Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

Helas Brno B – Amor Kloboučky Vyškov

9:1

konec (2:0)

03.12.2023, 18:30 • STAREZ Aréna Vodova • 8 • 8. kolo • Dalibor Dvorník

38:54

Nakonec Helas zase udeřil. Po vysunutém presu míč skvěle vystihl Mrázek, nahrál k lajně Lidmilovi a ten osamocen mohl volit mezi střelou nebo nahrávkou na zadní. Nakonec nahrál a díky němu Perina uklízel do odkryté brány.

37:39

Po rohovém kopu od Rusa, který dával balón do chumlu hráčů, se k míči dostal Zápotočný a zblízka vstřelil první gól Vyškova.

33:36

Přečíslení 3 na 2 zakončil přesnou střelou z úhlu Janderka po přihrávce Periny.

33:18

Po brejku 2 na 1 se dostal před bránou do šance Táborský. Jeho otočku ještě dokázal zblokovat vyškovský Barta. K odraženému balónu se ale dostal zase Táborský, nahrál Janderkovi a ten vsítil nakonec gól.

27:44

Začíná tu exhibice. Po vystihnutí se dostal do brejku sám na brankáře domácí Benda a hezkou střelou levou nohou mezi nohy překonal vyškovského Flajzara.

27:12

A další gól domácích. Hned po rozehrávce od vlastní brány poslal Šperka spíš na náhodu balón po lajně. Domácí Janderka se na něj ale nevykašlal a nástřelem na bránu zaskočil Flajzara.

26:58

Po rozehrávce po lajně se dostal k míči Janderka, který křižnou nahrávkou našel před bránou osamoceného Lidmilu a ten skvěle k levé tyči zakončil svou šanci.

24:18

Muselo to přijít. Po sérii chyb Vyškova musel hasit situaci brankář Flajzar. Po střetu s domácím blokujícím hráčem se k míči dostal Petrásek. Běžel sám proti Flajzarovi, kterému jistily záda jeho spoluhráči v brance. Petrásek udělal blafák brankáři a k druhé tyči než byl bránící hráč skvěle zakončil po zemi.

19:30

A je tu další gól domácích. Po signálu z rozehrávky outu se skvěle prosadil Benda po nahrávce Periny. Pro brankáře hostí bohužel nechytatelné.

16:25

Po klasickém přiklepnutí na Lidmilu do "hrušky" si narážečku od něj přebral u lajny skvěle Šperka, utekl svému strážci a vyběhnuvšího brankáře Vyškova Flajzara krásně přehodil.

Helas Brno B – Amor Kloboučky Vyškov

9:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. Šperka (Lidmila), 20. Benda (Perina), 25. Petrásek, 27. Lidmila (Janderka), 28. Janderka (Šperka), 28. Benda, 34. Janderka (Táborský), 34. Janderka (Perina), 38. Zápotočný (Rus), 39. Perina (Lidmila)

Karty:   27. Rus (HBB)

Helas Brno B: Konečný – Táborský, Mrázek, Lidmila, Březovský, Šperka, Janderka, Petrásek, Perina, Benda
Trenér: Roman Pyrochta (vedoucí)

Amor Kloboučky Vyškov: Flajzar (Vitásek) – Pešta, Ševčík, Aujeský, Holub, Zápotočný, Rus, Skalník, Bárta, Žďánský, Vitásek
Trenér: Štrublík

Rozhodčí: Soukupová, Čep

Diváci: 40