Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Rusko – Írán

1:1

konec (0:0)

10.10.2017, 18:00 • Arena Kazaň (Kazaň) • Petr Bílek

Tipsport: 1.98 3.3 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je tu konec zápasu mezi Ruskem a Íránem. Po nepříliš atraktivním prvním poločase jsme ve druhé části hry sledovali zajímavý fotbal. Hosté se totiž v 57. minutě dostali po pěkné akci do vedení a domácí museli dotahovat. Rusové si během druhé půle vytvořili velký tlak a odměnou jim bylo vyrovnání na 1:1. I v závěrečné čtvrthodině byli výrazně lepším týmem a nechybělo mnoho a mohli se dočkat obratu v zápase. Ten se ale nakonec nekonal a utkání skončilo nerozhodným výsledkem. (19:53:34)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu Írán: ze hřiště odchází Ebrahimi, přichází Abdollahzadeh.

90+3

Hosté zápas nyní dohrávají na polovině soupeře a zdá se, že udrží cennou remízu 1:1.

90+1

90+1. Kutepov mohl rozhodnout

90+1

Samedov svým centrem našel hlavu Kutepova, který ale z velmi dobré pozice poslal míč jen do míst, kde stál gólman hostujícího týmu!

90

Nyní je tu jedna z posledních šancí pro domácí. Přímý kop z pravé strany.

89

Hodně načas si nyní s výkopem dával gólman Beiranvand. Ruští fanoušci pískali a dožadovali se toho, aby sudí Mazač zasáhl. Nakonec se ale již normálně pokračuje ve hře.

87

Hosté velmi zkušeně nyní kouskují hru a domácím se naopak čas hodně krátí. Rusům už moc času nezbývá.

85

Konec zápasu se neúprosně blíží. Domácí se sice snaží, i když hostům se podařilo nyní tlak soupeře otupit.

83

Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Smolov, přichází Zabolotnyi.

81

Domácí jsou v závěru zápasu jasně lepší a hosté jsou pod trvalým tlakem. Uvidíme, jestli domácí přetaví v tlak další gól a nebo zda se třeba hosté prosadí po rychlém protiútoku.

80

Střídání v týmu Írán: ze hřiště odchází Ezatolahi, přichází Cheshmi.

79

Po zmatcích ve vápně Íránu se hosté dokázali přeci jen ubránit, když jeden ze stoperů odkopl v nouzi balon daleko až za půlící čáru.

78

Domácí kontrolují balon a už opět vymýšlejí cestu, jak se dostat k bráně soupeře.

76

Hosté jsou po gólu na 1:1 pod velkým tlakem. Uvidíme, zda se jim podaří udržet remízu a nebo zda se dočkáme ještě nějakého gólu.

75

Střídání v týmu Írán: ze hřiště odchází Teremi, přichází Imani.

74

74. Dmitrij POLOZ - 1:1

Rusko – Írán

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 74. Poloz – 57. Azmoun

Rusko: Lunev – Fernandes (66. Samedov), Vasin (46. Džikija), Rauš, Kutepov – Kudrjašov, Jerochin, Mirančuk (56. Poloz), Tarasov (64. Kuzjaev) – Kokorin, Smolov (83. Zabolotnyi)
Náhradníci: Zabolotnyj, Žirkov, Gabulov, Neustädter, Akinfejev, Poloz, Ozdojev, Džikija, Kuzjaev, Samedov, Smolnikov, Granat.

Írán: Beiranvand – Ghafouri, Pouraliganji, Hosseini, Hajsafi – Amiri, Ezatolahi (80. Chreshmi), Ebrahimi (90. Abdollahzadeh), Teremi (75. Imani) – Azmoun (64. Rezaei), Jahanbakhsh (64. Ghoddos)
Náhradníci: Rezaei, Mazaheri, Ghoddos, Imani, Dejagah, Kanani, Torabi, Aghaei, Chreshmi, Haghighi, Ghoochannejhad, Abdollahzadeh, Ansarifard, Rezaeian

Rozhodčí: Mazič