Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Fulham FC – Liverpool FC

1:3

konec (1:1)

21.04.2024, 17:30 • Craven Cottage, Londýn • 34. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 4.64 4.54 1.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

Liverpool právě vstřelil branku! Ryan Gravenberch individuálně pronikl přes střed hřiště, pak kolmicí posunul míč do běhu DIOGU JOTOVI, jenž běžel na Bernda Lena a dokázal přes německého brankáře trochu šťastně procedit míč do sítě!

53

Liverpool právě vstřelil branku! Také RYAN GRAVENBERCH rychle napravil svoji chybu a stálo to za to! Iwobiho pas do středu hřiště vystihl Elliott, posunul míč právě Gravenberchovi, jenž se zpoza pokutového území parádně trefil o tyč a vrací Liverpoolu vedení! Také druhá trefa hostů je z místa zpoza pokutového území.

45+2

Fulham právě vstřelil branku! Fulham zatlačil svého soupeře a vyrovnává! Nejdříve se domácí marně dožadovali penalty po sražení Rodriga Munize, ten vstal na nohy a dostal centr od Iwobiho, Munizovu hlavičku pak sice zablokoval Quansah, ovšem jen k TIMOTHYMU CASTAGNEMU, jenž ránou z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě do sítě!

32

Liverpool právě vstřelil branku! Byl to skutečně TRENT ALEXANDER-ARNOLD a svoji parádní ránu nasměroval do horního rohu Lenovy branky!

Fulham FC – Liverpool FC

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+2. Castagne – 32. Alexander-Arnold, 53. Gravenberch (Elliott), 72. Jota (Gravenberch)

Karty:   30. Palhinha (FHM), 80. Castagne (FHM)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:8. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 5:11.

Fulham FC: Leno – Castagne, Adarabioyo, Bassey, A. Robinson – Palhinha (71. Cairney), Lukić – Decordova-Reid (C) (71. H. Wilson), A. Pereira, Iwobi (85. A. Traoré) – Muniz.
Náhradníci: Broja, Jiménez, Reed, Ream, Tete.

Trenér: Marco Silva

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (80. Jones), Quansah, van Dijk (C), Robertson – Elliott, Endó, Gravenberch (74. Mac Allister) – Gakpo (86. Szoboszlai), Jota (74. Saláh), Díaz (74. Núñez).
Náhradníci: Kelleher – Gomez, Konaté, Tsimikas.

Trenér: Jürgen Klopp

Rozhodčí: Pawson – Perry, Smith