou hru domácích. Oba celky si dobře hlídají střední pásmo.

14:57

Domácí jsou rychlou vyrovnávací brankou evidentně velmi nabuzeni. Snaží se rychlou kombinační hrou rozbít obranu Traktoru. Ta však zatím odolává.

13:40

Ufa právě vstřelila branku!
Hnedle vzápětí je ale vyrovnáno! ALEXANDER PANKOV si sjel do prostoru mezikruží, odkud vyslal rychlou střelu švihem. Ta trefila přesně skulinku mezi pravým betonem a vyrážečkou hostujícího brankáře Garnetta. Asistence: Andrei Zubarev, Yury Trubachyov.

13:06

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné! Traktor udeřil v oslabení. EVGENY KUZNETSOV ujel po levém křídle, načež nadvakrát překonal Tarkkiho. Bez asistence.

12:20

Ufa se sice stačila zformovat, k úspěchu to ale nevedlo, Traktor kotouč vyhodil do klidných vod.

11:40

Traktor sbíral cenné vteřiny v útočné třetině. Nakonec jej zastavilo postavení mimo hru, ve kterém se po nepřesném pasu ocitl. Vhazuje se ve středním pásmu.

11:09

V početní výhodě si zahrají také domácí. Na trestnou lavici odchází za nedovolené bránění Vyacheslav Belov (CLJ).

10:33

Traktor má problém s přechodem útočné modré. Zkouší to všemi možnými způsoby. Ten správný ale ne a ne nalézt. Ufa se na hosty evidentně výtečně připravila. Na druhé straně byla sražena střela Antiho Pihlstroma.

09:03

Z pozice pravého kruhu zahrozil Zinovyev. Rána ale mířila těsně nad Garnettovu svatyni. Následný protiútok Čeljabinsku narazil pouze na skálopěvně zformovanou defenzivní linii domácího mužstva.

08:15

Traktor je naprosto bezradný. Přesilovka se borcům v bílých dresech vůbec nepovedla, Salavat bránil znamenitě.

07:08

Ufa se ale brání velmi dobře, zatím nepustila hosty ke střele. Nakonec se z mezikruží přeci jen pžihnalo nebezpečí. Kuznetsov ale netrefil kus gumové pryže podle svých představ.

06:34

Traktor si zahraje první přesilovou hru. Za podražení odchází zahřívat trestnou lavici Ildar Isangulov (UFA). Uvidíme, kterak si domácí povedou v početním deficitu.

05:04

Hosté se dostali až do útočné třetiny, ze které se poté sami vyhnali. Svůj ofenzivní pokus tak budou muset započít až z vlastního pásma. Ufa začíná přidávat na tempu, stále aktivněji napadá.

03:59

Velká šance domácích! Po levém křídle se jeden z forvardů Ufy prodral až před Garnetta, načež vyslal přízemní střelu. Ta ale výborně chytajícího gólamana hostí nepřekvapila. Úspěch neslavila ani dorážka od modré.

03:19

Traktor je stále aktivnější. Tarkki však zatím příliš práce nemá, všechny rány jsou z uctivé vzdálenosti. Vhazuje se po pravici domácího brakáře, neboť se Ufa provinila dalším icingem.

02:04

Tarkki zasáhl proti hostujícímu nahození velmi nejistě, kotouč mu vypadl z výstroje. Naštěstí pro Salavat nebyl v jeho blízkosti žádný z hráčů Čeljabinsku. Následně poslali domácí puk přes všechny čáry.

01:28

Traktor velmi svižně kombinoval, nakonec se dostal i ke střeleckému pokusu. Ten byl ale sražen až do ochranné sítě nad brankou domácích. Na druhé straně kryje Garnett nahození Pihlstroma.

00:39

Oba celky vlétly do utkání velmi aktvině. Domácí Ufa se snaží probít do útočné třetiny. Její snahy ale zmařil ofsajd.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Zubarev, Baranka, Atyushov, Isangulov, Proshkin, Kuteikin, Gurkin - Mirnov, Trubachyov, Svitov, Gareyev, Filatov, Khlystov, Stepanov, Pihlstrom, Zinovyev, Glukhov, Rolinek, Pankov, Saprykin

Traktor Čeljabinsk: Garnett - Quint, Ryabykin, Shinin, Katichev, Vasilchenko, Razin, Belov, Nesterov - Popov, Glinkin, Sayustov, Suglobov, Chistov, Kintiola, Yakutsenya, Bulis, Panov, Kostitstyn, Kuznetsov, Karpov

Rozhodčí: Rogachyov, Cherenkov - Palei.
Vítejete u dnešního on-line přenosu! Domácí Salavat Yulaev Ufa přivítá na své ledové ploše celek Čeljabinsku. Traktor byl po odehrání lonňské základní části nejúspěšnějším týmem celé KHL, tudíž má v tomto ročníku na co navazovat. Zatím má po šesti odehraných zápasech 12 bodů, což mu přisoudilo 5. příčku. Ufa disponuje body 13, které ji usídlili o jedno místo výš. Jak dopadne tento souboj o čtvrtou příčku? Úvodní buly je naplánováno na 15:00.

Salavat Julajev Ufa – Traktor Čeljabinsk

1:4

konec (1:1, 0:0, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Pankov (Zubarev, Trubachyov) - 14. Kuznetsov, 44. Bulis (Kuznetsov, Ryabykin), 48. Panov (Suglobov), 49. Kontiola (Kuznetsov)

Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Zubarev, Baranka, Atyushov, Isangulov, Proshkin, Kuteikin, Gurkin - Mirnov, Trubachyov, Svitov, Gareyev, Filatov, Khlystov, Stepanov, Pihlstrom, Zinovyev, Glukhov, Rolinek, Pankov, Saprykin

Traktor Čeljabinsk: Garnett - Quint, Ryabykin, Shinin, Katichev, Vasilchenko, Razin, Belov, Nesterov - Popov, Glinkin, Sayustov, Suglobov, Chistov, Kintiola, Yakutsenya, Bulis, Panov, Kostitstyn, Kuznetsov, Karpov

Rozhodčí: Rogachyov, Cherenkov - Palei

Průběh zápasu
1. třetina
06:34
11:09
13:06
13:40
18:30
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
26:03
32:10
35:01
Po 2. třetině
3. třetina
42:35
43:13
46:17
47:54
48:05
48:43
54:37
58:56
Konec