Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Wolverhampton Wanderers

2:4

konec (1:2)

04.02.2024, 15:00 • Stamford Bridge, Londýn • 23. kolo • Matyáš Kotlan

Tipsport: 1.53 4.58 6.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Chelsea právě vstřelila branku!
Tak jednoznačné to ještě nemusí být! Mychajlo Mudryk si vzal na starost rozehrávku rohového kopu, který posílal na přední tyč. Zde si na něj naběhl zkušený obránce THIAGO SILVA a přesnou hlavou na vzdálenější tyč snižuje. – 2:4.

82

Wolverhampton právě vstřelil branku!
Na Stamford Bridge je rozhodnuto! Pokutový kop si vzal na starost MATHEUS CUNHA. Brazilský forvard se pozastavil před exekucí a tím poslal Djordje Petroviće k levé tyči a balón vyslal na stranu druhou a kompletuje hattrick. – 1:4.

63

Wolverhampton právě vstřelil branku!
Po rychlém brejku to je o dvě trefy! Po šťastném odrazu se dostal do úprku po lajně Pedro Neto. Předběhl Thiaga Silvu a následně vyslal zpětnou přihrávku do pokutového území. Zde našel osamoceného MATHEUSE CUNHU, který tvrdou ranou překonává bezradného Petroviće – 1:3.

43

Wolverhampton právě vstřelil branku!
Hosté z ničeho nic otáčejí průběh duelu! Aktivní Pedro Neto si naběhl na skvělou přihrávku do pravé strany a zcela osamocen se dostal k centru. Přízemně našel ve vápně úplně volného Rayana Aïta-Nouriho, jenž okamžitě vystřelil a šťastným odrazem od AXELE DISASIHO překonal bez šance chytajícího Petroviće. – 1:2.

22

Wolverhampton právě vstřelil branku!
Vzápětí hostující borci vyrovnávají dnešní střetnutí! Po velké chybě Caiceda se zmocnil balónu na útočné polovině João Gomes. Po dlouhém tažení před vápno našel na levé straně MATHEUSE CUNHU, jenž neváhal se střelou. Ta byla tečována Thiagem Silvou mimo dosah brankáře Chelsea a začínáme opět od nuly. – 1:1.

19

Chelsea právě vstřelila branku!
Blues jdou v první dvacetiminutovce do vedení! Moisés Caicedo po přihrávce Gallaghera dostal obrovský prostor ve středu pole. V náběhu za obranou viděl osamoceného COLE PALMERA, který si skvěle přebral jeho pas a s chladnokrevným zakončení José Sá nic nemohl udělat. – 1:0.

Chelsea FC – Wolverhampton Wanderers

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 19. Palmer (Caicedo), 86. T. Silva (Mudryk) – 22. Cunha (J. Gomes), 43. Disasi (vla.), 63. Cunha (P. Neto), 82. Cunha (pen.)

Karty:   31. Gusto (CHE), 57. Caicedo (CHE), 78. Chilwell (CHE) – 38. Semedo (WOS), 41. P. Neto (WOS)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 9:7. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:11.

Chelsea FC: Petrović – Gusto (81. Gilchrist), T. Silva, Disasi, Chilwell (C) (81. Badiashile) – Caicedo (63. N. Jackson), Fernández – Nkunku (72. Chukwuemeka), Gallagher, Sterling (72. Mudryk) – Palmer.
Náhradníci: Bettinelli, Bergström – Madueke, Casadei.

Trenér: Mauricio Pochettino

Wolverhampton Wanderers: Sá – Kilman (C), Dawson, T. Gomes – Semedo, Lemina, J. Gomes (90. Doherty), Aït-Nouri (87. H. Bueno) – Sarabia (72. Bellegarde), Cunha – P. Neto (72. Doyle).
Náhradníci: Bentley – S. Bueno, Griffiths, Chirewa, N. Fraser.

Trenér: Gary O'Neil

Rozhodčí: Robinson – Betts, Howson

Diváci: 39 628