Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Nottingham Forest – Chelsea FC

2:3

konec (1:1)

11.05.2024, 18:30 • The City Ground, Nottingham • 37. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 4.22 4.11 1.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Chelsea právě vstřelila branku!
To je šok! Dění na City Ground nabírá naprosto neuvěřitelný spád! Tribuny, které ještě před pěti minutami horlivě slavily, jsou nyní naprosto tiché, a to kvůli přesné hlavičce NICOLASE JACKSONA! Asistoval mu na ní James, který mu vzduchem poslal míč na zadní tyč a Sels se nestihl přesunout včas – 2:3!

80

Chelsea právě vstřelila branku!
Tak pozor, v Nottinghamu ještě není konec! Znovu máme vyrovnáno, a to poté, co se balónu chopil střídající žolík RAHEEM STERLING: ten uvnitř pokutového území proklouzl kolem Ainy s Bolym a podobným způsobem jako Hudson-Odoi zařídil druhou trefu Chelsea – 2:2!

74

Nottingham právě vstřelil branku!
Definitivní jistota záchrany v Premier League už je pro domácí opravdu extrémně blízko, Forest čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby dokonává obrat a ujímá se vedení! Naprosto nádhernou trefou se o to zasloužil CALLUM HUDSON-ODOI, který zakroutil míč na zadní tyč, za skákajícího Petroviće – 2:1!

16

Nottingham právě vstřelil branku!
Domácí borci volný kop lépe zahrát nemohli, na City Ground máme vyrovnáno! Gibbs-White nařízený nákop nasměroval k zadní tyči, kde se WILLY BOLY odpoutal od Chalobaha, naskočil na letící míč a hlavou jej tečoval za padajícího Petroviće! Začínáme od začátku – 1:1!

8

Chelsea právě vstřelila branku!
Tak tenhle zásah musel aktivní Tricky Trees hodně štípnout, stačí jedno defenzivní zaváhání a do vedení jdou dosud pasivní Blues! Palmer narýsoval přihrávku za obranu Forestu na nedostatečně střeženého MYCHAJLA MUDRYKA, jenž se protáhl až před Selse a překonal ho jednoduchým zakončením – 0:1!

Nottingham Forest – Chelsea FC

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 16. Boly (Gibbs-White), 74. Hudson-Odoi (Gibbs-White) – 8. Mudryk (Palmer), 80. Sterling (Caicedo), 82. N. Jackson (James)

Karty:   77. Niakhaté (NOT), 90+2. Domínguez (NOT) – 15. Badiashile (CHE), 34. Gallagher (CHE), 82. N. Jackson (CHE)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:8.

Nottingham Forest: Sels – Montiel (72. Elanga), Boly, Murillo, Niakhaté (86. Awoniyi), Aina – Gibbs-White, Yates (C) (72. Toffolo), Danilo, Hudson-Odoi (86. Domínguez) – Wood.
Náhradníci: Turner – Omobamidele, Sangaré, Kouyaté, Origi.

Trenér: Nuno Espírito Santo.

Chelsea FC: Petrović – Chalobah, T. Silva, Badiashile (58. Gusto), Cucurella – Caicedo, Gallagher (C) (79. James) – Madueke (58. Nkunku), Palmer, Mudryk (73. Sterling) – N. Jackson.
Náhradníci: Bettinelli – Disasi, Colwill, Casadei, Ugochukwu.

Trenér: Mauricio Pochettino.

Rozhodčí: Harrington – Davies, Perry.

Diváci: 29 708