Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – FC Kodaň

3:3

konec (2:1)

12.07.2024, 16:00 • Kufstein Arena (AUT) • Adam Kročil

Tipsport: 2.6 3.84 2.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. Viktor CLAESSON - 3:3

90+1

Kodaň právě vstřelila branku!
Kodaň dostala poslední šanci vstřelit branku v podobě rohového kopu, který zahrával Sorensen. V pokutovém území se nejlépe zorientoval Claesson, který svou hlavou poslal míč k pravé tyči.

69

69. Matěj VYDRA - 3:2

69

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň se dostala do brejkové situace. Akci vedl Sojka, který svou přihrávkou, jenž měla ztíženou cestu přes obránce Kodaně, který se sklouzl, aby ji zastavil, prošla až na Matěje VYDRU a ten střelou kolem brankáře navrátil Plzni vedení.

66

66. Orri OSKARSSON - 2:2

66

Kodaň právě vstřelila branku!
Na přízemní centr z pravé strany si nejlépe naběhl Oskarsson, který stál tak blízko brankové čáry, že stačilo trefit míč. Nebylo tedy pochyb o druhé brance tohoto hráče v dnešním utkání.

16

16. Christophe KABONGO - 2:1

16

Plzeň právě vstřelila branku!
Ze začátku se zdálo, že KABONGO uteče obraně hostů a může jít sám na branku. Neměl však dostatečnou rychlost a prováhal správnou chvíli na zakončení. Tedy aspoň to tak vypadalo. Trott ovšem situaci vůbec nezvládl a pustil přízemní střelu, která byla naprosto bez razance.

13

13. Jiří PANOŠ - 1:1

13

Plzeň právě vstřelila branku!
Na nadýchaný centr zprava si dokonale naskočil Jiří PANOŠ, kterého nechali hráči Kodaně před svým gólmanem naprosto osamoceného.

4

4. Orri OSKARSSON - 0:1

4

Kodaň právě vstřelila branku!
Kodani se povedlo zamknout plzeňské hráče ve vlastním vápně a po krásném centr, který našel nikým neobsazeného OSKARSSON přišlo ještě lepší zakončení.

FC Viktoria Plzeň – FC Kodaň

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 13. Panoš, 16. Kabongo, 69. Vydra – 4. Oskarsson, 66. Oskarsson, 90+1. Claesson

Karty:   55. Kalvach (PLZ)

FC Viktoria Plzeň: Jedlička (B) – Hranáč, Jemelka, Dweh – Cadu, Červ, Kalvach (C), Kopic – Vašulín, Panoš – Kabongo
Náhradníci: Bello, Deml, Havel, Jirka, Míka, Mosquera, Ricardinho, Sène, Slončík, Sojka, Šulc, Tvrdoň (B), Vydra, Wiegele (B)

Trenér: Miroslav Koubek

FC Kodaň: Trott (B) – Huescas, Diks, Garananga – Meling, Goncalves, Mattsson, Falk (C) – Oskarsson, Larsson, Elyounoussi
Náhradníci: Andrew, Bidstrup, Chiakha, Claesson, Froholdt, Hojer, Jelert, Jorgensen, Lerager, Olsson, Runarsson (B), Sorensen

Trenér: Jacob Neestrup