Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Manchester United

0:0

konec (0:0)

17.12.2023, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • 17. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 1.34 5.93 8.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (19:34:30)

Dnešní utkání sledovalo 57 000 diváků.
Reds před Vánoci čekají ještě dvě utkání, ve středu v rámci EFL Cupu budou hostit West Ham a o tři dny později přivítají Arsenal. United mají na programu jen s kladiváři, který se sehraje v Londýně 23. prosince.
Anfield hlásí dohráno, Liverpool dnes nepřetavil naprosto kolosální optickou převahu nad Manchesterem v gól a po devadesáti minutách se musí o body rozdělit! Svěřenci kouče Kloppa takřka celý zápas drželi hru na půlce svých soupeřů a na Onanu posílali jednu střelu za druhou, ani jedna z nich ale za brankáře neprošla. Pro United se jedná o extrémně cennou remízu, která je vzhledem k vývoji utkání ještě o něco sladší.

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 26:5. Rohy: 12:0. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:8.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Míč znovu zaletěl za manchesterskou svatyni, v ochozech už je vidět frustrace. Na vstřelení rozhodující trefy už oběma týmům zbývají jen desítky sekund.

90+4

Pozor, Red Devils budou dohrávat v deseti! Diogo Dalot (MAN) dostává dvě žluté karty těsně po sobě, jednu za souboj s rychlým Saláhem a druhou za následné teatrání protesty! Tak to je nepříjemná komplikace pro hosty!

90+3

Onana tentokrát zasahovat nemusel, hlavička jednoho z hráčů Reds po standardce totiž šla nad jeho bránu. Manchester se dostává na balón.

90+2

Tsimikasovi okamžitě poté vystavil ostrou stopku Marcus Rashford (MAN), který vidí žlutou kartu.

90+1

Onana vyboxoval balón jen pár metrů před sebe, Tsimikas se snaží něco vymyslet na straně.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.

89

Jürgen Klopp se netváří moc vesele, přetažený centr jednoho z jeho hráčů teď spadl za Onanu. Konec základní hrací doby je tu, pomalu se blíží nastavení.

88

Nepovedená přihrávka na Rashforda končí v rukavcích Alissona, domácí obratem startují vpřed.

88

Luke Shaw (MAN) dodatečně vidí žlutou kartu.

87

Na Anfield to vře, Luke Shaw nevybíravě podrazil Konatého. Následovala malá skupinová strkanice, ostřílený sudí Oliver ale uplatnil své zkušenosti a emoce aktérů zchladil celkem rychle.

86

Vskutku tomu bylo tak, hraje se dál. Gomez pár sekund po restartu hry poslal míč do vnější strany hostující svatyně, v ochozech to znovu zašumělo.

85

Liverpoolští reklamují údajnou hru rukou ze strany Shawa, situace projde kontrolou u videa! Ze záznamu se však nezdá, že by ruka bránícího zadáka byla v nepřirozené pozici...

Liverpool FC – Manchester United

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   21. Núñez (LIV), 45+2. Endó (LIV) – 27. Mainoo (MAN), 35. Amrábat (MAN), 88. Shaw (MAN), 90+2. Rashford (MAN)   90+4. Dalot (MAN)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 26:5. Rohy: 12:0. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:8.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk (C), Tsimikas – Szoboszlai (61. Gomez), Endó, Gravenberch (61. Gakpo) – Saláh, Núñez (78. Elliott), Díaz (78. Jones).
Náhradníci: Adrián, Kelleher – Quansah, Bradley, McConnell.

Trenér: Jürgen Klopp.

Manchester United: An. Onana – Dalot, Evans, Varane, Shaw – Mainoo (82. Medžbrí), McTominay (C), Amrábat – Antony (82. Pellistri), Höjlund, Garnacho (71. Rashford).
Náhradníci: Bayındır – Reguilón, Wan-Bissaka, van de Beek, Gore, Kambwala.

Trenér: Erik ten Hag.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook.

Diváci: 57 000