Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Brentford FC

3:3

konec (1:0)

06.04.2024, 16:00 • Villa Park, Birmingham • 32. kolo • Matěj Skula

Tipsport: 1.65 4.3 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Aston Villa právě vstřelila branku!
Gólové hody ve Villa Parku pokračují! Baileyho centr byl lehce tečovaný, avšak i tak našel hlavu OLLIEHO WATKINSE, který přehlavičkoval obránce Jørgensena i brankáře Flekkena a vyrovnal na 3:3! Asistence: Leon Bailey.

68

Brentford právě vstřelil branku!
A obrat z 0:2 na 3:2 je dokonán! Hosté rychle rozehráli standardku, Damsgaard svým přenesením našel přesně Reguilóna, jehož následnou přízemní pobídku usměrnil do poloodkryté branky YOANE WISSA – 3:2. Hezká fotbalová akce Brentfordu. Asistence: Sergio Reguilón.

61

Brentford právě vstřelil branku!
A pozor, ve Villa Parku máme vyrovnáno! Hosté dobře zakombinovali na levé straně, následný centr Sergia Reguilóna našel přesně kopačku BRYANA MBEUMA, který svým zakončením překonal brankáře Villy – 2:2. Čisté svědomí u gólu asi nebude mít obránce domácích Pau Torres, za kterého centr Reguilóna propadl. Asistence: Sergio Reguilón.

59

Brentford právě vstřelil branku!
Je sníženo! Jensenův centr proletěl celou šestnáctkou až k Damsgaardovi, jehož následný nástřel tečuje mimo dosah brankáře Martíneze MATHIAS JÖRGENSEN – 2:1! Asistence: Mikkel Damsgaard.

46

46. Morgan ROGERS - 2:0

46

Aston Villa právě vstřelila branku!
Skvělý start do druhé půle! Tielemans hezkou průtokovou přihrávkou našel MORGANA ROGERSE, který si nejprve zaseknul Ajera, poté ještě povedl balon a následnou střelou na přední tyč nedal brankáři Flekkenovi šanci – 2:0. Pro anglického fotbalistu jde o první branku v Premier League. Asistence: Youri Tielemans.

39

Aston Villa právě vstřelila branku!
Domácí jdou do vedení! Aston Villa dlouho obehrávala pokutové území soupeře, první centr McGinna z pravé strany byl odvrácen, míč se dostal znovu ke kapitánovi Villans, který poslal do šestnáctky Brentfordu druhý centr, ten už byl výrazně přesnější a našel hlavu OLLIEHO WATKINSE, jenž i s pomocí tyče překonal Flekkena – 1:0. Asistence: John McGinn.

Aston Villa FC – Brentford FC

3:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 39. Watkins (McGinn), 46. Rogers (Tielemans), 80. Watkins (Bailey) – 59. Jørgensen (Damsgaard), 61. Mbeumo (Reguilón), 68. Wissa (Reguilón)

Karty:   84. Carlos (ASV), 90+7. Luiz (ASV) – 42. Damsgaard (BRF), 53. Wissa (BRF)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:11.

Aston Villa FC: E. Martínez – Konsa, Carlos, Torres, Digne (90+1. Moreno) – Bailey (90+1. Diaby), McGinn (C), Luiz, Rogers (69. Zaniolo) – Tielemans (90+1. Durán) – Watkins.
Náhradníci: Olsen – C. Chambers, Kesler-Hayden, Iroegbunam, Kellyman.

Trenér: Unai Emery

Brentford FC: Flekken – Jørgensen, Ajer, Collins – Roerslev, Damsgaard (81. Jarmoljuk), Janelt, Jensen (C) (86. Onyeka), Reguilón (76. Lewis-Potter) – Mbeumo (86. Maupay), Wissa (81. Toney).
Náhradníci: Strakoša – Kim Či-su, Baptiste, Ghoddos.

Trenér: Thomas Frank

Rozhodčí: Salisbury – Wood, Eaton