Menu

Hokej

1. liga (SR)

TSS GROUP Dubnica – JOJ ŠPORT Slovensko U18

5:0

konec (2:0, 2:0, 1:0)

27.02.2024, 12:30 • Zimný štadión Dubnica • Ivan Harčár sk

Domáca úloha Dubnice splnená na jednotku s hviezdičkou aj vďaka faktu, že brankár Patrik Lietava neinkasoval. Slováci sa teda lúčia s prvoligovým ročníkom 2023/24. Najbližšie týždne budú venovať poctivej príprave na MS do Fínska. Vo štvrtok 25.4. začíname základnú skupinu úvodnou previerkou proti USA. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (14:34:44)

Koniec zápasu.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:31

Vhadzovanie v útočnom pásme osemnástky.

56:59

Jozef Haščák bol zrejme prekvapený, keď pred sebou uvidel puk po nahrávke Pobežala. Kvôli tomu nebol koncentrovaný na strelu.

55:04

Marek Hovorka k dnešným dvom asistenciám nepridá presný zásah. Aspoň nateraz. V rozlete vpadol do ofsajdovej pozície.

54:16

Alan Lenďák v rýchlom slede po sebe si poradil s Dubničanmi. Ferenyiho pokus k tyčke zneškodnil vyrážačkou, následné prudké dorážanie Kapičáka vyriešil lapačkou.

53:15

Lukáš Klíma je veľmi hladný po góloch, pretože už dlhé roky čaká na vydarený angažmán. Teraz ale nechal puk za sebou v útočnom pásme. Z tejto možnosti vybehol dopredu Tomík, ktorý nepokoril Lietavu.

52:23

Dubnica hrá s piatimi hráčmi.

52:08

Lietava si musel pripísať zákrok. Zasahoval po výbornej strele Beluška od modrej čiary. V pred bránkovom priestore bol ešte Šilhár, ale ten sa k ničomu nedostal.

50:23

Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
D. Janík – 2 min., hákovanie.

Reklamná prestávka.

50:00

Záverečných desať minút zápasu. O všetkom je rozhodnuté. Dubnica získa povinné tri body, osemnástka sa rozlúči s tohtoročnou prvoligovou sezónou prehrou.

49:08

Lenďák zvládol presun k ľavej žŕdke, kam sa chcel strelou zápästím presadiť Hřebíček. Pekná situácia s víťazným koncom pre reprezentačného brankára.

48:04

Tábi sa postavil do výhľadu Lenďákovi, ale bol v sprievode protihráča. Ondrej Mikula nasadil príklep, ktorým trafil brankárove chrániče.

Reklamná prestávka.

47:46

Kluka kontroloval pravú stranu klziska, za Fabušom sa na druhú stranu vybral Radoslav Tybor. V súboji proti nemu nepochodil.

45:39

Pobežal zatlačil na Lašša, ktorý držal protivníka na chrbte. Považania mu predsa vypichli puk. Rezonovala z toho menšia príležitosť Korbela, ale Lenďák nebol vystavený veľkému nebezpečenstvu.

44:58

JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.

44:19

Lenďák podporoval útočníkov. Hovorkovi poskytol nahrávku, ktorý z prvej hľadal Tybora. Mladíci sa teraz vyznamenali a puk opúšťa ich tretinu.

42:58

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Krchňavý – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

41:57

Brankár Lietava si o niečo neskôr všimol avizovanie trestu pre Slovákov. Až teraz sa vydal zo svätyne na striedačku. Hra však pokračuje ďalej. Dubnica okupuje ofenzívnu zónu.

41:14

Dubnica dáva gól! Sólo RADOSLAVA TYBORA. Skúsený dubnický hokejista zakončil hore do ľavého horného rohu. Asistencia: Michal Kluka.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Dnešný zápas sleduje 1853 divákov.
Tretia tretina sa začne o 14:07.
Po dvoch tretinách opúšťajú aktéri ľadovú plochu po výsledku 2:0, celkovo 4:0. V prostrednom dejstve uspeli zo svojich šancí Oliver Ďuriš a Radoslav Tybor.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

37:45

Dubnica dáva gól! Presilová hra využitá. RADOSLAV TYBOR vymietol pavučinu. Lašš sa vracia medzi spoluhráčov. Asistencie: Marek Hovorka a Ondrej Mikula.

36:57

Puk z hokejky Hřebíčka sa pokúšal trafiť vo vzduchu s cieľom uspieť Ondrej Mikula! Lenďák to však zvládol aj za pomoci Fabuša!

36:36

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Lašš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

35:46

Patrik Lietava schoval puk do lapačky a nechcel veľmi hru prerušiť. Hostia mu však inú možnosť nedali.

34:57

Hřebíček zaváhal v obrannej činnosti, hostia z následného tlaku veľa nevymysleli. Hazala krátko na to odstavený v rohu klziska.

Reklamná prestávka.

33:06

JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.

32:26

Lukášovi Klímovi nikto nevenoval pozornosť. Hřebíček ho videl osamoteného na kruhu. Strelecký pokus domáceho mužstva mieril vysoko.

31:42

Radoslav Tybor už sa chcel tešiť z presného zásahu, keď vypálil z medzikružia! Puk ale zastavila žŕdka, čo rozpažením rúk potvrdil hlavný rozhodca Karol Staňo!

31:06

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Kupec – 2 min., faul kolenom.

31:06

Kupec zostrelil kolenom na hranici stredného pásma Korbela! Mladík z Dubnice sa sklátil a hosťujúci previnilec odchádza na trestnú lavicu!

Reklamná prestávka.

30:14

Posledný duel v lige pre osemnástku sa prehupol do druhej polovice. Reprezentanti prehrávajú pri Váhu 0:3.

28:43

Niektorí dubnickí hráči už boli vyšťavení kvôli predĺženému striedaniu. Enrik Švec využil prítomnosť to, že bol pri svojej lavičke a nahodil puk za Lenďáka. Domáci rýchlo striedali.

27:37

Dubnicu mohol poslať do štvorgólového vedenia netradičný strelec! Korbel si chcel spríjemniť svoj pobyt na ľade! Bekhendový pokus od pravej tyčky nedostal do brány!

26:23

Dubnica dáva gól! Ondrej Mikula sa nepresadil dorážkami. Puk vypadol z Lenďákových chráničov a OLIVER ĎURIŠ udrel sprava do odkrytej časti bránky. Asistencie: Radoslav Tybor a Ondrej Mikula.

25:00

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Šimon – 2 min., nedovolené bránenie.

24:27

Jozef Švec so svojimi partnermi založili útok. Ten bol zakončený skvelým streleckým pokusom Lukáš Klíma, no Lenďák s prehľadom to pokryl.

23:30

Kombinačná akcia Dubničanov. Marek Hovorka na poste obrancu prihrával Janíkovi. Straka mu tam vložil hokejku a kvôli tomu puk rozvlnil ochrannú sieť.

23:00

Oliver Ďuriš nemal príležitosť dostať sa k puku pred modrou čiarou. Za Slovákov s výborným návratom Straka.

21:51

Uram si výborne nakorčuľoval na ľavé krídlo. Trochu mu strpčovala život ešte nezamrznutá voda na ploche. Puk zasekol pri bránke, ale Chatrnúch nezaznamenal gólovú strelu.

21:11

Zakázané uvoľnenie osemnástky. Dubnica sa nasťahuje do útočného pásma. Jozef Švec získal puk proti Laššovi.

20:30

Bránenie vlastného obranného pásma hostí komplikovala bolesť Semančíka. Ten dostal do spodnej časti tela ranu od Enrika Šveca. Tak prišla koncovka na Lenďáka, a potom to už mladíci uhasili.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 13:17.
Dubnický útočník Michal Kluka do piatej minúty dvomi gólmi stanovil skóre na 2:0. Slovákom viazne efektivita v koncovke, hoci šancí na to mali minimálne.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:02

Enrik Švec jednou rukou držal puk na hokejke a chrbtom zakrýval súperovho obrancu. Natlačil sa pred Lenďáka, no pri ňom zároveň nechal puk, ktorý sa skončil úlovkom gólmana osemnástky.

17:44

Tomík sa zo všetkých síl predieral za pukom. Lietava sa na krátko zapojil do hry a následne to už mali pod kontrolou jeho spoluhráči.

16:44

Ďurišovi spätnú nahrávku prečítali Slováci. Ale Považania ešte zabrali na modrej čiare. Robotu mal brankár Lenďák.

14:53

V ťažkom uhle sa ocitol Semančík, no chcel skúsiť prekvapiť Lietavu. Dubnický brankár prikryl puk lapačkou a vrátil ho do hry.

13:47

Straka v úvode zápasu zahodil nájazd, ktorý si vypracoval. Tentoraz netrestal Považanov za zaváhanie Tábiho. Nemastná – neslaná strela neohrozila Lietavu.

12:56

Tybor manévroval s pukom na pravej strane útočnej tretiny. Pred bránkou bol viac-menej nekrytý Ďuriš, ale nedokázal sa presadiť.

Reklamná prestávka.

11:49

Všetci hráči zo štvrtého útoku reprezentácie čo – to urobili v ofenzívnej robote. Nebolo to jednoduché striedanie pre skúsenejšieho súpera, ktorý sa však ubránil nátlaku.

10:24

Hovorka si upratal miesto na útočnej modrej čiare. Nasledovala prihrávka na strelu bez prípravy pre Janíka. Delovka nedoletela do siete ponad pravý Lenďákov betón.

09:42

Kluka sám bojoval proti dvom hráčom osemnástky. Trochu vyčítavo sa pozrel na jedného z rozhodcov, ktorý mu komplikoval sledovanie puku. Nakoniec sa to ukončilo prerušením hry po zákroku Lenďáka.

08:19

Lukáš Klíma sa dostal k prihrávke o mantinel a sústredil sa na čo najlepšie zakončenie. Zastavil ho však hvizd čiarového rozhodcu pre ofsajd.

Reklamná prestávka.

07:36

Dubničania vyvinuli tlak na defenzívu mladíkov. Ondrej Mikula nemal problém získať puk v pásme a pokúsiť sa podkúriť Lenďákovi. Strele chýbala presnosť.

04:59

Viac práce má od začiatku hosťujúci brankár Lenďák. Úspešnú robotu odviedol v tejto chvíli, keď sa zmocnil strely svojho menovca v obrane Považanov.

04:15

Dubnica dáva gól! MICHAL KLUKA zasiahol voľné miesto medzi tyčkou a ľavou rukou brankára Lenďáka. Veľmi rýchlo sa dopracoval k dvom gólom a dnešný hetrik je len otázkou času. Asistencie: Marek Hovorka a Lukáš Tábi.

03:28

Straka si vybojoval samostatný nájazd! Popradský mladík získal puk od Chatrnúcha! Lietava sa pripravil na zákrok, no mladý reprezentant strieľal mimo!

02:28

Postavenie mimo hry. Bude sa vhadzovať medzi striedačkami.

01:07

Chatrnúch presunul puk medzi kruhy Hovorkovi. Z jeho nastrelenia tesne vedľa bránky nikto neprofitoval.

00:39

Dubnica dáva gól! Ešte sa nič nestihlo odohrať a už je tu vedenie domácej Dubnice. MICHAL KLUKA upratal za chrbát Lenďáka odrazený puk od jeho betónov. Asistencie: Radoslav Tybor a Martin Lenďák.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

TSS GROUP Dubnica: Lietava – D. Trška, E. Švec, Lenďák, D. Janík, Hřebíček, Chatrnúch, Kapičák – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – Mikula, Hovorka, Tábi – L. Klíma, J. Švec, J. Uram – Ferenyi, J. Haščák, M. Pobežal – Korbel.

Tréner: Roman Chatrnúch.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Kupec, Dravecký, Fabuš, Ličko, Šimon, Šlank – Semančík, Šatan, Liščinský – Tomík, Lašš, Straka – Šilhár, Krchňavý, Hazala.

Tréner: Martin Dendis.

Rozhodca: Staňo, Kollár – Zelený, Tvrdoň.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého posledného zápasu TIPOS SHL medzi Dubnicou a JOJ ŠPORT Slovensko U18.

TSS GROUP Dubnica


Pred Dubnicou stojí jedna z kľúčových úloh. Zvládnuť súboj s húževnatou osemnástkou, pretože musí bojovať o priamu účasť v play-off. Považania sú na hrane a povinná výhra by mohla zohrať dôležitú rolu. Ľahké to však nebude, nakoľko Slováci podávajú výborné výkony.

JOJ ŠPORT Slovensko U18

Hráči projektu by sa radi rozlúčili víťazstvom. Reprezentanti v druhej časti súťaže dokázali nazbierať sedem bodov. Nad ich sily ale boli minulý týždeň Skaličania. Tí im uštedrili prehru 1:6. Po tomto zápase v Dubnici sa začnú mladíci pripravovať na aprílový svetový šampionát vo Fínsku (25.4. – 5.5.2024).
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.

TSS GROUP Dubnica – JOJ ŠPORT Slovensko U18

5:0

konec (2:0, 2:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Kluka (Tybor, Lenďák), 5. Kluka (Hovorka, Tábi), 27. O. Ďuriš (Tybor, Mikula), 38. Tybor (Hovorka, Mikula), 42. Tybor (Kluka)

TSS GROUP Dubnica: Lietava – D. Trška, E. Švec, Lenďák, D. Janík, Hřebíček, Chatrnúch, Kapičák – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – Mikula, Hovorka, Tábi – L. Klíma, J. Švec, J. Uram – Ferenyi, J. Haščák, M. Pobežal – Korbel.
Trenér: Roman Chatrnúch.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Kupec, Dravecký, Fabuš, Ličko, Šimon, Šlank – Semančík, Šatan, Liščinský – Tomík, Lašš, Straka – Šilhár, Krchňavý, Hazala.
Trenér: Martin Dendis.

Rozhodčí: Staňo, Kollár – Zelený, Tvrdoň.

Diváci: 1853.

Průběh zápasu
1. třetina
00:39 DUB 1:0 Kluka (Tybor, Lenďák)
04:15 DUB 2:0 Kluka (Hovorka, Tábi)
Po 1. třetině
2. třetina
25:00 SVK18 2 Šimon, nedovolené bránění
26:23 DUB 3:0 O. Ďuriš (Tybor, Mikula)
31:06 SVK18 2 Kupec, faul kolenem
36:36 SVK18 2 Lašš, vysoká hůl
37:45 DUB 4:0 Tybor (Hovorka, Mikula)
Po 2. třetině
3. třetina
41:14 DUB 5:0 Tybor (Kluka)
42:58 SVK18 2 Krchňavý, vysoká hůl
50:23 DUB 2 D. Janík, hákování
Konec