Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (B)

FK Teplice B – FK Přepeře

2:1

konec (1:1)

07.04.2024, 10:15 • 21. kolo • Adam Pavlíček

Tipsport: 1.58 4.02 3.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je za námi! Tepličtí se dostali ve druhém poločase do vedení a i přes tlak hostujících Přepeří ho již nepustili. Obecně jsme v dnešním utkání neviděli moc šancí, o něco více gólových pozic a střel ale měli právě hosté, kteří však minimálně dvakrát jasnou šanci v branku nevyužili. Děkujeme za pozornost, z dnešního utkání je to vše! (12:16:07)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Tepličtí dostali míč z vlastní poloviny a rozhodčí ukončuje zápas, který tak vlastně v poklidu a bez komplikací končí vítězstvím pro teplické hráče! Ti se tak mohou radovat z důležité výhry!

90+1

Tepličtí fotbalisté se stále musejí bránit zvyšujícímu se náporu hostujícího celku, ten se ale zatím aktuálně nemůže prokombinovat do nějaké z lepších pozic pro střelu.

89

Hlavní rozhodčí nastavil tři minuty nad rámec základní hrací doby. Mezitím se pokoušely o další ze střel Přepeře, jenže ani tentokrát neusměrnily balón mezi tři tyče.

88

Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Dočekal).

86

Jáchym Šťovíček si naskočil na balon z pravé strany a nechybělo mnoho, aby ho usměrnil za brankovou čáru. Bohužel pro něj ale centr letěl o něco výše, než by bylo třeba. Hru na opačnou stranu obrací Tepličtí.

85

Přepře jsou s blížícím se koncem utkání o něco aktivnějším celkem a cítí potřebu srovnat stav utkání! Uvidíme, jak si nyní poradí s rohovým kopem z pravé strany.

83

Tomáš Bulíř se dostal k rozehrávce standardní situace. Namísto střely zvolil centr do malého vápna. Tam balón odklidili mimo nebezpečí domácí stopeři, a to bez výraznějších komplikací.

81

Martan poslal přesnou a rychlou přihrávku na Novotného, který pálil bez přípravy z první. Jeho pokus ale neměl gólové parametry a skončil pouze u gólmana, který míč kryje napoprvé v náruči.

80

Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Tvaroha).

80

Střídání v týmu FK Teplice B:
ze hřiště odchází Emmer, přichází Korselt.

79

Domácí fotbalisté se nyní museli zhrozit! Vojtěch Novotný vystřelil z pravé strany na vzdálenější tyč, kterou nakonec jen těsně minul. Velký oddych pro domácí!

78

Střídání v týmu FK Přepeře:
ze hřiště odchází Neyra, přichází Šťovíček.

76

Zničehonic zahrozily také Přepeře na opačné straně hřiště. Nepříjemnou střelu z větší vzdálenosti vyslal jeden z hostů, ale trefil jen těsně vedle tyče!

74

Ladislav Martan si dobře poradil v obranné činnosti, když v rychlosti stačil poslat míč před dotírajícím protihráčem svému brankáři. Ten ho záhy odkopává daleko od brány.

73

Proti vysokému odkopu od levého rohového praporku z gólmanova pohledu zasáhl brankář Truksa bez potíží, následně rozehrává balón zpět do hry.

72

Střídání v týmu FK Teplice B:
ze hřiště odchází Procházka, přichází Chýle,
ze hřiště odchází Vachoušek, přichází Lukáš.

71

Žlutá karta pro tým FK Teplice B (Emmer).

FK Teplice B – FK Přepeře

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 35. Procházka, 68. Kapur – 11. Pavlata

Karty:   37. Vachoušek (TEB), 71. Emmer (TEB) – 42. Marijanovic (PRP), 80. Tvaroha (PRP), 88. Dočekal (PRP)   60. Novotný (PRP)

FK Teplice B: Němeček – Křišťan, Procházka (72. Chýle), Trnovec, Kapur, Kolář, Hrdlička, Vachoušek (72. Lukáš), Foungala, Kříž (57. Pokorný), Emmer (80. Korselt).
Náhradníci: Chýle, Korselt, Lukáš, Pokorný, Grümann

Trenér: Šourek

FK Přepeře: Truksa – Neyra, Tvaroha, Novotný, Janošík, Daníček, Pour (46. Bulíř), Pavlata, Marijanovic (46. Martan), Strnad (70. Novák), Dočekal.
Náhradníci: Válek, Bulíř, Marta, Novák, Šťovíček, Habr, Rozkovec

Trenér: Procházka

Rozhodčí: Černý – Štípek, Zima