Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Bochum – Bayern Mnichov

3:2

konec (2:1)

18.02.2024, 17:30 • Vonovia Ruhrstadion, Bochum • 22. kolo • Matyáš Kotlan

Tipsport: 7.54 5.57 1.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Bayern právě vstřelil branku!
Tentokrát je sníženo! Mathys Tel skvěle pronikl po levé straně až do pokutového území, kde okamžitě vypálil, jenže pokus mu byl zablokován. Střídající hráč se rychle zorientoval a před prázdnou svatyní našel HARRY KANEA, jenž se do prázdné branky nemýlil. – 3:2. Asistence: Mathys Tel.

78

Bochum právě vstřelila branku!
Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Pokutový kop si vzal na starost KEVIN STÖGER a rozhodl se pro střelu po levici mnichovského gólmana. Manuel Neuer směr pokusu odhadl, ale vytěsnit ho nedokázal. – 3:1.

44

Bochum právě vstřelila branku!
Je tady velkolepá otočka! Fantastický balón od rohového praporku vyslal na malé vápno Kevin Stöger. Míč si našel zcela osamocen a ve velkém výskoku KEVEN SCHLOTTERBECK. Domácí stoper chladnokrevně v tyči nedal vůbec žádnou šanci Neuerovi, která nevěřícně kroutí hlavou. – 2:1. Asistence: Kevin Stöger.

38

Bochum právě vstřelila branku!
Domácí stadion v extázi, je vyrovnáno! Ve středu hrací plochy si skvěle pokryl balón kapitán Anthony Losilla. Francouz se následně zorientoval a vysunul do velké díry TAKUMU ASANA, jenž si navedl míč ke střele ve velkém vápně a přízemním pokusem na zadní tyč překvapil Neuera. – 1:1. Asistence: Anthony Losilla.

14

Bayern právě vstřelil branku!
Mnichovští jdou do zaslouženého vedení! Dlouhé obehrávání před pokutovým územím skončilo na noze Leona Goretzky. Ten uvnitř vápna našel JAMALA MUSIALU, který si připravil míč ke střele z velkého úhlu. A protože mladý talent zvolil tvrdou bombu pod břevno, tak Riemann nemohl reagovat. – 0:1. Asistence: Leon Goretzka.

VfL Bochum – Bayern Mnichov

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 38. Asano (Losilla), 44. K. Schlotterbeck (Stöger), 78. Stöger (pen.) – 14. Musiala (Goretzka), 87. Kane (Tel)

Karty:   45. Bernardo (BOC), 45+6. Losilla (BOC) – 40. Upamecano (BAY), 60. Kim Min-čä (BAY)   77. Upamecano (BAY)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 9:16. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:10.

VfL Bochum: Riemann – Mašović, Orděc, K. Schlotterbeck – Oermann (46. Gamboa), Asano (88. Förster), Losilla (C) (90+5. Loosli), Bernardo, Stöger – Broschinski, Antwi-Adjei (80. Kwarteng).
Náhradníci: Luthe – Paciência, Daschner, Wittek, P. Hofmann.

Trenér: Thomas Letsch

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Mazráwí (32. Upamecano), de Ligt, Kim Min-čä, Guerreiro (80. Dier) – Kimmich (63. Zaragoza), Goretzka – T. Müller (80. Tel), Choupo-Moting (63. Sané), Musiala – Kane.
Náhradníci: Ulreich – Zvonarek, Aznou.

Trenér: Thomas Tuchel

Rozhodčí: Schlager – Waschitzki-Günther, Blos

Diváci: 26 000