Menu

Fotbal

Evropská liga

BSC Young Boys – Liverpool FC

3:5

konec (1:2)

20.09.2012, 19:00 • Stade de Suisse, Bern (SUI) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Unibet.com: 2.58 3.25 2.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Liverpool právě vstřelil branku!
JONJO SHELVEY je na hřišti pouhých dvacet jedna minut a už si připisuje druhou vstřelenou branku. SHELVEY dostal přesnou přihrávku do středového kruhu, odkud s míčem postupoval až na hranici pokutového území, kde si přichystal míč na střelu a přesnou trefou k tyči nejspíš pojistil vítězství.

76

Liverpool právě vstřelil branku!
JONJO SHELVEY inkasoval do velkého vápna přesnou přihrávku od Hendersona. Zhruba na penaltové značce nastavil svoji kopačku a přesnou trefou navýšil skóre na 4:3 ve prospěch Liverpoolu.

67

Liverpool právě vstřelil branku!
SEBASTIAN COATES srovnává skóre přesnou trefou k levé tyči na 3:3. Brankář Wölfli mohl jen smutně zírat. Na gól přihrával dnes již podruhé Şahin.

63

Young Boys právě vstřelil branku!
Bobadilla znovu předvedl výbornou stabilitu a práci s míčem. Dostal obtížnou přihrávku, ale poradil si a okamžitě prodlužoval. Míč si sebral rozeběhnutý GONZALO ZÁRATE, jenž si zpracoval míč, levačkou obhodil Jonese a krásným obloučkem dopravil balon do branky.

53

Young Boys právě vstřelil branku!
Bern zahrával rohový kop, který se příliš moc nepovedl. Odražený balon ale sebral Bobadilla, který poslal do pokutového území nadýchaný centr. JUHANI OJALA se výborně uvolnil a přesnou trefou hlavou rozvlnil síť. Střela byla výborně umístěná k tyči a brankář Jones byl bez šance.

40

Liverpool právě vstřelil branku!
Şahin zahrával rohový kop, míč nacentroval na vzdálenější tyč, kde se výborně uvolnil ANDRE WISDOM, který přesnou trefou hlavou uklidil balon do brány.

38

Young Boys právě vstřelil branku!
Výbornou práci s míčem předvedl Bobadilla, kterého ale nakonec dva protihráči obrali o míč. Balon se pak odrazil přesně do míst, kde stál připravený RAPHAEL NUZZOLO, který si zpracoval míč a tvrdou střelou zakončil. Jones si ještě sáhl na míč, ale gólu zabránit nedokázal.

4

Liverpool právě vstřelil branku!
Liverpoolu se podařilo dostat míč na soupeřovu polovinu, na pravé straně ordinoval Downing, jenž nacentroval míč do pokutového území. Spycher chtěl odhlavičkovat míč do bezpečí, ale trefil pouze OJALOVO čelo, od kterého se nešťastně odrazil míč do branky. JUHANI OJALA tak nešťastně zaznamenal vlastní branku.

BSC Young Boys – Liverpool FC

3:5

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 38. Nuzzolo, 53. Ojala, 63. Zárate - 4. Ojala (vla.), 40. Wisdom, 67. Coates, 76. Shelvey, 88. Shelvey

Karty:   16. Raimondi (YBB), 80. Veškovac (YBB), 85. Bobadilla (YBB)

BSC Young Boys: Wölfli - Sutter, Veškovac, Ojala, Raimondi - Zverotić (81. Frey), Spycher - Zárate (65. González), Farnerud, Nuzzolo - Bobadilla.

Liverpool FC: Jones - Wisdom, Carragher, Coates, Enrique - Henderson, Sahin, Suso - Downing (77. Sterling), Assaidi (67. Shelvey), Pacheco (62. Borini).

Rozhodčí: Michael Koukoulakis (GRE) - Dimitrios Saraidaris (GRE), Damianos Efthimiadis (GRE)