Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Sheffield United – Burnley FC

1:4

konec (0:2)

20.04.2024, 16:00 • Bramall Lane, Sheffield • 34. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.65 3.59 2.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

71

Burnley právě vstřelilo branku!
JÓHANN GUÐMUNDSSON dává gól po necelé půlminutě na hřišti! Josh Cullen po přihrávce od Brownhilla předal míč tomuto Islanďanovi a ten ho z hranice vápna nechytatelně poslal k levé tyči. Grbić se natahoval marně. Pro Kompanyho žolíka je to první zásah v sezóně.

58

Burnley právě vstřelilo branku!
United schytávají drsnou lekci z efektivity! LYLE FOSTER si mezi Boglem a Ahmedhodžićem počkal na přihrávku Assignona a klinicky přesnou střelou z prvního doteku zarmoutil domácí fanoušky gólem na 3:1.

52

Sheffield United právě vstřelil branku!
Atraktivní začátek druhého poločasu je okořeněn o zasloužený kontaktní gól Sheffieldu! McAtee se na něm podílel přihrávkou na GUSTAVA HAMERA. Ten se zasekávačkou zbavil Assignona a při zakončení z levé části vápna už nedal Murićovi šanci.

40

Burnley právě vstřelilo branku!
Vitinho předal míč z osy na pravou stranu. LORENZ ASSIGNON protancoval kolem Breretona a střelou mezi nohama stopera Trustyho podruhé procedil balon za Grbiće, který se neúspěšně snažil zasáhnout levou nohou.

38

Burnley právě vstřelilo branku!
Wilson Odobert na vlastní pěst přenesl míč přes střed hřiště. Ambiciózní pokus z dálky byl sražen k JACOBU BRUUNU LARSENOVI a jeho tečovaný volej k překvapení všech zapadl dovnitř Grbićovy branky.

Sheffield United – Burnley FC

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 52. Hamer (Ja. McAtee) – 38. Bruun Larsen, 40. Assignon (Vitinho), 58. Foster (Assignon), 71. Guðmundsson (Cullen)

Karty:   76. Osborn (SHU)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 7:7. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:9.

Sheffield United: Grbić – Bogle, Ahmedhodžić, Trusty – Ja. McAtee, Souza (68. Archer), Arblaster, Hamer (78. Norwood), Osborn – Brereton, McBurnie (C) (78. A. Brooks).
Náhradníci: Foderingham – Curtis, Holgate, Larúsí, Osula, ben Slímán.

Trenér: Chris Wilder

Burnley FC: Murić – Assignon, O'Shea, Estève, Taylor – Vitinho (70. Guðmundsson), Cullen (C), Berge, Bruun Larsen (59. Brownhill) – Foster (84. D. Fofana), Odobert (85. Amdouni).
Náhradníci: Trafford – Ekdal, Hedilazio, Rodriguez, Trésor.

Trenér: Vincent Kompany

Rozhodčí: Madley – Beswick, Nunn

Diváci: 28 964