Menu

Fotbal

Evropská liga

KRC Genk – MOL Fehérvár FC

3:0

konec (1:0)

20.09.2012, 21:05 • KRC Genk Arena • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Unibet.com: 1.6 3.65 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Genk právě vstřelil branku!

Krásná tečka na závěr. BENJAMIN DE CEULAER zakouzlil s míčem, dostal se přesně na hranici vápna, odkud vyslal nechytatelnou bombu do šibenice. Tak nakonec se z hubeného vedení stále jasná záležitost.

78

Genk právě vstřelil branku!

Troufám si tvrdit, že je hotovo. Ač se zdálo, že otěže zápasu převzali hosté, nebylo to nic moc platné. Zkušení domácí sem tak zahrozili. Jako třeba teď THOMAS BUFFEL, jenž si dokázal najít Vosennův centr a ránou z první podruhé rozvlnil síť za Božovičovou svatyní. Mnoho minut už nezbývá a tři body zřejmě zůstanou doma.

22

Genk právě vstřelil branku!

První vážnější akce zápasu a je z toho úvodní gól. Na přesný centr Buffela si naběhl JELLE VOSSEN a na zadní tyči dokázal srovnat svá mířidla. Favorit tak potvrzuje papírové předpoklady a jde do vedení.

KRC Genk – MOL Fehérvár FC

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 22. Vossen, 78. Buffel, 90+2. De Ceulaer

Karty:   90. Brachi (VIF)

KRC Genk: Van Hout - Fernández (77. Nadson), Simaeys (K), Koulibaly. Hamalainen - Buffel, Gorius, Hyland, Joseph Monrose (82. Plet) - Celaer, Vossen (86. Kumordzi). Trenér: Mario Been.

MOL Fehérvár FC: Božović - Stopira, Paulo Vinícius, Marco Caneira, Brachi - Mitrović, Tóth (68. Kovács) - Balufo, Sándor (C), Felipe Oliveira (58. Gyurcsó) - Torghelle (74. Nikolič). Trenér: Paulo Sousa.

Rozhodčí: Laurent Duhamel - Emmanuel Boisdenghien, Christophe Capelli (všichni FRA)