Menu

Fotbal

Evropská liga

Girondins Bordeaux – Club Bruggy KV

4:0

konec (2:0)

20.09.2012, 19:00 • Stade Chaban-Dalmas, Bordeaux • Aleš Pur (@PurAles)

Unibet.com: 1.6 3.75 5.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

66

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Tohle už zavání skutečným debaklem. Přes Trémoulinase se míč dostal až na levou stranu k Marianovi, který ostře odcentroval na JUSSIÊHO a ten hlavou zamířil přesně. Gólman Jorgačević se natahoval marně.

47

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Tak to je špatný vstup do hry! Saivet odcentroval z levé strany, Gouffran míč jen líznul, ten se dostal k BJORNU ENGELSOVI, který jej nasměroval přesně do růžku vlastní brány...

27

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Rychlá akce domácích fotbalistů, ve třech se vřítili do vápna, Diabaté v pádu ještě posunul na YOANA GOUFFRANA, který z pěti metrů prázdnou branku neminul.

13

Bordeaux právě vstřelilo branku!
A teď už to Bordeaux vyšlo. Po rohovém kopu se míč dostal do ohně a LUDOVIC SANÉ se natřikrát dokázal prosadit a prostřelil Jorgačeviće.

Girondins Bordeaux – Club Bruggy KV

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Sané, 27. Gouffran, 47. Engels (vla.), 66. Jussiê

Karty:   23. Blondel (BGY)

Girondins Bordeaux: Carrasso - Mariano, Henrique, Planus, Trémoulinas (67. Marange) - Plašil (K), Sané, Saivet (75. Sacko) - Diabaté, Jussiê, Gouffran (62. Sertic). Trenér: Francis Gillot.

Club Bruggy KV: Jorgačević - Hoefkens (K), Almebäck, Jørgensen, Jordi, Høgli (73. Lestienne) - Van Acker (46. Engels), Vásquez, Blondel (74. Odjidja) - Bacca, Tchite. Trenér: Georges Leekens.

Rozhodčí: Vladislav Bezborodov (RUS) - Nikolaj Golubjov (RUS), Vjačeslav Semjonov (RUS)