Menu

Fotbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – MŠK Žilina

1:1

konec (0:1)

02.03.2024, 17:00 • 22. kolo • Dávid Švec sk

Tipsport: 1.52 4.2 5.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Prudký center Javorčeka z ľavej strany, Sauerovi chýbal povestný polkrok aby trafil loptu a upratal ju do siete DAC!

86

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Ammar Ramadan, prichádza Christián Herc.

80

Striedanie v tíme MŠK Žilina:
z ihriska odchádza Antoin Essomba, prichádza Timotej Hranica.

74

Žltá karta pre tím MŠK Žilina (Mário Sauer).

73

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Yhoan Andzouana, prichádza Alejandro Mendez.

73

Striedanie v tíme MŠK Žilina:
z ihriska odchádza Patrik Iľko, prichádza Xavier Adang.

72

Popović drží DAC nad vodou! Dominik Javorček z priameho kopu mieril presne k pravej tyči, Popović neuveriteľným zákrokom loptu vyrazil, číhajúci Mário Sauer v dorážke nemieril presne!

63

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Romaric Yapi, prichádza Fernand Goure.

60

Striedanie v tíme MŠK Žilina:
z ihriska odchádza Samuel Ďatko, prichádza Dominik Javorček.

58

Obrovská šanca Žiliny! Essomba z pravej strany našiel Patrika Iľka, ktorý sa v šestnástke DAC zbavil obrancu, ale jeho krížnu strelu pozorný Popović dokázal vyraziť! Následne ešte Gruszkowski trošku pri odkope lopty zabrnkal na nervy vlastnému trénerovi.

56

Dunajská Streda dala gól! Krížna strela AMMARA RAMADANA z ľavej strany, lopta ešte pred brankárom Žiliny Samuelom Belaníkom skočila a končí v žilinskej sieti!

55

Loptu z priameho kopu zatočil Timotej Jambor, ktorý obstrelil múr brániacich hráčov, no Aleksandar Popović bol na správnom mieste!

53

Veľká šanca Žiliny! Eric Bile naservíroval loptu z pravej strany Timotejovi Jamborovi, ktorý v páde mieril nad Popovićovu bránku!

46

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Ihor Charatin, prichádza Milán Vitális,
z ihriska odchádza Željko Gavrić, prichádza Oliver Jürgens.

40

Obrovská šanca DAC! Yapi našiel prihrávkou z pravej strany na hranicu žilinskej šestnástky Ramadana, ktorého výbornú strelu pozorný Belaník krásnym zákrokom vyrazil, no len pred číhajúceho Željka Gavrića, ktorý v jasnej pozícii prestrelil prázdnu žilinskú bránku!

37

Žltá karta pre tím DAC 1904 Dunajská Streda (Matej Trusa).

35

Ďalší nevydarený obranný zákrok Kačarabu, do šance sa dostal Timotej Jambor, ktorý tvrdo vystrelil k ľavej tyči, Popović znovu loptu s námahou vyškriabal na rohový kop! A srbský brankár sa okamžite čertí na svojich spoluhráčov, ale niet sa mu čo čudovať.

34

Obrovská šanca MŠK! Patrik Iľko dostal výbornú loptu na ľavú stranu, posielal dobrú prihrávku do šestnástky domáceho tímu. Tam si však nie úplne rozumel Jambor s Gidim, africký stredopoliar MŠK potom loptu netrafil úplne ideálne a Popović tak bol úspešný!

23

Ďatko poslal znovu výborný center do pokutového územia domáceho tímu, Jambor loptu len jemne tečoval, ale Popović bol pozorný!

15

Ďalšia veľká šanca Žiliny! Ďatko poslal výborný center z ľavej strany, pred Popovićom bol úplne nestrážený Eric Bile, ale hlavičkou tesne minul ľavú tyč súperovej bránky!

14

Šanca Žiliny! Ďatkov center sa v šestnástke DAC odrazil na pravú stranu, kde číhal Mário Sauer, no lopta sa mu v rozhodujúcej chvíli skĺzla po kopačke a žilinský kreatívny futbalista mieril vedľa Popovićovej bránky!

6

Žilina dala gól! Prvá kombinácia Žiliny na polovici súpera, Iľko našiel Samuela Ďatka na ľavej strane, ten ideálnou prihrávkou našiel pred bránkou DAC MÁRIA SAUERA, ktorý potvrdil streleckú formu zo zápasu proti Kodani a otvára skóre zápasu!

DAC 1904 Dunajská Streda – MŠK Žilina

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Ramadan (Jürgens) – 6. Sauer (Ďatko)

Karty:   37. Trusa (DUN) – 74. Sauer (ZIL)

DAC 1904 Dunajská Streda: Popović – Gruszkowski, Csinger, Kačaraba, Andzouana (C) (73. Mendez) – Charatin (46. Vitális), Dimun, Ramadan (86. Herc) – Gavrić (46. Jürgens), Trusa, Yapi (63. Goure).
Náhradníci: Filipe – Keresztes, Redzic, Koné.

Trenér: Xisco Muñoz

MŠK Žilina: Belaník – Minárik (C), Hubočan, Ndjeungoue – Essomba (80. Hranica), Gidi, Sauer, Ďatko (60. Javorček) – Bile, Jambor, Iľko (73. Adang).
Náhradníci: Belko – Jaššo, Stojčevski, Leitner.

Trenér: Jaroslav Hynek

Rozhodčí: Ruc – Štrbo, Košecký

Diváci: 4988