Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Bochum – RB Lipsko

1:4

konec (1:1)

02.03.2024, 15:30 • Vonovia Ruhrstadion, Bochum • 24. kolo • Ondřej Mikušek

Tipsport: 4.72 4.49 1.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

Lipsko právě vstřelilo branku!
Tohle je hotová pohroma pro domácí tým, který doposud hrál statečně a vyrovnaně. Do akce byl opět zapojený Xavi Simons, který se uvolnil krásnou narážečkou a přízemním centrem nabil zcela volnému YUSSUFU POULSENOVI. Ten před brankou jen přesměroval balón do sítě. Asistence: Xavi Simons.

71

Lipsko právě vstřelilo branku!
Domácí až příliš otevřeli hru, a tak se za obranu dostal Poulsen, který si krásně zpracoval balón a posunul ho Xavimu Simonsovi. Ten okamžitě zleva vracel před bránu, kde si IVAN ORDĚC smolně srazil míč do vlastní sítě.

68

Lipsko právě vstřelilo branku!
Loosli krátce po žluté kartě uprostřed hřiště trestuhodně ztratil míč, se kterým se tak hnal dopředu Amadou Haidara. Ten dokázal krásně balón prostrčit za obranu LOÏSI OPENDOVI, který jedním ze svých prvních dotyků obrací skóre na stranu hostů.

30

Lipsko právě vstřelilo branku!
Tak tady už nebude o čem spekulovat. DANI OLMO si před hranicí vápna zaseknul míč na osu hřiště, kousek ho ještě posunul a pravačkou nechytatelně zakončil k zadní tyči. Asistence: Benjamin Šeško.

7

Bochum právě vstřelila branku!
A rovnou je z toho první gól! MAXIMILIAN WITTEK totiž k pravé tyči poslal střelu, na kterou si Péter Gulácsi sáhnul, ale propadla mu do sítě. Na tento moment asi maďarský gólman nebude příliš hrdý.

VfL Bochum – RB Lipsko

1:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 7. Wittek – 30. Olmo (Šeško), 68. Openda (Haidara), 71. Orděc (vla.), 72. Poulsen (Simons)

Karty:   38. Broschinski (BOC), 66. Loosli (BOC), 77. Orděc (BOC) – 45+3. Haidara (RBL), 81. Simakan (RBL)   86. Kwarteng (BOC)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 11:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:10.

VfL Bochum: Luthe – Loosli, Orděc, K. Schlotterbeck, Bernardo – Bero (72. Kwarteng), Losilla (C) – Asano (88. Paciência), Stöger, Broschinski (72. P. Hofmann) – Wittek.
Náhradníci: Rölleke – Gamboa, Römling, Förster, Passlack, Antwi-Adjei.

Trenér: Thomas Letsch.

RB Lipsko: Gulácsi – Henrichs (78. Simakan), Lukeba, Orbán (C), Raum – Haidara, Seiwald – Olmo (65. Elmas), Simons (88. Bitshiabu) – Baumgartner (65. Poulsen), Šeško (65. Openda).
Náhradníci: Blaswich, Zingerle – Lenz, Kampl.

Trenér: Marco Rose.

Rozhodčí: Osmers – Kempter, Schaal – Lechner.