Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Fulham FC – Wolverhampton Wanderers

3:2

konec (1:1)

27.11.2023, 21:00 • Craven Cottage, Londýn • 13. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 2.46 3.27 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+11

Velký závar před domácí bránou ukončil Kalajdžić nadějnou střelou, která však dopadla jen na horní síť.

90+5

Dvojnásobné taktické střídání v mužstvu Fulhamu:
ze hřiště odchází Tom Cairney, přichází Tosin Adarabioyo,
ze hřiště odchází Willian da Silva, přichází Saša Lukić.

90+4

Fulham právě vstřelil branku!
Ani podruhé dnes ze značky pokutového kopu nezaváhal WILLIAN DA SILVA. Zkušený Brazilec svým 46. gólem v Premier League posílá domácí potřetí do vedení, přestože José Sá tentokrát vystihl směr prudké střely k tyči.

90+3

V přerušené hře se zkoumala předchozí situace v pokutovém území. João Gomes skutečně Wilsona lehce podrazil, když o hráči za sebou zřejmě nevěděl a již nestačil stáhnout nohu. Po několika minutách napětí zamířil rozhodčí Salisbury k obrazovce a ukazuje potřetí na značku pokutového kopu!

88

Carlos Vinícius (Fulham) byl u postranní čáry lehce faulován a Kilmanovi oplácel „hlavičkou“, za kterou vidí žlutou kartu.

84

Mario Lemina (Wolverhampton) dostává žlutou kartu a zároveň stopku pro příští kolo. V kontextu jiných nepotrestaných zákroků byla ta jeho velice přísná.

83

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Matheus Cunha, přichází Thomas Doyle.

79

Alex Iwobi obstřelil technicky obranný blok žlutých z 20 metrů, k tyči mířící ránu doskočil na poslední chvíli na čáře José Sá.

76

Dvojnásobné střídání v mužstvu Fulhamu:
ze hřiště odchází Andreas Pereira, přichází Harry Wilson,
ze hřiště odchází Raúl Jiménez, přichází Carlos Vinícius.

75

Wolves právě vstřelili branku!
Tvrdou střelou z pokutového kopu doprostřed brány vyrovnává ten, kdo ho zařídil – posedmé v sezóně JihoKorejec HWANG HI-ČCHAN.

73

Pokutový kop se bude konat ia na opačné straně. Hwang Hi-čchan si míč posouval hlavou kolem Tima Reama, jenž ho srazil přesně na velkém vápně, podle rozhodčího již uvnitř, ale tady si skutečně mohl vybrat jak penaltu, tak přímý kop. Určitě opět těžká práce pro VAR.

68

Toti Gomes se nedomluvil s Buenem a stopeři Wolverhamptonu za sebe nechali propadnout Castagneho pas, který převzal Iwobi a uháněl sám na bránu. José Sá však hosty obrovsky podržel, když jeho ránu pod břevno jednou rukou vyrazil.

62

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Jean-Ricner Bellegarde, přichází Saša Kalajdžić.

59

Fulham právě vstřelil branku!
Autorem branky z pokutového kopu je WILLIAN DA SILVA. Sá skákal po pravé ruce, brazilský exekutor zlehka zasunul míč do opačné strany.

56

Penalta pro Fulham po spíše nešťastném šlapáku Semeda na Cairneyho!

44

Bernd Leno předvedl obrovský kiks, když se nechal obrat o míč Leminou. Ten si však netroufl z těžkého úhlu přímo zakončit a hledal spoluhráče zpětnou přihrávkou, kterou na poslední chvíli vystihl domácí Bassey.

33

João Gomes (Wolverhampton) dostává žlutou kartu za šlapák na svého krajana Williana da Silvu.

22

Wolverhampton právě vstřelil branku!
Vyrovnávací akce začala u Semeda, klíčovou práci odvedl Jean-Ricner Bellegarde, který si na pravém okraji šestnáctky vychutnal kličkami dva protihráče a jeho centr umístil hlavičkou k tyči MATHEUS CUNHA.

19

Nucené střídání provádí Wolverhampton Wanderers:
zraněný Rayan Aït-Nouri to ještě pár minut zkusil, ale nepůjde to. Na jeho místo tak přichází Matt Doherty.

19

Tim Ream (Fulham) stáhl zezadu za rameno Hwanga a jako první dnes večer dostává žlutou kartu.

14

V dočasné přesilovce mohla Fulham hodně mrzet laciná ztráta míče v rozehrávce. Lemina vysunul do brejku Hwang Hi-čchana, který trefil břevno!

9

Po rohu vypálil z velkého vápna prudce Tom Cairney a ač mířil jeho projektil doprostřed brány, nadělal velké starosti Josému Sá, který míč na brankové čáře reflexivně vykopával.

7

Fulham právě vstřelil branku!
Domácí zrychlili hru při obléhání soupeřova území, ALEX IWOBI si naběhl na přízemní centr Antoneeho Robinsona a z první do protipohybu brankáře otevírá skóre.

1

Neuplynula ani úvodní minuta a domácí mohli udeřit. Pereira našel centrem uprostřed pokutového území Jiméneze, mexický útočník pohotovým zakončením jen těsně minul.

Fulham FC – Wolverhampton Wanderers

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 7. Iwobi (A. Robinson), 59. Willian (pen.), 90+4. Willian (pen.) – 22. Cunha (Bellegarde), 75. Hwang Hi-čchan (pen.)

Karty:   19. Ream (FHM), 88. Vinícius (FHM) – 33. J. Gomes (WOS), 84. Lemina (WOS)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:13.

Fulham FC: Leno – Castagne, Bassey, Ream, Robinson – Iwobi, Reed – Cairney /C/ (90+5. Adarabioyo), Pereira (76. Wilson), Willian (90+5. Lukić) – Jiménez (76. Vinícius).
Náhradníci: Rodák – Tete, Ballo-Touré, Decordova-Reid, Harris.

Trenér: Silva

Wolverhampton Wanderers: Sá – Kilman /C/, S. Bueno, T. Gomes – Semedo, Bellegarde (62. Kalajdžić), Lemina, J. Gomes, Aït-Nouri (19. Doherty) – Hwang Hi-čchan, Cunha (83. Doyle).
Náhradníci: Bentley – H. Bueno, Castro, Traoré, Sarabia, Silva.

Trenér: O´Neil

Rozhodčí: Salisbury – West, Ledger

Diváci: 24 366