Menu

Tenis

French Open - smíšená čtyřhra (antuka)

B. Krejčíková, J. Vliegen – U. Eikeriová, M. Gonzalez

0:1 0:0; 0-0

skreč Krejčíková, Vliegen

03.06.2024, 17:00 • Kurt Simonne Mathieuové, Paříž (FRA) • Osmifinále • Filip Lefenda

Tipsport: 1.46 2.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Na utkání nakonec nedojde. Krejčíková s Vliegenem z turnaje odstoupili. Eikeriová s Gonzálezem postoupili do čtvrtfinále bez boje. (16:47:45)
Bookmakeři sázkových kanceláří v tomto premiérovém střetnutí obou dvojic favorizují poměrně výrazně Krejčíkovou s Vliegenem. Hrát se bude na jednom z největších dvorců, konkrétně na kurtu Simonne Mathieuové.
Rovněž jednatřicetiletá Ulrikke Eikeriová (31. místo v deblovém pořadí) a čtyřicetiletý Máximo González (17.) spolu v Paříži utvořili zbrusu nový pár. A také oni uspěli v úvodním kole z pozice mírných papírových outsiderů a porazili skrze rozhodující supertiebreak 7:5, 1:6 a 10:7 Aldilu Sutjiadiovou z Indonésie a Američana Jacksona Withrowa.
Osmadvacetiletá Barbora Krejčíková (27. pozice na žebříčku čtyřhry) se po překvapivé prohře v úvodním kole dvouhry soustředí v Paříži už jen na párové disciplíny. Do osmifinále postoupila v ženském deblu, tak i po boku o dva roky staršího Jorana Vliegena (18.) v tom smíšeném. Při své společné premiéře porazili oba jmenovaní z pozice papírových outsíderů 6:4, 4:6 a 10:2 chorvatskou dvojici Donna Vekičová, Ivan Dodig.
Hezké pondělní odpoledne. Roland Garros má dnes mimo jiné na programu osmifinále smíšené čtyřhry. Barbora Krejčíková v něm po boku Belgičana Jorana Vliegena změří síly s Ulrikke Eikeriovou z Norska a Máximem Gonzálezem z Argentiny.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Krejčíková, Vliegen – Eikeriová, Gonzalez

0:1 0:0; 0-0

skreč Krejčíková, Vliegen

Zpět na online