Menu

Hokej

NHL

New York Islanders – Columbus Blue Jackets

7:3

konec (1:0, 3:2, 3:1)

08.12.2023, 01:30 • UBS Arena, New York • Adam Čuba

Tipsport: 1.89 4.18 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a budu se opět těšit u dalších zápasů kanadskoamerické NHL. (04:23:00)
Statistiky
Střely na bránu: 36– 35 | Přesilová hra: 1/2 – 0/1 | Trestné minuty: 2 – 4

Kdo se postavil do brankoviště?
Semjon Varlamov (NYI) – 32 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,4 %, odchytal 59:31
Spencer Martin (CBJ) – 29 zákroků, 7 OG, úspěšnost 80,6 %, odchytal 60:00

Česká a slovenská stopa
David Jiříček (CBJ) – 0+0, -1 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 17:21

Tři hvězdy utkání
1. Mathew Barzal (NYI) 2+2
2. Bo Horvat (NYI) 2+1
3. Adam Fantilli (CBJ) 2+1
V první třetině to vypadalo, že se dnes moc gólů nedočkáme. Opak byl pravdou, za 40 minut jsme viděli devět gólů a hlavně zajímavou podívanou, která byla poměrně dlouho otevřená. Islanders nakonec drama nedopustili a díky smrtící efektivitě a střeleckému instinktu Bo Horvata, jenž dal dva góly za 20 vteřin, berou všechny body.

New York Islanders – Columbus Blue Jackets 7:3.

Konec zápasu.

59:29

Už se v podstatě jen dohrává, Jiříček sice dostal naloženo na mantinelu, Hudson Fasching se už ale nikam nepožene. Následně si ještě zaútočí hosté, už ale ani nevystřelí.

58:29

Nick Blankenburg se dostal k zakončení a zkouší to nahoru, netrefuje ale přesně. Kotouč nejspíš vyletěl ze hřiště, protože je přerušeno.

57:57

Hudson Fasching to zkoušel po krátkém potáhnutí puku z mezikruží, netrefuje ale přesně.

57:33

Samuel Bolduc se pořádně opřel do rány z pravé strany, opět to ale nevydržela hokejka, ta je rozlomena vejpůl. Bolduc zamířil na střídačku.

56:42

Sean Kuraly sice zadovkou parťáka nenašel, nicméně vzhledem k tomu, že útočil v oslabení, tak jej to ani tak nemrzí. Blue Jackets se nyní brání výborně, drží puk na holi a šetří čas.

55:52

Barzal pálí z kruhu z první, Martin zasahuje. Kotouč si bere Boone Jenner, jenž vyhazuje.

55:37

Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
Johnny Gaudreau – 2 min., sekání.

55:37

Dvojice Barzal – Horvat tentokrát vybojovala přesilovku, poměrně dlouho se ještě hrálo v signalizované výhodě. Ta končí až teď.

54:39

Romanov si nakonec na mantinelu neporadil s Danforthem, ten kombinuje. Na puku Jake Bean.

53:52

Johnson zkoušel centrovat do mezikruží, tam ale nikdo nezůstal. Jackets ještě chvíli zůstanou v pásmu a za chvíli už se stahují.

51:51

51:51 Bo HORVAT - 7:3

51:51 6/6

Islanders právě vstřelili branku!
Dva góly za 20 vteřin! Tentokrát se ukázala perfektně fungující spolupráce Barzal – Horvat, první jmenovaný najížděl za bránu, ani nezaváhal a vracel do brankoviště, protože věděl, že do něj půjde BO HORVAT. Ten doráží a trefuje – 7:3 Asistence: Mathew Barzal.
Horvat B., Barzal M., Bolduc S., Mayfield S., Lee A., Varlamov S.
Gaudreau J., Danforth J., Bean J., Martin S., Jenner B., Jiříček D.

51:31

51:31 Bo HORVAT - 6:3

51:31 6/6

Islanders právě vstřelili branku!
Ukázka výborné techniky! BO HORVAT kopl do vrtule, dostal se do šance, vystřelil, Martin puk neudržel, Horvat si jej vzal zpátky, odkroužil bránu a backhandem z hodně ostrého úhlu zametá do sítě. Další trefa do sbírky dnešních krásných gólů.
Horvat B., Bolduc S., Pulock R., Barzal M., Lee A., Varlamov S.
Werenski Z., Provorov I., Fantilli A., Danforth J., Martin S., Johnson K.

51:07

Fantilli podpořil útok svého týmu, dostal přihrávku na pravou stranu, nakonec ale nezakončil a raději pokračuje hlouběji do pásma.

49:29

Jiříčkova ostrá rána od modré, nebezpečné byli i dorážky! Semjon Varlamov se položil a se štěstím udržel puk před čarou.

49:14

Taxier to zkusil po otočce na modré a možná i trošku překvapil Varlamova, jenž nakonec zasahuje betonnem.

48:24

Horvat s Barzalem se opět hnali do přečíslení 2 na 1, Horvat nahazoval do brankoviště, kde chtěl vybídnout parťáka z útoku. V poslední chvíli zasáhl obránce Provodov, jenž kotouč vypíchl.

Střely na branku ve 3. třetině: 9 – 4

47:37

Hra se v posledních střídáních trošku uklidnila, uklidnili se domácí, hostům se zase po inkasovaném gólu nehraje nejlépe. Chvíli jim bude trvat, než zahájí stíhací jízdu.

45:37

45:37 Mathew BARZAL - 5:3

45:37 6/6

Islanders právě vstřelili branku!
Mimořádně důležitý gól domácího týmu! Dobsona Martin vychytal, kotouč ale nestihl včas přikrýt a útočníci Islanders jej dostali zpět do hry. Brankář hostů byl mimo bránu a už se do ní nestihl vrátit, poloprázdnou klec z dálky trefuje MATHEW BARZAL – 5:3.
Barzal M., Dobson N., Varlamov S., Horvat B., Lee A., Romanov A.
Werenski Z., Provorov I., Gaudreau J., Danforth J., Martin S., Jenner B.

45:26

Spencer Martin teď vytasil dva zákroky, jeden proti Romanovovo, druhý proti bombě Barzala z kruhu! Přichází zásah a přerušení hry.

45:07

Fantilli osvobodil svůj tým a zároveň chtěl založit i útok, tohle nahození ale končí na zakázaném uvolnění. Těžko říci, zda správně odpískaném, Blue Jackets si najížděli do pásma hodně rychle a možná by stihli zahrát.

44:29

Pokračuje domácí tlak, nejblíže byl nejspíš Nelson po rychlém objetí brány, pálil i Palmieri.

43:36

Tady to už domácí možná trošku překombinovali, Horvat ani nezakončil. Islanders každopádně přidali a snaží se tlačit dopředu, vědí, že když se nyní zatáhnou, je to cesta do pekel...

42:32

2 na 1! Columbus se nakonec výborně vrátil, Barzal tak celou akci pozdržel a pak vybídl Ryana Pulocka, který pálí, dorážet se snaží i Horvat. Neúspěšně.

41:27

41:27 Adam FANTILLI - 4:3

41:27 6/6

Columbus právě vstřelil branku!
A vyplatilo se! Kotouč nyní přeskočil hned několik holí, dá se tak mluvit o smůle pro domácí, fakt je ale ten, že Isles nechali před bránou trestuhodně volného ADAMA FANTILLIHO. Mladičký talent rychle zakončil a přidává druhý dnešní zářez.
Fantilli A., Bean J., Martin S., Bemström E., Jiříček D., Johnson K.
Reilly M., Barzal M., Engvall P., Mayfield S., Nelson B., Varlamov S.

41:17

Dobrý centr před bránu, kotouč ale nikdo nakonec netrefil. Na puku nyní Adam Fantilli, hosté jsou od začátku třetiny hodně aktivní!

40:25

Puk nyní vypadl ze hřiště, nařízeno je vhazování v útočném pásmu Blue Jackets. Jde na něj Kirill Marčenko.

40:17

Ivan Provorov to zkusil od modré, kotouč je sražen. Na řadě jsou domácí.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 3:31.

Střely na branku ve 2. třetině: 12 – 15

Střely (celkem): 21 – 26
Nedá se říci, že druhá třetina jako celek by byla nejsilnější pasáží newyorských Islanders. Ono pověstné momentum je každopádně na jejich straně, dokázali totiž bleskurychle otočit skóre a znovu vedou! Druhá perioda byla z diváckého pohledu skvělá, viděli jsme šance, pět gólů, dva výstavní! Zkrátka, hokej jak má být. Uvidíme, co přinese poslední třetina...

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

39:20 Kyle PALMIERI - 4:2

39:20 6/5

Islanders právě vstřelili branku!
Krásný gól! Barzal našel na levé straně Nelsona, ten se neunáhlil a předal KYLE PALMIERIMU před prakticky prázdnou bránu, stačilo doklepnout puk do sítě. Asistence: Brock Nelson.
Nelson B., Dobson N., Barzal M., Horvat B., Palmieri K., Varlamov S.
Peeke A., Kuraly S., Provorov I., Danforth J., Martin S.

39:04

Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
Kirill Marčenko – 2 min..

39:02

Brock Nelson dobře vystihl rozehrávku soupeře a zjevil se před gólmanem. Spencer Martin si povyjel a zasáhl, bylo to ale nejspíš s faulem jednoho z beků.

38:51

38:51 Mathew BARZAL - 3:2

38:51 6/6

Islanders právě vstřelili branku!
Islanders si berou vedení zpět! MATHEW BARZAL se dostal k ráně z dálky po šťastném odrazu, brankář Martin byl ale na druhé straně brány a už se nedokázal přesunout tak aby efektivně zasáhl, puk mu zapadl mezi nohy až do brány.
Barzal M., Reilly M., Horvat B., Mayfield S., Lee A., Varlamov S.
Peeke A., Werenski Z., Fantilli A., Martin S., Bemström E., Johnson K.

38:10

Werenskiho nepříjemné nahození, Varlamov vyráží, nicméně hosté pokračují v kombinaci. Hraje Adam Fantilli.

37:36

Boone Jenner zakončoval z nulového úhlu, od tyčky se kotouč odrazil do brankoviště, kde čekal Justin Danforth. Přichází zakončení, Danforth byl ale příliš blízko, Varlamov se ani nehne a nechá se trefit. Dobrý zákrok.

36:26

Zajímavý náznak přečíslení, zakončovat měl Kyle Palmieri, jenž byl ale zablokován. Právě Palmieri se dívá na rozhodčí dost vyčítavě, tady by si představoval přesilovku.

35:34

Únik na druhé straně, Johnny Gaudreau byl sice pod tlakem, i tak ale ostře pálí! Semjon Varlamov zasáhl betonem, kotouč si pak našel a přikryl.

35:25

Jeden moment a zase je vše jinak, nyní hýří aktivitou domácí a hosté nestíhají. Nejnebezpečnější byl zatím pokus z dálky a následné dorážky, Spencer Martin si poradil.

34:33

34:33 Cal CLUTTERBUCK - 2:2

34:33 6/6

Islanders právě vstřelili branku!
Tak se podívejme, z ničeho nic domácí skórují! Obrovský kus práce odvedl na mantinelu Hudson Fasching, jenž v podstatě z rohu parádně našel úplně volného CALA CLUTTERBUCKA! Ten nic moc nevymýšlel, prostě přesně trefil na vzdálenější tyč – 2:2. Asistence: Hudson Fasching a Casey Cizikas.
Clutterbuck C., Reilly M., Fasching H., Mayfield S., Varlamov S., Cizikas C.
Bean J., Martin S., Jenner B., Bemström E., Jiříček D., Johnson K.

34:06

Tak ono nebezpečné zakončení na sebe nakonec vzal Jiříček, jenž to zkusil od modré čáry. Romanov pak na chvíli vyhodil, nezvládne ale vystřídat. Jediným čerstvým borcem na ledě je vystřídavší Cal Clutterbuck.

33:13

Další dlouhý tlak hostů v pásmu soupeře! Zatím tomu chybí pořádné zakončení, to je ale v tuto chvíli otázkou času. Nejblíže byl Zach Werenski, tomu byla ale střela zablokována.

32:36

Islanders se nyní hra rozpadá, druhý gól je zmrazil. Naopak Blue Jackets jsou na koni a přidávají na aktivitě!

32:17

Mathieu Olivier zkusil nahodit do skrumáže. Málem se to vyplatilo, Semjon Varlamov sice zasáhl, byl ale viditelně zmatený, nevěděl kde má puk. Nakonec vše dobře dopadlo.

31:45

Johnny Gaudreau zkusil skočit za Jennerovým nahozením a nataženou holí jej usměrnit do sítě. Nepodařilo se, chybělo ale málo.

30:14

30:14 Adam FANTILLI - 1:2

30:14 6/6

Columbus právě vstřelil branku!
Tohle je kruté... Isles se opět dostávali do hry, měli za sebou dvě, možná tři střídání, které byly hodně dobré. Po jedné ze šancí ale Blue Jackets otočili hru a po velmi pohledné kombinaci se dostal k zakončení mladík ADAM FANTILLI, jenž se opřel do střely tahem a propálil vše co mu stálo v cestě. Krásný hokejový moment a gól, který otáčí skóre – 1:2. Asistence: Kent Johnson a Zach Werenski.
Fantilli A., Werenski Z., Peeke A., Martin S., Bemström E., Johnson K.
Reilly M., Clutterbuck C., Fasching H., Mayfield S., Varlamov S., Cizikas C.

29:28

Jean-Gabriel Pageau obral v útočném pásmu Jiříčka, najednou ale zjistil, že sice má puk i dobré postavení, nemá ale komu nahrát. Tento útok tedy končí.

29:17

Jenner se protlačil až před bránu, kde už ale neměl prostor na pořádné zakončení. Isles otáčejí hru.

28:50

Svižný výpad, ze střední vzdálenosti nakonec ostře zakončuje Alexandr Romanov. Žádný problém pro Martina, hra je přerušena.
Tenhle puk sice letěl na icing, ten se ale nakonec nepíská. Blue Jackets musejí hrát.

28:20

Střely na branku ve 2. třetině: 5 – 4.

27:16

Anders Lee těsně poté co odehrál puk nebezpečně padá, nejspíš po srážce s jedním ze soupeřů. Hra každopádně pokračuje.

25:56

25:56 Emil BEMSTRÖM - 1:1

25:56 6/6

Columbus právě vstřelil branku!
Se štěstím, nicméně zaslouženě, máme vyrovnáno! Fantili byl na levé straně pod tlakem, i tak ale vypálil. Kotouč letěl na zadní mantinel, od toho se ale odrazil přímo na hůl EMILA BEMSTRÖMA, který jej pohotově soklepl za překvapeného Semjona Varlamova – 1:1. Asistence: Adam Fantilli a Kent Johnson.
Bemström E., Fantilli A., Werenski Z., Martin S., Blankenburg N., Johnson K.
Dobson N., Holmström S., Gauthier J., Romanov A., Varlamov S., Cizikas C.

24:59

Johnny Gaudreau zkoušel prohodit puk do brankoviště, ten je ale nskonec sražen do rohu. Zde o něj bude bojovat i David Jiříček.

24:28

Z ničeho nic 2 na 1! Jegor Činachov nabil Voronkovovi, ten však možná trošku uspěchal zakončení a přestřelil.

23:58

Tvrdý zákrok Clutterbucka na Danfortha, jenž padá na mantinel. Následuje strkanice, těch už jsme mimochodem dnes pár viděli. Ani tentokrát ale nejde o nějak vážný konflikt.

23:16

Samostatný únik! Hostující kapitán Boone Jenner zkusil krátkou kličku do backhandu, Semjon Varlamov se ale nenechal rozhodit a zasahuje.

22:45

To jim ale nakonec k ničemu není, buly totiž vyhrál Bo Horvat, po kterém hraje Noah Dobson.

22:45

Icing domácího týmu, Bule Jackets dostávají vhazování v útočném pásmu.

22:20

Anders Lee se snažil protlačit až před bránu, nedokázal ale zakončit. Dopředu mohou jít hosté.

21:03

Dmitrij Voronkov vypálil, kotouč ale srazil jeden z domácích, jemuž zůstal puk někde ve výstroji. Nakonec jej vyklepal a můžeme tak zamířit na vhazování.

20:32

První střídání nebylo z pohledu Columbusu ideální, útok dvakrát skončil ve středním pásmu. Na druhé straně to zkusil Hudson Fasching, jenž využil své dlouhé hole a vedl kotouč. Nakonec přišla střela z dálky, Spencer Martin připraven.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:33.

Střely na branku: 10 – 11

Hity: 3 – 7
Bloky: 4 – 1
První třetina sice nebyla vyloženě strhující, nicméně nenudila, viděli jsme gól, pár velkých šancí i přesilovku. Spokojenější budou v současné chvíli domácí Isles, ti zaprvé vedou, navíc si poměrně slušně poradili i s oslabením a při hře pět na pět byli o něco aktivnější.

Uvidíme co přinese druhá třetina... Zatím New York Islanders – Columbus Blue Jackets 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Nick Blankenburg je v tom tentokrát nevinně, Horvatova hůl vypověděla službu sama o sobě, což prokázal opakovaný záběr. Vyloučení není na pořadu dne.

19:52

Bo Horvat si výborně nabruslil do pásma a zjevil se v krátkém samostatném úniku! V rozhodujícím okamžiku se jeho hůl rozpůlila a padá k ledu, domácí forward jen zakroutil hlavou a rozhodil rukama.

18:54

Pierre Engvall mohl zkusit vyrazit do přečíslení, měl tam ještě Nelsona. Tady ale vázla domluva, oba hráči si neporozuměli ideálně.

17:38

Adam Fantili ukázal šikovné ruce a rychlé nohy! Mladý útočník se protáhl do pásma, rychle zamíchal s pukem, pak ale nezamířil tak jak by potřeboval...

16:38

Ryan Pulock se dostává k dorážce z mezikruží, před bránou byl navíc pořádný provoz. Kotouč se nakonec až k bráně nedostal...

15:51

Barzal si po buly potáhl puk a předal na Dobsona, jenž opět výborně podpořil útok. Přichází ostrá rána na bližší tyč, Spencer Martin zasahuje ramenem.

15:00

Jiříček nahodil na signalizovaný icing, puk ale dojel Sean Kuraly. K ničemu to nevedlo, kotouč se oklikou dostává zpět na Jiříčkovu hůl. Ten z vlastního pásma zkusí založit nový útok.

14:16

Už je sice po přesilovce, tohle ale byla konečně tutová příležitost! Sean Kuraly od mantinelu centroval před bránu, kde byl úplně volný Zach Werenski! Ten sice puk zasáhl, ovšem jen bruslí. O zbytek už se postaral Semjon Varlamov a máme přerušeno.

13:50

Další série střel, všechny přišly ze střední vzdálenosti a brankáře domácích protáhly. Pálil Činakov, z druhé strany kapitán Jenner. Zatím bez úspěchu.

13:15

Máme za sebou první polovinu přesilovky. Ta nebyla vyloženě špatná, přišly dvě, tři střely. Semjon Varlamov zatím drží.

12:07

Vyloučení v týmu New York Islanders:
Bo Horvat – 2 min., hákování.

12:07

Tohle bylo konečně zajímavé! Ivan Provorov se dostal až za obranu a těsně před bránu, odkud také zakončoval. Vytáhl se Semjon Varlamov, jenž se položil a udržel puk před čarou.

11:33

Od poslední komerční přestávky jsme se zřejmě nikam neposunuli, na střely je to stále 6 – 3 pro domácí.

11:33

Alexandre Texier po delší době zahrozil za Blue Jackets! Kotouč letí těsně mimo bránu a opět opustí pásmo, hosté to musejí zkusit znovu.

11:18

První třetina není zatím bůhví jak přesná, nyní další rozehrávka domácích nekončí přesně, na puk v neutrální zóně nikdo nedosáhl a Isles tak ztrácejí možnost zaútočit.

10:26

Tohle nahození ze středního pásma Varlamov přibrzdí a přenechá spoluhráčům, ti zahajují další útok.

09:13

První jiskření! Po přerušení do Danfortha šťouchl Julien Gauthier, jehož si poté převzal větší Jean-Gabriel Pageau. Na žádnou bitku ale zatín nedojde.

09:13

Julien Gauthier se sice hezky snažil proháčkovat hlouběji do pásma, celá akce ale proběhla v ofsajdu. Sudím to sice trošku trvalo, přeci jen ale pískají.

07:57

Islanders se pokusili rychle založit útočnou akci, to se ale nepodařilo a píská se zakázané uvolnění.

07:51

Střely na branku: 6 – 3.

07:51

Jiříček to zkusil od modré, zamířil ale přímo do Varlamovovy lapačky. Tady ruský gólman neměl problém, hra je přerušena.

07:25

Tentokrát má problémy za bránou domácí Scott Mayfield, Blue Jackets si ale nakonec také nic nevytvořili.

06:17

Chybička za brankou hostí, okamžitě toho využívá Hudson Fasching, jenž vletěl mezi dva beky a nahrává před bránu. Odtud se dalo zakončovat z první, na to ale nakonec nedojde.

04:34

Sudí vše prověřili u videa, nicméně tohle gól nebude. Každopádně bylo to opravdu o kousíček!

04:34

04:34 Velká Barzalova šancce

04:34

Je to gól? Domácí ujeli do přečíslení, Mathew Barzal si hodil kotouč na backhand, brankář Spencer Martin jej sice chytil, celým tělem ale zajel až do brány. Je otázkou, kde se nacházel puk a zda se celým objemem dostal za čáru...

04:00

04:00 Pierre ENGVALL - 1:0

04:00 6/6

Islanders právě vstřelili branku!
Noah Dobson to tentokrát vzal z druhého konce a přesunul se do role asistenta. A tahle přihrávka skrz pásmo byla opravdu výstavní, PIERRE ENGVALL už měl práci jednoduchou, gólman Martin se sice dobře přesunul, ale tady prostě neměl šanci – 1:0. Asistence: Noah Dobson.
Engvall P., Dobson N., Pulock R., Palmieri K., Nelson B., Varlamov S.
Peeke A., Provorov I., Danforth J., Gaudreau J., Martin S., Jenner B.

03:11

Noah Dobson byl volný na modré čáře, odkud taky po pěkném posunutí pálí, kotouč srazil Voronkov. Dobson to pak zkusil ještě jednou, tentokrát pořádnou ranou. Ani tentokrát nemusel brankář Martin zasahovat.

02:35

Ryan Pulock si sice dobře nabruslil na pravé křídlo, vletěl do pásma, zastavuje jej ale postavení mimo hru... Je znovu pískáno.

01:27

Dmitrij Voronkov ostře prověřil brankáře Varlamova, jenž nejspíše ramenem vyrazil kotouč do ochranné sítě.

00:37

V prvním střídáním jsme se nějaké pořádné šance nedočkali, nejblíže zápisu do statistik byl Danforth, ten by ale dostal jen trest za vysokou hůl. Sudí jsou ale zatím shovívaví.

00:01

Utkání právě začalo.
Předpokládané zahajovací sestavy:

New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Romanov, Dobson, Bolduc, Pulock, Reilly, Mayfield – Lee, Horvat, Barzal – Engvall, Nelson, Palmieri – Holmström, Pageau, Gauthier – Fasching, Cizikas, Clutterbuck.

Columbus Blue Jackets: S. Martin (Greaves) – Werenski, Blankenburg, Provorov, Peeke, Bean, Jiříček – J. Gaudreau, Jenner, Danforth – Činachov, Voronkov, Marčenko – K. Johnson, Fantilli, Bemström – Texier, Kuraly, Olivier.
Poslední vzájemné zápasy:

x
Columbus vs Islanders 0:2
Columbus vs Islanders 5:4pp
Islanders vs Columbus 2:1

Poslední tři zápasy:

Islanders vs San Jose 4:5pp
Florida vs Islanders 3:4
Carolina vs Islanders 3:4pp

Nejproduktivnější hráč: Mathew Barzal (7+16)

Poslední tři zápasy:

Columbus vs Los Angeles 3:4pp
Boston vs Columbus 3:1
Columbus vs Ottawa 4:2

Nejproduktivnější hráč: Zach Werenski (1+18)
Československá stopa utkání:

David Jiříček (CBJ): 22 zápasů 1+4
Ani jeden z týmů nemůže být úplně spokojen s dosavadními výsledky. Islanders jsou na tom přeci jen lépe, padli sice na 9 místo, vyloženě na dostřel je ale i pátá Carolina.

Columbus, jehož sestava láká především na mladé talenty jako je Adam Fantili, Kent Johnson, český bek David Jiříček nebo i další, je na tom o poznání hůře, pozici ve východní konferenci drží předposlední, Ottawa na něj navíc ztrácí jen bod. Větší přínos by Blue Jackets potřebovali právě od mladé krve, produktivitu musí táhnout obránce Werenski, střelce zkušený kapitán Boone Jenner.
Zdravím všechny fanoušky a příznivce toho nejlepšího hokeje na světě!

Dnes nás čeká další kolo NHL, střetnou se dva týmy s nevalnou formou, newyorští Islanders na svém ledě přivítají Jiříčkův Columbus.

Přeji Vám příjemnou zábavu, začínáme v 1:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

New York Islanders – Columbus Blue Jackets

7:3

konec (1:0, 3:2, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Engvall (Dobson), 35. Clutterbuck (Fasching, Cizikas), 39. Barzal (Mayfield, Reilly), 40. Palmieri (Nelson, Barzal), 46. Barzal (Horvat), 52. Horvat (Gauthier), 52. Horvat (Barzal, Bolduc) – 26. Bemström (Fantilli, K. Johnson), 31. Fantilli (Werenski, K. Johnson), 42. Fantilli (Bemström)

New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Romanov, Dobson, Bolduc, Pulock, Reilly, Mayfield – Lee, Horvat, Barzal – Engvall, Nelson, Palmieri – Holmström, Pageau, Gauthier – Fasching, Cizikas, Clutterbuck.

Columbus Blue Jackets: S. Martin (Greaves) – Werenski, Blankenburg, Provorov, Peeke, Bean, Jiříček – J. Gaudreau, Jenner, Danforth – Činachov, Voronkov, Marčenko – K. Johnson, Fantilli, Bemström – Texier, Kuraly, Olivier.

Průběh zápasu
1. třetina
04:00 NYI 1:0 Engvall (Dobson)
12:07 NYI 2 Horvat, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
25:56 CBJ 1:1 Bemström (Fantilli, K. Johnson)
30:14 CBJ 1:2 Fantilli (Werenski, K. Johnson)
34:33 NYI 2:2 Clutterbuck (Fasching, Cizikas)
38:51 NYI 3:2 Barzal (Mayfield, Reilly)
39:04 CBJ 2 Marčenko
39:20 NYI 4:2 Palmieri (Nelson, Barzal)
Po 2. třetině
3. třetina
41:27 CBJ 4:3 Fantilli (Bemström)
45:37 NYI 5:3 Barzal (Horvat)
51:31 NYI 6:3 Horvat (Gauthier)
51:51 NYI 7:3 Horvat (Barzal, Bolduc)
55:37 CBJ 2 J. Gaudreau, sekání
Konec