Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Granada CF

3:3

konec (1:1)

11.02.2024, 21:00 • Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona • 24. kolo • Aleš Pur (@PurAles)

Tipsport: 1.19 7.74 15.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Barcelona právě vstřelila branku!
Zase je vyrovnáno! Velký důraz u pokutového území soupeře předvedl LAMINE YAMAL, vybojoval čistě míč a pak vytáhl parádní ránu k bližší tyči. Batalla se natahoval marně a je to 3:3.

66

Granada právě vstřelila branku!
Na hřišti se nám dějí velké věci. Hosté rozehráli přímý kop a i když prvotní centr obrana Barcelony odvrátila, tak akce pokračovala, Maouassa nacentroval z levé strany, ve vápně si naskočil IGNASI MIQUEL a svou hlavičku uklidil k tyči. Gólman ter Stegen si sice na míč sáhl, ale nevyrazil jej. Stav je 2:3!

63

Barcelona právě vstřelila branku!
A už je zase srovnáno! Barcelona podnikla akci levou stranou, Gündoğan sklepl za sebe na ROBERTA LEWANDOWSKIHO, ten v souboji jeden na jednoho proti gólmanovi nezaváhal a ranou podél jeho pravé nohy upravil na 2:2.

60

Granada právě vstřelila branku!
No to jsou věci, hosté vedou! vysoký pas nedokázal Cubarsi odvrátit, Uzuni z levé strany přihrál po zemi na zadní tyč, kde byl FACUNDO PELLISTRI a ten zvládl poslat míč i z těžké pozice do sítě – 1:2!

43

Granada právě vstřelila branku!
No vida, máme srovnáno! Hosté svou akci rozvinuli na pravou stranu, kde od brankové čáry nacentroval Pellistri, ve vápně našel nabíhajícího RICARDA SÁNCHEZE a ten poslal svou bombu z první pod ter Stegenovo břevno – 1:1.

14

Barcelona právě vstřelila branku!
Domácí jdou do vedení! Už to sice vypadalo, že to Barcelona překombinovala, když se Lewandowski zamotal ve vápně, ale akce pokračovala, zleva si naběhl Cancelo, zasekl, odcentroval na zadní tyč, kde byl LAMINE YAMAL a zblízka míč sklepl za Batallu – 1:0.

FC Barcelona – Granada CF

3:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 14. Yamal (Cancelo), 63. Lewandowski (Gündoğan), 80. Yamal – 43. Ri. Sánchez (Pellistri), 60. Pellistri (Uzuni), 66. Miquel (Maouassa)

Karty:   65. Hernández - trenér (BAR), 78. F. López (BAR) – 33. S. Ruiz (GRN), 78. Miquel (GRN)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:9.

FC Barcelona: ter Stegen (C) – Koundé, Cubarsí, I. Martínez, Cancelo (75. Raphinha) – de Jong, Christensen (67. F. López), Gündoğan – Yamal, Lewandowski, Pedri (89. Guiu).
Náhradníci: Kochen, I. Peña – P. Victor II, Casadó, Fort, Araújo.

Trenér: Xavier Hernández

Granada CF: Batalla – Ri. Sánchez, Rubio, Miquel (C), Maouassa – Hongla – Pellistri (84. Jóźwiak), Gumbau (90+5. Torrente), Melendo (75. Callejón), S. Ruiz – Uzuni (84. Arezo).
Náhradníci: A. López, M. Martínez – Corbeanu, Neva, Bosch, Puertas.

Trenér: Alexander Medina

Rozhodčí: Ortiz – Garrido, Santiago

Diváci: 41 901