Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Chelsea FC

1:3

konec (1:0)

12.02.2024, 21:00 • Selhurst Park, Londýn • 24. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 5.0 4.0 1.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Chelsea právě vstřelila branku! Místo snahy Crystal Palace o závěrečný nápor je tu ale potvrzení hostujícího vítězství! Chelsea rozjela brejk, v němž Cole Palmer potáhl míč přes dvě třetiny hřiště, přihrál do pokutového území ENZU FERNÁNDEZOVI, jenž si šikovně položil na zem Daniela Muňoze pak střílel mimo dosah Deana Hendersona.

90+1

Chelsea právě vstřelila branku! Chelsea v úvodních sekundách nastaveného času dokonává obrat! Cole Palmer se rozběhl za míčem do volného prostoru na pravém křídle, do zpětné přihrávky k hranici pokutového území se pak opřel CONOR GALLAGHER, na jehož střelu brankář Henderson nedosáhl a Gallagher se do sítě svého bývalého celku trefuje dnes podruhé!

47

Chelsea právě vstřelila branku! Chelsea bleskově po přestávce vyrovnává! Centr Mala Gusta z pravé strany doskákal k penaltovému bodu, kde se ocitl naprosto osamocený CONOR GALLAGHER, jenž se po odskoku míče nekompromisně trefil za záda bezmocného Deana Hendersona!

30

Crystal Palace právě vstřelil branku! Krátce po předchozí akci Tyrick Mitchell vybojoval míč na útočné polovině, balón se odrazil k JEFFERSONU LERMOVI, jenž se z dobrých třiceti metrů parádně trefil do vzdálenější šibenice a Djordje Petrović plachtil vzduchem marně!

Crystal Palace FC – Chelsea FC

1:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. Lerma – 47. Gallagher (Gusto), 90+1. Gallagher (Palmer), 90+4. Fernández (Palmer)

Karty:   70. Lerma (CRP), 80. Muñoz (CRP) – 90+2. Disasi (CHE), 90+5. N. Jackson (CHE)

Držení míče: 23 % : 77 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 9:9. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:7.

Crystal Palace FC: Henderson – Muñoz, J. Andersen (C), C. Richards, Mitchell – Lerma, Wharton – Ayew, Hughes (78. Ahamada), França (84. Édouard) – Mateta.
Náhradníci: Johnstone – Clyne, Ozoh, Riedewald, Schlupp, Tomkins, Ward.

Trenér: Roy Hodgson

Chelsea FC: Petrović – Gusto (84. Gilchrist), Disasi, T. Silva (61. Colwill), Chilwell (C) – Caicedo, Fernández – Madueke (46. Nkunku), Gallagher, N. Jackson (79. Sterling) – Palmer.
Náhradníci: Bergström – Casadei, Chalobah, Chukwuemeka, Mudryk.

Trenér: Mauricio Pochettino

Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook

Diváci: 25 110