Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Getafe CF – UD Las Palmas

3:3

konec (3:1)

02.03.2024, 18:30 • Estadio Coliseum (Getafe) • 27. kolo • Vláďa Jelen

Tipsport: 2.08 3.21 4.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59

Las Palmas právě vstřelilo branku!
Autorem branky je MUNÍR AL-HADDÁDÍ.

Tak přeci jen! MUNÍR AL-HADDÁDÍ má opět důvod ke štěstí. Rozhodčí celou situaci prozkoumal na videu a gól je nakonec uznán.
Útočník z Maroka zpracoval těžký centr do malého vápna, následnou střelou k vzdálenější tyči vyrovnává stav dnešního klání.

50

Las Palmas právě vstřelilo branku!
SERGI CARDONA nyní se nejlépe ze všech zorientoval na malém vápně po kolmici Nemanji Maksimoviće a přihrávce Miky Mármola snižuje opět stav utkání.

45

Getafe právě vstřelilo branku!
Jaime Mata pohledným centrovaným míčem našel přesně zcela volného NEMANJU MAKSIMOVIĆE, který už jen hlavou usměrnil míč za záda brankáře Vallese.

35

Las Palmas právě vstřelilo branku!
Tak toto byla fotbalová paráda. SANDRO RAMIREZ napřáhl na hranici velkého vápna po přihrávce Kiriana Rodrígueze a přesně vymetl pavouky. Stav utkání je tak snížen – 2:1.

14

Getafe právě vstřelilo branku!
MASON GREENWOOD si naběhl na kolmici Diega Rica, vysekl kličku vybíhajícímu brankáři a do prázdné brány navyšuje skóre. Pro Getafe se zápas vyvíjí opravdu dobře.

11

Getafe právě vstřelilo branku!
Po rohovém kopu vrácený míč před bránu uklízí JAIME MATA, zatímco hosté reklamovali ofsajd jiného hráče, který se ovšem do hry nezapojil.

Getafe CF – UD Las Palmas

3:3

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 11. Mata (Rico), 14. Greenwood (Rico), 45. Maksimović (Mata) – 35. S. Ramírez (K. Rodríguez), 50. S. Cardona (Mármol), 59. al-Haddádí (J. Muñoz)

Karty:   7. Carmona (GET), 43. Greenwood (GET), 68. Mata (GET) – 68. J. Muñoz (LPA)

Držení míče: 27 % : 73 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 28:9.

Getafe CF: Soria – D. Duarte, Maksimović, G. Álvarez – Carmona (46. J. Iglesias), Moriba, Milla, Rico – Mata (C), Mayoral (77. Latasa), Greenwood.
Náhradníci: Fuzato – Angileri, Aleñá, Jor. Martín, Ó. Rodríguez, Santiago.

Trenér: Bordalas

UD Las Palmas: Valles – S. Cardona, Mármol, Coco, Araujo – Moleiro (75. Campaña), K. Rodríguez (C), Perrone, J. Muñoz (74. Loiodice), al-Haddádí (85. B. Ramírez) – S. Ramírez (86. M. Cardona).
Náhradníci: Escandell – Fa. González, Herzog, Kaba, Lemos, Pejiño, Sinkgraven.

Trenér: García

Rozhodčí: Gonzáles