Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference k vyhlášení projektu Puky pomáhají

konec

30.11.2023, 17:05 • Milan Huppert

Tisková konference k vyhlášení projektu Puky pomáhají skončila. (17:51:41)
Na závěr ještě velmi důležitá informace pro „poražené“, neboť Kaufland se se společností Škoda Auto rozhodl odměnit všechny neumístěné mládežnické kluby finančním ohodnocením v hodnotě 10 tisíc korun.
Fanoušci dali nejvíce hlasům brněnské Kometě, pardubickému Dynamu, pražské Spartě, Olomouci, Vítkovicím a Mladé Boleslavi.
Ještě dochází k vyhlášení extraligových klubů, o které se mohlo hlasovat na internetových stránkách Kauflandu. Ceny bere šest týmů, které získaly nejvíce hlasů.
Odhalený už byly výsledky i posledního 22 regionu. Na nejvyšší stupínek vystoupali Teplice Huskies, finanční ohodnocení bere i Ústí nad Labem a Roudnice nad Labem.
Předposledním regionem je ten sedmadvacátý. Prvenství získává Kroměříž před druhým Vsetínem a třetím Rožnovem.
Poslední tři regiony, máme tu poslední tři regiony! Nejprve 21. region, kde zvítězili Piráti z Chomutova, na stupně vítězů se postavili i Mostečtí Lvi a Kadaň.
A jaké jsou výsledky 19. regionu? Účast na turnaji regionů a 120 tisíc na mládežnického trenéra získávají Berounští Medvědi, stříbro bere Rakovník a bronz Příbram.
Triumf ve 24. regionu získala jihlavská Dukla, druhý končí Pelhřimov a třetí Velké Meziříčí.
Osmnáctý region vyhrála Kutná Hora, finanční ohodnocení získává i druhý Kolín a třetí Čáslav.
Vilém Franěk pokračoval 23. regionem. Sto dvacet tisíc získává Žďár nad Sázavou, 50 tisíc Havlíčkův Brod a 25 tisíc Chotěboř.
Dvacátý region opanoval Benešov, druhou příčku obsadila Vlašim a o třetí pozici se podělily Velké Popovice a Sedlčany.
Startuje třetí třetina, posledních devět regionů! Ten pětadvacátý vyhrála Třebíč, druhé místo bere Velká Bíteš a třetí Náměšť nad Oslabvou.
Výsledky jsou veřejně známé i z regionu 26, kde Uherské Hradiště pokořilo prvoligový Zlín. Třetí místo a 25 tisíc bere Uherský Brod.
Vítězem šestnáctého regionu se stala nepřekvapivě pražská Slavia, finanční odměnu získávají i druhé Letňany a Kobra Praha.
Pomalu končí druhá třetina. Třináctý region ovládla a 120 tisíc korun na trenéra získává Havířov před Porubou a Karvinou.
Ve dvanáctém regionu si první místo připsal Frýdek-Místek, druhé Český Těšín a cennou třetí příčku Kopřivnice.
Našlapaný zápodočeský region číslo 15 opanovaly Rokycany, druhé končí Rokycany a třetí Pilsen Wolves.
A známe i vítězky jedenáctého regionu! Prvenství slaví Opava, ceny získává i druhý Bruntál a třetí Krnov.
Vítězem sedmnáctého regionu se stal tým ze Slaného před Benátkami nad Jizerou a Mělníkem.
Jak dopadl devátý region? Zde zvítězil Lanškroun, stříbro získává Moravská Třebová a bronz Česká Třebová.
Začíná druhá třetina! Čtrnáctý region si podmanil Ostrov, jemuž na bedně dělají společnost druhý Sokolov a třetí Cheb.
Studio navštívil reprezentační obránce Jiří Ticháček, který na klubové úrovni působí na Kladně a vzpomíná na mládežnická léta, jež strávil v Sokolově.
Moderátor Vilém Franěk vyhlásil i výsledky desátého regionu. Nejvyšší stupínek patří České Lípě, stupně vítězů doplnili druzí TJ HC Vlci a třetí Turnov.
Jdeme nyní popořadě, tedy osmý region. Triumf si odsud odnáší HC Hlinsko Horser, stříbro bere Rychnov nad Kněžnou a bronz Chrudim.
První třetina jde do svého finále. Sedmým vyhlašovaným je sedmý region. První místo urvalo Jaroměř, druhý končí Náchod a třetí Hronov.
Následuje region číslo 6. Zde zákazníci Kauflandu vhodili nejvíce puků s týmem Jičína, druhé skončilo Vrchlabí a třetí Trutnov.
Přesun na Moravu! Čtvrtý region ovládl tým z Kuřimi, ceny získají i duhé Blansko a třetí Boskovice.
Vyhlašování pokračuje. Vítězem druhého regionu jihočeského regionu se stal HC Mad Bull před Jindřichovým Hradcem a Třeboní.
Hodonínským mládežníkům k vítězství poblahopřál rodák z tohoto města Michal Kempný, což mladým nadějím, sledující obrazovku, udělalo velkou radost.
Pokračujeme třetím regionem, kde prvenství oslavil Hodonín, jeho nejbližšími pronásledovali byli znojemští Orli a HCM Warriors Brno.
Vítězem pátého regionu se stali Zubři z Přerova! Druhé místo obsadil Šumperk a třetí příčku získal Prostějov.
Dochází k vyhlášení prvního regionu, kde se na třetím místě umístil tým Strakonice, druhý byl Písek a první Tábor.
Na závěr své účasti na tiskové konferenci Milan Hnilička naznačil, že by byl rád, aby se Česko na blížícím se domácím světovém šampionátu probojovalo až do finále.
Hnilička zmínil, že by se rád zasloužil o kvalitativní se přiblížení zámoří, Švédsku a Finsku, kteří momentálně jsou minimálně o jednu úroveň výše.
Sportovní manažer reprezentace Milan Hnilička dostal otázku, jak stále zlepšovat mládežnický hokej a bývalý výborný gólman se nechal slyšet, že klíčový je přístup k rodičů, zmínil ale i přístup státu a sponzorů.
Tým na třetím místě si odnese 25 tisíc na sportovní výživu, druhé místo získá 50 tisíc na dresy nebo hokejové vybavení a výherce získá účast na turnaji mezi regiony, příspěvek na trenéra ve výši 120 tisíc korun a tréninkové dresy.

Tisková konference odstartovala.
O rozdělení cen za 10 milionů korun rozhodli zákazníci obchodního řetězce Kaufland, kteří v daném období při každém nákupu za 300 korun obdrželi jeden puk, který mohli vhodit do tubusů za pokladnami a hlasovat tak pro vybraný klub v daném regionu. Pro účely kampaně byla Česká republika rozdělena do 27 soutěžních oblastí. V každé z nich se o přízeň zákazníků utkaly 4-6 klubů.

Kdo tedy vyhraje roční příspěvek 120 000 korun na mzdu trenéra mládeže, kam poputuje nové vybavení, dresy a výživa pro mládežnickou kategorii a kdo si vybojuje účast na třech republikových turnajích pro nejmenší?
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:05.

Tisková konference k vyhlášení projektu Puky pomáhají

konec