Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Hradec Králové – AC Sparta Praha B

2:0

konec (1:0)

06.07.2024, 11:00 • OtavArena, Písek • Petr Šatalík

Tipsport: 1.26 5.36 7.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek již úplně vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se opět budu těšit, na počtenou. (13:26:23)
Hradec tak ve druhém přípravném utkání sezóny zapisuje první vítězství, rezerva Sparty naopak druhou porážku. Votroci vyhráli oba poločasy 1:0. Branky Východočechů stříleli Petr Juliš a Jakub Klíma.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Souček ještě dostává šanci rozehrát, předcházející rohový kop mnoho vzruchu nepřinesl. Utkání spěje ke svému konci. Tesař ustál na půlící čáře souboj, ale přihrávku následně poslal jen k soupeři.

90+1

Východočeši z dalšího rohového kopu nic podstatného nevytěžili. O chvilku později ale centrovali do vápna znovu a Koubkovu hlavičku musel Souček s velkými problémy vyrážet!

90

Ladislav Krejčí to tentokrát zkoušel po levém křídle, jeho centr ale sráží obrana Sparty na další rohový kop.

89

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Votroci zvyšují na 2:0! Krejčí a Vlkanova se sešli u pravého rohového praporku. Rozehráli nakrátko a druhý jmenovaný centroval z rohu šestnáctky do malého vápna, kde do přihrávky strčil nohu JAKUB KLÍMA, jenž překonal bezmocného Součka. Hradec vede 2:0! Asistence: Ladislav Krejčí.

88

Krejčí hází míč dozadu na Čecha, ten využívá spolupráci s Dancákem. Votroci se postupným útokem dokázali dostat k šestnáctce Sparty a budou mít k dispozici rohový kop.

88

Váňa v osobním souboji zahodil Vlkanovu. Votroci tak budou zahrávat volný přímý kop z vlastní poloviny hrací plochy.

87

Souček kombinuje ve spolupráci s obránci. Dlouhý pas Pražanů na útočnou polovinu trávníku je snadnou kořistí pro Votroky.

87

Váňa má balón pod kontrolou na středu hrací plochy. Po pravé straně se snažil vysunout Tesaře, jenž však před sebou neměl dost prostoru a musel hrát zase dozadu.

86

Tesař neprocpal balón přes dobře bránícího Dancáka, jenž ale následně svou přihrávkou nenašel Mihálika. Jeho pas byl příliš krátký.

85

Váňa vyvezl míč po pravé straně trávníku až na půli soupeře. Tam ale nedokázal najít žádného ze spoluhráčů a Sparta musí zase začít od své brány.

84

Kaštánek sklepl míč ve středu hřiště pro Dancáka, jenž na levém křídle našel Krejčího, ten se ale přes bránícího Tesaře prosadit nedokázal.

83

Krejčí centroval od pravého rohového praporku na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal Čech. Jeho zakončení ale zablokoval svou nohou Váňa.

82

Kaštánek vysokým míčem na pravou stranu našel Čmelíka. Jeho centr na malé vápno sráží obrana Sparty do zámezí.

82

Tesař si řekl o dlouhou přihrávku na pravou stranu hrací plochy. Prudký pas ale dostihnout nedokázal a hrají zase Votroci.

81

Mihálik poslal z pravé strany přízemní pas na penaltu, kde se v souboji prosadil Krejčí. Jeho ránu po zemi do středu brány však Souček chytá.

80

Pražané poslali dlouhý balón do šestnáctky Hradce Králové. Tam byl u hracího předmětu první Zadražil, jenž schoval míč do rukavic.

FC Hradec Králové – AC Sparta Praha B

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 16. Juliš (Horák), 89. Klíma (Krejčí)

FC Hradec Králové: 1. poločas: Vízek – Čech, Čihák, Spáčil, Harazim, Kodeš, Kaštánek, Horák, Juliš, Hais, Pilař. 2. poločas: Zadražil – Klíma, Čech, Holovatskyi, Čmelík, Dancák, Pudhorocký, Krejčí, Mihálik, Koubek, Vlkanova.
Trenér: David Horejš.

AC Sparta Praha B: 1. poločas: Heerkens – Slanina, Hodouš, Lehocký, Hruška, Osmani, Říha, Šiler, Penxa, Rus, Okeke. 2. poločas: Souček – Stárek, Rebibo, Tošnar, Novák, Vitarigov, Mechl, Tesař, Vaněk, Feit, Váňa.
Náhradníci: Tesař.

Trenér: Luboš Loučka.

Rozhodčí: Vokoun – Kotalík, Šafránková.

Diváci: 220.