Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Newcastle United

3:2

konec (1:1)

11.03.2024, 21:00 • Stamford Bridge, Londýn • 28. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 1.85 4.29 3.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Newcastle právě vstřelil branku!
Rychlou otočkou oklamal svého strážce Cucurellu po Mileyho kolmé přihrávce JACOB MURPHY a po pár rychlých krocích s míčem na noze proti bráně vyslal nechytatelnou pumelici pod břevno. Nastavení bude ještě zajímavé, nic není rozhodnuto!

76

Chelsea právě vstřelila branku!
Třetí zásilku dovezl MYCHAJLO MUDRYK až do kuchyně. Akce začala na levém křídle u Jacksona, jehož zpětnou přihrávku po výpadu levým křídlem sklepl Conor Gallagher pro ukrajinského náhradníka, který znemožnil Kraftha i Schära a po kličce Dúbravkovi zakončil do prázdné.

58

Chelsea právě vstřelila branku!
Vhozený aut posunul Caicedo na Enza Fernándeze, od něj dostal míč do uličky COLE PALMER a z 20 metrů zahrál na housle svému strážci, utěšená střela pak zapadla k tyči a Chelsea znovu vede.

43

Newcastle právě vstřelil branku!
Petrovićův odkop od brány zachytili hosté na půlící čáře, středová řada Chelsea dvakrát zasáhla nedůrazně, čehož využil Bruno Guimarães k průnikové přihrávce dopředu. ALEXANDER ISAK si míč zpracoval na stehně, nechal skočit a točenou střelu kolem bránícího Disasiho umístil krásně za háčky vzdálenější tyče.

6

Chelsea právě vstřelila branku!
Gustův přízemní centr odkopl Botman hodně nedůrazně a navíc úplně zbytečně, protože za sebou měl Dúbravku s připravenou náručí. Míč zachytil Cole Palmer a jeho střelu z velkého vápna tečoval patičkou do sítě NICOLAS JACKSON.

Chelsea FC – Newcastle United

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 6. N. Jackson (Palmer), 58. Palmer (Fernández), 76. Mudryk (Gallagher) – 43. Isak (Guimarães), 90. J. Murphy (Miley)

Karty:   39. Sterling (CHE), 72. Caicedo (CHE) – 90+6. J. White (NEW)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:7.

Chelsea FC: Petrović – Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella – Fernández, Caicedo – Palmer (86. Casadei), Gallagher /C/, Sterling (71. Mudryk) – Jackson (90+1. Chukwuemeka).
Náhradníci: Sánchez – Gilchrist, Silva, Washington, Madueke, Acheampong.

Trenér: Pochettino

Newcastle United: Dúbravka – Livramento, Schär, Botman, Burn /C/ (69. Krafth) – Longstaff, Guimarães (81. White), Willock (81. Miley) – Almirón (69. Anderson), Isak, Gordon (36. Murphy).
Náhradníci: Karius – Lascelles, Targett, Ritchie.

Trenér: Howe

Rozhodčí: Brooks – Betts, Davies

Diváci: 39 667